رفتن به مطلب

مشکل در مراحل بازی Farcry ‎4

Ralf
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من در بازی farcry 4 گاهی اوقات در لحظه ای که می گه یک کلیدی را برای ادامه فشار دهید بعد از فشار دادن و در هنگام تعویض resolution بازی و تعویض بین حالت windowed ,borderless,full screen دچار سیاهی صفحه و گاهی اوقات صدای ترتر اسپیکر شده و کامپیوتر ری استارت می شود ،بلو اسکرین ظاهر نمی شود ولی با نرم افزار blue screen view که برسی میکنم ،بلو اسکرین ثبت شده است گاهی اوقات با این ارور

System service exeption 

و گاهی با این ارور

ATTEMPTED EXECUTE ON NOEXECUTE MEMORY

مواجه می شوم که هر دو مربوط به ntoskrnl.exe هستند 

می خواستم ببینم می تونه مشکل از خود بازی باشه یا حتما از سیستم هست؟

لینک به دیدگاه

فقط تو اين بازى اين مشكل رو داريد يا تو عناوين ديگه اى هم تست كردين؟

مشخصات سيستم رو كامل با سيستم عاملى كه استفاده مى كنيد لطف كنيد

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، eddy گفته است :

فقط تو اين بازى اين مشكل رو داريد يا تو عناوين ديگه اى هم تست كردين؟

مشخصات سيستم رو كامل با سيستم عاملى كه استفاده مى كنيد لطف كنيد

فقط تو اين بازي

Windows 10 pro 64 bit

I7 6700k

1080ti sli

Msi z170a gaming m5

Gskill trident z 16gb 3200mhz

Green gp1235b

ویرایش شده توسط Hossein gamer
لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

سلام دوستان من تو همون اول بازی که میگه برو گوشت دوتا گرگ بیار گیر کردم گوشت گرگ که برمیدارم قبول نمیکنه لطفا راهنمایی کنید  راستی من در Ps4 بازی میکنم اگه ممکنه از دکمه های مربوط به این کنسول برای راهنمایی استفاده کنید ممنون میشم

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، Ahmad.a.kh گفته است :

سلام دوستان من تو همون اول بازی که میگه برو گوشت دوتا گرگ بیار گیر کردم گوشت گرگ که برمیدارم قبول نمیکنه لطفا راهنمایی کنید  راستی من در Ps4 بازی میکنم اگه ممکنه از دکمه های مربوط به این کنسول برای راهنمایی استفاده کنید ممنون میشم

سلام دوست عزیز میشه کمی کامل تر توضیح بدین کدوم مرحله من یادم نمیاد اول بازی اصلا گوشت گرگ بخواد

منظورتون بازی farcry 4 هست یا far cry primal ?

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

سلام من تو یه مرحله گیر کردم که با پرواز یه کامیون رو تعقیب میکنم و مانع هارو منفجر میکنم ولی میرسه جلوی پل کامیون میایسته و مینوسه  speed up   ومنفجر میشه و مرحله filed  میشه الان چیکار کنم

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، aydean گفته است :

سلام من تو یه مرحله گیر کردم که با پرواز یه کامیون رو تعقیب میکنم و مانع هارو منفجر میکنم ولی میرسه جلوی پل کامیون میایسته و مینوسه  speed up   ومنفجر میشه و مرحله filed  میشه الان چیکار کنم

خخ پست زیرخاکیو بالا اوردی داداچ. صفحه اول دوستان کامل توضیح دادن این مرحله رو لطف کنین بخونین میبینین

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام

مرحله اول ک طنابو برامون می فرسته پایین باید ازش بریم بالا رو من باش مشکل دارم,هرکار می کنم از طناب بالا نمیره

ماوسم رو هم عوض کردم بازم نشد

ماوس هم سالم است و تستش کردم,ولی بالا نمیره

:((((

ویرایش شده توسط SaMaN3459
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

اقا سلام من این بازی و نصب کردم اول که مشکل طناب وجود داشت و بالا نمیرفت بعد یه فایل ۳۰ مگی دانلود کردم ریختم تو پوشه نصب بازی حل شد ولی مشکل دیگه که دارم اینه که بازی سیو نمیشه تا به جایی که میرم بعد سیو میکنم میام بیرون باز که میرم‌تو بازی فقط گزینه نیو گیم داره و یو پلی هر چیز دیگه میزنم‌ میگه سرویس فارکرای ۴ فعال نیست بعد سعی کن.چیکار کنم؟همش اون فیلم مسخره و طولانی اول بازی و باید ببینم

در در 1397/01/11, 15:09:20، SaMaN3459 گفته است :

سلام

مرحله اول ک طنابو برامون می فرسته پایین باید ازش بریم بالا رو من باش مشکل دارم,هرکار می کنم از طناب بالا نمیره

ماوسم رو هم عوض کردم بازم نشد

ماوس هم سالم است و تستش کردم,ولی بالا نمیره

:((((

باید یه فایل دانلود کنی به موس ربطی نداره حدودا سی مگ حجمشه‌.سرچ کن مشکل طناب درفار کرای۴

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

سلام ببخشید توی مرحله Nooeaiکه باید از محل شکنجه عکس بگیریم وقتی Zرا میزنم که دوربین بالا بیاد چطور عکس میگیره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...