رفتن به مطلب

مشکل در مراحل بازی Farcry ‎4

Ralf
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

بازی رو باید تموم کنی تا تفنگ ها برات آزاد بشه بعد باید پول جمع کنی و بخریش.

من تا حالا همه تفنگ ها رو خریدم و پول اضافه دارم و دیگه چیزی نیست که بخرم!!!!

من پولم کامله بازی هم تموم کردم از کجا بخرم باهاشون مراحل فرعی رو برم؟

لینک به دیدگاه

دوستان واسه انتخاب بهترین بازی سال۲۰۱۴ بیاین به لینک زیرhttp://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=36595

اونجا نظرتونو بگین

ویرایش شده توسط zanyar11
لینک به دیدگاه

من پولم کامله بازی هم تموم کردم از کجا بخرم باهاشون مراحل فرعی رو برم؟

اره باید اونا رو بری تاثیر داره.

وقتی کامل کردی یا بیشترشو رفتی برو تو خونه بعد اونجایی که سلاح خرید و فروش میکنند بخرش.

موفق باشی.

الان باید برم اگه بازم سوال داشتی پ.خ کن تا بهت بجوابم صبح یا ساعت ١.

لینک به دیدگاه

اره باید اونا رو بری تاثیر داره.

وقتی کامل کردی یا بیشترشو رفتی برو تو خونه بعد اونجایی که سلاح خرید و فروش میکنند بخرش.

موفق باشی.

الان باید برم اگه بازم سوال داشتی پ.خ کن تا بهت بجوابم صبح یا ساعت ١.

باشه مرسی میرم ببینم چی میشه.

لینک به دیدگاه

انصافا من همیشه ازین بازیایی که کلی توشون خرت و پرت هس ولی پول واسه خریدشون نیس گله مندم ~x(

یکیش همین فارکرای اخر بازی رفتم ترینر دان کردم هر چی بود خریدم اونقد حال میده با اون رگبار یکی هس 300 هزار تا بود اخه لامصب اینارو میذاری تو بازی ولی اونقد گرون می کنی که ادم نمی تونه بهره شونوو ببره چرا؟

لینک به دیدگاه

انصافا من همیشه ازین بازیایی که کلی توشون خرت و پرت هس ولی پول واسه خریدشون نیس گله مندم ~x(

یکیش همین فارکرای اخر بازی رفتم ترینر دان کردم هر چی بود خریدم اونقد حال میده با اون رگبار یکی هس 300 هزار تا بود اخه لامصب اینارو میذاری تو بازی ولی اونقد گرون می کنی که ادم نمی تونه بهره شونوو ببره چرا؟

یعنی پول نداشتی؟ من الان پولم تکمیله ولی نمیدونم کجا باید تفنگ بخرم تو نقشه هست؟

لینک به دیدگاه

پول داشتم حاجی ولی خرجش کردیم اخه اسلحه زیاده 

نمی دونی کجا تفنگ بخری؟! اون k ها رو نقشه اساحه می فروشن پس چجوری بازی رو تموم کردی؟

لینک به دیدگاه

پول داشتم حاجی ولی خرجش کردیم اخه اسلحه زیاده 

نمی دونی کجا تفنگ بخری؟! اون k ها رو نقشه اساحه می فروشن پس چجوری بازی رو تموم کردی؟

دشمنا رو میکشتم اسلحه میگرفتم

لینک به دیدگاه

پس با بازی حال نکردی  :-?

برو از اول بازیو بازی کن دادا برو اسلحه بخر حالشونو ببر

لینک به دیدگاه

نه حال داد الان مرحله فرعیاشو با اسلحه خوب میرم. بعد کد تقلباش چی داره؟

لینک به دیدگاه

یه سوال من تو بازی چاقوم گم شده نمیدونید چی شده؟؟؟این باگ دیرینهی فارکرای دامن منو گرفت *dry#

لینک به دیدگاه

یه سوال من تو بازی چاقوم گم شده نمیدونید چی شده؟؟؟این باگ دیرینهی فارکرای دامن منو گرفت *dry#

همون چاقویی که با f میزنه یا اونی که با رول موس انتخاب میکنی؟

لینک به دیدگاه

همون چاقویی که با f میزنه یا اونی که با رول موس انتخاب میکنی؟
همون که با F میزنی.
لینک به دیدگاه

همون که با F میزنی.

مگه میشه اون گم شه ! یه بار از بازی به صورت کامل بیرون بیاید باید چاقویه بیاد یا اینکه احتمالن تنظیمات کیبورد رو دست کاری کردین اگه نه باگه بازیه ولی بعضی مرحله ها مثل shangeri la اولاش چاقو نداره

ویرایش شده توسط ralf4
لینک به دیدگاه

همون که با F میزنی.

مگه میشه اون گم شه ! یه بار از بازی به صورت کامل بیرون بیاید باید چاقویه بیاد یا اینکه احتمالن تنظیمات کیبورد رو دست کاری کردین اگه نه باگه بازیه ولی بعضی مرحله ها مثل shangeri la اولاش چاقو نداره
نه مشکل بازیه همین مشکل دقیقا تو فارکرای ۲ و ۳ بود که بعضی دوستان به اون دچار شدن حالا هم خودم تو نسخه ی چهارم دچارش شدم:wacko:
لینک به دیدگاه

نه مشکل بازیه همین مشکل دقیقا تو فارکرای ۲ و ۳ بود که بعضی دوستان به اون دچار شدن حالا هم خودم تو نسخه ی چهارم دچارش شدم :wacko:

اها پس مشکل از بازیه

لینک به دیدگاه

سلام خدمت جمیع دوستان

من در مرحله تکمیلی بازی به اسم Kyrat Films ‎:‎ survival‏ گیر کردم، راستش هر کاری انجام دادم دیدم رفتن این مرحله با عقل جور درنمیاد، به عنوان مثال 30 ثانیه فرست میده و هر چند متر 5 ثانیه اضافه میشه ولی کلی مانع سر راهت گزاشته ، تازه باید وسیله نقلیه میان مرحله عوض بشه که بازم زمان سوزی میشه، و در اخر هم 30 ثانیه باید داشته باشی تا قبول کنه!

دوستان شما هم با این مرحله مشکل داشتید یا نه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من که همون دفه اول رد شد 

اصلا دقت نکردم 

شما برو ببین رد میکنه 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این اصلا ملاک نیست که باید آخرش 30 ثانیه داشته باشی هدفشون فقط اینه که تو این مرحله رو تموم کنی و اون وقت درصدت بالاتر میره.

منم همین مشکلو داشتم.

فقط باید تمومش کنی چه با فقط 30 ثانیه و چه 2 ثانیه.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این اصلا ملاک نیست که باید آخرش 30 ثانیه داشته باشی هدفشون فقط اینه که تو این مرحله رو تموم کنی و اون وقت درصدت بالاتر میره.

منم همین مشکلو داشتم.

فقط باید تمومش کنی چه با فقط 30 ثانیه و چه 2 ثانیه.

ممنون دوست عزیز، اگه اینطور باشه همه چی حله.

لینک به دیدگاه

آره همینه.

تمام مراحل دیگشم همینه.

فقط رد کن و درصدت بالا میره.

لینک به دیدگاه

من که همون دفه اول رد شد

اصلا دقت نکردم

شما برو ببین رد میکنه

منم رد کردم فکر میکردم باید 30 ثانیه اضافه داشته باشی که خوشبختانه متوجه شدم اینطور نیست.

دوستان سپاس گزارم که به مشکل بنده توجه کردید، ببخشید نمیتونم + بدم چون بنده فقط با موبایل نت میام و این امکان وجود نداره و فقط میتونم شفاهی تشکر کنم.

ویرایش شده توسط Legend Kller
لینک به دیدگاه

منم رد کردم فکر میکردم باید 30 ثانیه اضافه داشته باشی که خوشبختانه متوجه شدم اینطور نیست.

دوستان سپاس گزارم که به مشکل بنده توجه کردید، ببخشید نمیتونم + بدم چون بنده فقط با موبایل نت میام و این امکان وجود نداره و فقط میتونم شفاهی تشکر کنم.

خواهش میکنم دوست عزیز.

لینک به دیدگاه

منم یجا گیر کردم

تو مرحله قرعی یجا سوار  هلیکوپتر باید بشم و از یه کامیون مراقبت کنم.

سر راه  کامیون اولش یه میوه فروشی هست که اونو میترکونم.

بعدش  یکم جلوتر یه سری مهمات هست  که اونم میترکونم و تا اینجا مشکلی نیست.

بعد از اون یکم  جلوتر  یه  پل هست که یه کامیون  از توش میاد سمت کامیون  خودمون.(همون که باید ازش مراقبت  کنیم)

اون کامیون رو که میترکونم یهو کامیون خودمونم میترکه.

باید چیکار کرد اونجا رو؟

لینک به دیدگاه

منم یجا گیر کردم

تو مرحله قرعی یجا سوار  هلیکوپتر باید بشم و از یه کامیون مراقبت کنم.

سر راه  کامیون اولش یه میوه فروشی هست که اونو میترکونم.

بعدش  یکم جلوتر یه سری مهمات هست  که اونم میترکونم و تا اینجا مشکلی نیست.

بعد از اون یکم  جلوتر  یه  پل هست که یه کامیون  از توش میاد سمت کامیون  خودمون.(همون که باید ازش مراقبت  کنیم)

اون کامیون رو که میترکونم یهو کامیون خودمونم میترکه.

باید چیکار کرد اونجا رو؟

خودمم همینجا گیر کردم و با کمک دوست عزیز  MILAD.SANANDAJ تونستم رد کنم.

==========

سوار اون مثلا بالگرد بشو دنبالش برو تا بهت میگه به اون غرفه ی اون چرخ سبزی فروش همله کنی بعد اون رو ترکوندی یکم دیگه جلو میری یه کامیون و سرباز تو جاده ایستاده اونا رو هم به رحمت الاهی بفرست قبل از رسیدن کامیون باس این دو تا جا رو نابود کنی همونجا فرود بیا صب کن کامیون بیاد نزدیک منظورم چند متریه بعد رانندشو هد شات کن فوری میپری رو کامیون و حرکت میکنی اگه به ایستی منفجر میشه.

یکم حرکت میکنی و مانع ها رو نابود میکنی میرسی به یه پایگاه با سرعت برو تو دلش نرسیده بهش خودتو بنداز بیرون که بره توش و منفجر بشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...