رفتن به مطلب

مشکل و سوال در مورد هاردم

valizadeh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

یه سوال دارم راجع به هاردم ( Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB ) و اونم اینه که چرا اون زیر مینویسه Eject ؟؟؟؟؟

مگه هارد اکسترنال وصله؟

بعدشم چرا هادرم پارتشم بندیش قهوه ای رنگیه؟؟؟ مگه نباید آبی باشه؟؟؟ و اون زیرم طبقه بندی رنگا رو هم نداره!!

در حالی که روی سیستم دیگه و با هارد دیگه پارتشن بندیش آبی رنگ هست و زیرش تمامی رنگ ها رو نشون مده و میگه واسه چه کاریه!

و اون زیرشم گزینه ای به نام Eject نداره!!!

اینم بگم که هاردو دستی پارتشن بندی کردم ولی هارد دیگه که رو سیستم دیگه هست رو موقع عوض کردن ویندوزسیستم عوض کردم.

مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟؟

کمک کنید لطفا :(

ویرایش شده توسط Man V To
لینک به دیدگاه

:)

http://www.p30world....tion-assistant/

تمتم مشکلاتت با این نرم افزار حل میشه.... رو یه سیتم دیگه با این نرم افزار هارد رو پارتیشن کن درست میشه. با هر فرمت و هر مدلی که دوست داری. ولی یادت باشه درایو ویندوز رو primary  بکنی

لینک به دیدگاه

یعنی میگه هاردو دوباره فرمت کنم!!!!!!

پدرم در اومده تا اطلاعات رو کپی کردم به این هاردم!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

نه داداش میتونی فقط نرم افزار رو نصب کنی یعد وارد بشی تغییرات رو انجام بدی به جز درایو C  که چون ویندوز روش هست مجبوری تو یه سیستم دیگه تغییرش بدی. اطلاعات هم پاک نمیشن. 

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون.

من تمام درایوا به غیر C رو حذف کردم و بعد روش ویندوز نصب کردم و حالا که سیستم بالا اومد با همون نرم افزاری که گفتی تمامی درایومو پارتشن بندی کردم و حدود 1 ساعتی طول کشید و همشونو درست کرد الانم خدا شکر این مشکلم حل شد.

فقط تنها مشکل اینه که چرا اون زیر علامت Eject میده؟!؟!؟

هر راهی رو رفتم نمیشه!

گفتند باید تو بایوس مادربرد غیر فعالش کنی ولی چیزی پیدا نکردم!!

نمیدونم باید چیکار کنم؟!؟!؟

کمک :crying:

ویرایش شده توسط Man V To
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلامی دوباره.

خواستم بدونم کسی مشکل Eject شدن رو نمیدونه؟

لینک به دیدگاه

سلامی دوباره.

خواستم بدونم کسی مشکل Eject شدن رو نمیدونه؟

این بخاطر درایور استاندارد AHCI هست که اون زیر علامت Eject هارد ظاهر میشه دوست عزیز اگه در کنار هاردت SSD نصب کردی درایور اینتل آخرین ورژن رو بریزی مشکل حل میشه البته قبلش باید Intel® Chipset Device Software رو نصب کنی.

ولی اگه SSD نداری برو تو بابوس حالت Storage رو از AHCI بزار رو IDE که بعدش ممکنه ویندوز نیاد بالا واسه همین باید تغییر توی رجیستری ویندوز بدی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...