رفتن به مطلب

AMD بر روی قابلیتی جدید به نام "کنترل پویای نرخ فریم دهی" کار می کند

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سالیان زیادی است که توسعه دهندگان پردازنده های گرافیکی نوت بوک،نرخ نوسازی نمایشگر را در مواقعی که اهمیت ندارد به منظور کاهش میزان مصرف انرژی محدود می کنند،اکنون طراحان پردازنده های گرافیک،کارایی تراشه را در مواقعی که لازم نیست کاهش می دهند.یکی از کارهایی که تا بحال کسی انجام نداده،محدود کردن کارایی پردازنده گرافیکی در بازی هایی است که نرخ فریم دهی خیلی بالا اهمیتی ندارد.در حقیقت این کاری است که AMD می خواهد انجام دهد.

آقای Chris Hook مدیر فروش جهانی AMD طی هفته جاری گفته که AMD مشغول کار بر روی فناوری به نام "کنترل پویایی نرخ فریم دهی" (DFRC) است که به منظور محدود کردن نرخ فریم دهی در بازی هایی است که محدود کردن عملکرد و میزان انرژی مصرفی توسط پردازنده گرافیکی اهمیت و یا تاثیری ندارد.فناوری DFRC به منظور کاهش میزان انرژی مصرفی توسط پردازنده های گرافیکی که برای نوت بوک ها اهمیت زیادی دارد طراحی شده است.

hqwlrlh524jnrjg6n51.jpg

آقای Chris در گفتگو با 3DCenter درباره قابلیت جدید DFRC چنین گفته است: "پیشتر طی هفته جاری من فناوری جدید " کنترل پویای نرخ فریم دهی" را که در نسخه ای جدید از Catalyst که بزودی منتشر می شود،بررسی کردم و خارق العاده بود"،اگر شما بتوانید نرخ فریم دهی را بر روی 60 فریم در ثانیه در بازی هایی که که نرخ فریم دهی اهمیت زیادی ندارد حتی اگر به 150 فریم هم بتوانید دست یابید،محدود کنید،میزان صرفه جویی در مصرف انرژی هیجان انگیز و الهام بخش خواهد بود"

فناوری DFRC  مکملی برای فناوری های فعلی این کمپانی در زمینه محدود کردن میزان مصرف انرژی واحد های پردازش شتاب یافته (APU) و پردازنده های مرکزی و پردازنده های گرافیکی این کمپانی خواهد بود.به صورت کلی این فناوری احتمالا به AMD این امکان را می بخشد تا مصرف باطری نوت بوک های دارای پردازنده های گرافیکی قدرتمند را بهبود بخشد.از نظر تئوری میتوان این قابلیت را در رایانه های رومیزی هم بکار گرفت تا صدای ناشی از خنک کننده کارت گرافیک های قدرتمند امروزی را کاهش داد.

منبع خبر:kitguru

برگردان فارسی: خبات کریمی

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

منون آقای خبات عزیز. تشکر از این که خبره های روز و جدید را در سایت قرار می دهید. تشکر و سپاس.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قابلیت جالبی به نظر میرسه.

مثلا من بازی blaze rush رو با 2500تا3000فریم اجرا میکنم که باعث میشه کارت فول لود بشه ، اما با این قابلیت کارت راحت برای خودش گل کوچیک میزنه توی بخش بیکارش ;-)

لینک به دیدگاه

شرمنده جناب کریمی عزیز

من همین که تیک لایک دادنم فعال شد به همه پستای شما لایک میدم :crying:  :crying:  :crying:

فعلا به این راضی باشید جبران میکنم :(  :(

+ like

خدایی بدجور ازت راضیم

ویرایش شده توسط bi5tvxq
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شرمنده جناب کریمی عزیز

من همین که تیک لایک دادنم فعال شد به همه پستای شما لایک میدم :crying:  :crying:  :crying:

فعلا به این راضی باشید جبران میکنم :(  :(

+ like

خدایی بدجور ازت راضیم

سلام دوست عزیز

آقا لطفا بنده رو انقد شرمنده نکنید، :x

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...