رفتن به مطلب

مشکل استفاده از memtest یاتست رم

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان

1 تعداد رم  استوک گرفتم که میخوام تست سلامت ازشون بگیرم

برنامه  memtest  هم  از سایت منبع دانلود کردم ونسخه usb  رو  روی فلش نصب کردم و همینطور که تو عکس مشخص  بوت سیستم رو گذاشتم رو فلش اما سیستم روی فلش بالا نمیاد و اتوماتیک روی هارد بالا میاد

برای تست تمام بوتهای  سیستم رو دیسیبل  کردم و اولیش رو گذلشتم روی فلش  ایندفعه دیگ سیستم فقط وارد بایوس میشه 

ممنون میشم اگه دوستان کمک کنند

یا حداقل 1 برنامه معرفی کنید که بشه بی دردسر رمها رو تست سلامت گرفت

post-15173-0-02341000-1418897605_thumb.jpg

ویرایش شده توسط kamrani
لینک به دیدگاه

عزیز من برنامه memtest رو به صورت bootable رو یه سی دی رایت کردم و بدون مشکل رم هام رو تست کردم . سی دی شو دارم هر وقت رم جدید بگیرم با اون سی دی رم های جدید رو تست می کنم. چرا از نسخه تحت ویندوز استفاده نمی کنی ؟ می تونی تو این لینک جوابت رو پیدا کنی. ضمنا اطلاعاتت در تمام زمینه های تست پاایداری بالا میره نه تنها رم. پس کامل این لینک رو مطالعه کن.

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=23701&page=1

لینک به دیدگاه

عزیز من برنامه memtest رو به صورت bootable رو یه سی دی رایت کردم و بدون مشکل رم هام رو تست کردم . سی دی شو دارم هر وقت رم جدید بگیرم با اون سی دی رم های جدید رو تست می کنم. چرا از نسخه تحت ویندوز استفاده نمی کنی ؟ می تونی تو این لینک جوابت رو پیدا کنی. ضمنا اطلاعاتت در تمام زمینه های تست پاایداری بالا میره نه تنها رم. پس کامل این لینک رو مطالعه کن.

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=23701&page=1

چون نسخه usb داشت دیگه روی cd تست نکردم 

memtest داخل تایپیکی که گفتید کارکردش خیلی راحتره 

بنظرت از لحاظ کارایی و اطمینان با نسخه بوتیبل فرق نمیکنه؟

ویرایش شده توسط kamrani
لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما اول فلش رو به شکل بوتیبل فرمت کنید

خود برنامه قبل اینکه نصب رو شروع کنه اول فرمت میکنه

لینک به دیدگاه

خود برنامه قبل اینکه نصب رو شروع کنه اول فرمت میکنه

چون نسخه usb داشت دیگه روی cd تست نکردم 

memtest داخل تایپیکی که گفتید کارکردش خیلی راحتره 

بنظرت از لحاظ کارایی و اطمینان با نسخه بوتیبل فرق نمیکنه؟

چون من تا حالا این برنامه رو به صورت bootable رو فلش کپی نکردم اطلاعی ندارم . اما فکر کنم همون طور که یه فلش رو برای نصب windows ما bootable می کنیم باید فایل ISO نرم افزار تست memtest رو به صورت bootabe رو فلش بریزی. بری دنبالش نرم افزار زیاده که یه فایل ISO رو bootable رو فلش میریزه. ضمنا تا اونجا که می دونم خیلی ها با نسخه تحت ویندوز این نرم افزار بر روی رم تست پایداری می گیرند و خیلی راضی هستند و به این نرم افزار اعتماد دارند. شما هم به نظر من سخت نگیرید و از نرم افزار تحت ویندوز این برنامه استفاده کنید و خیالتون هم از بابت پایداری راحت باشه.

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

بهر حال من نسخه بوتیبل memtest رو برای فلش رو اینجا اپلود کردم شاید بعدا به درد کسی خورد

اینم لینک اموزش کار با برنامه memtest

ویرایش شده توسط kamrani
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما یه DVD  نرم افزار Hiren boot  دانلود کن توش برنامه تست رم هست 

چرا تحت ویندوز تست نمیزنی 

اگه 4 گیگ رم داره 3 تا 1024 و 1 دونه هم 756 ران کن 

لینک به دیدگاه

• 4 سال بعد...

با سلام

من یه موضوعی که در کار با این نرم افزار متوجه شدم، اینکه تو انجام تست ها، نرم افزار پیغام های بی مورد درباره رم رو نشون میده.

رم لپتاپم 4گیگ بود. دیروز یه 4گیگ از مرکز کامپیوتر ولیعصر تهران خریدم و  اضافه کردم.
البته مشخصات رم جدید با مشخصات رم خود لپتاپ دقیقا یکی هست و اینکه هر دو رم 16چیپ هستن.حتی مشخصات روی لیبل هم دقیقا یکی هست
مدل لپ تاپم دل 5520 . تو خود سایت DELL زده که تا 8گیگ قابل ارتقا هست.
تو تست با این نرم افزار این پیغام رو نشون داد.:
ram may be vulnerable to high frequency rowhammer bit flips

تو سایت اصلی نرم افزار هم درباره این پیام درست توضیح ندادند.

اما تعداد خطاها رو 0 زده بود.

نکته جالب اینجاست که انواع مختلف رم ها رو تست کردم.

1 گیگ، 2 گیگ، 4گیگ ، تک کاناله، دو کاناله، DDR3, DDR2 , DDR3L, PC3, PC3L و ...... . همچنین رم های 8چیپ و 16چیپ .  دیگه تو بازارهای کامپیوتر تهران، هیچ رم لپتاپی نیست که من تست نکرده باشم.

تو تست با تمام این رم ها، این پیام رو نشون میداد.

" ram may be vulnerable to high frequency rowhammer bit flips "

کلا انگاری این نرم افزار مشکل خاصی داره .

البته نسخه رایگان این نرم افزار رو استفاده میکنم.

دوستان پیشنهاد میکنم برای سازگاری لپتاپ و رم اصلی با رم جدید، سعی کنید مشخصات رم که میخرید با رم اصلی لپتاپ یکی باشند.

اولین کار اینکه سرچ کنید لپتاپ یا مادربورد سیستمتون تا چند گیگ رم ساپورت میکنه.

تو عکسی پیوست کردم:

1 - حجم رم

2 - بعد از اضافه شدن رم تک کاناله میشه یا دو کاناله. رو بعضی از رم ها زده 1Rx8 = یعنی اگر یه رم دیگه اضافه بشه، کلا تو حالت تک کاناله باقی میمونه.

3 - رم های نسل های قبل مدل PC3 بودند. اما رم های نسل جدید مدل PC3L هستند. این مورد رو خیلی توجه کنید. یه نکته دیگه اینکه رم های PC3L با رم های PC3 و سیستم های نسل های قبلی اصلا سازگار نیستند. اگر فروشنده گفت که PC3L هم به دستگاه میخوره، باور نکنید.

4 - باس یا سرعت رم . توجه کنید:

کلا تو رم ها : باس 900، 1333، 1600 ، 1900 داریم. البته باس های بالاتر هم هست. اماسرعت  بیشتر رم ها اینا هستن.

10600 = 1333 .  12800 = 1600 ..  از کجا متوجه بشیم که باس رم اصلی چقدر هست. دو راه داره:

عدد اگر 5 رقمی بود، تقسیم بر 8 کنید. 12800/8 = 1600

عدد اگر 4 رقمی بود که سرعت اصلی هستش و نیازی به تقسیم نداره.

روی استارت کلیک کنید یا کلیدهای ترکیبی  win+R بزنید. تایپ کنید  wmic و اوکی کنید. یه صفحه مثل cmd باز میشه. حالا تایپ کنید memorychip و enter بزنید. مشخصات کامل رم میاد.

راه دوم اینکه عدد پنج رقمی رو بر 8 تقسیم کنید.

5 - فرکانس رم . این دیگه فوق العاده مهم هست. به هیچ عنوان رم جدیدی که میخرید ، فرکانسش بالاتر نباشه . اگر هم کمتر از رم اصلی بود، باز هم تفاوتی نداره . چون فرکانس رم جدید هم با رم اصلی منطبق میشه.

6 - part number یا شماره قطعه : اگر تمام مشخصات رم جدید با رم اصلی یکی باشند، شماره قطعه هم یکی خواهد بود. شماره قطعه بر اساس مشخصات سخت افزاری رم درج میشه.

بطور مثال شماره قطعه رم با مشخصات 4GB 2Rx8 12800S با شماره قطعه رم با مشخصات 4GB 1Rx8 12800S یکی نیستند. توجه کنید یکی نیستند. و تفاوت دارند.

7 - تعداد چیپ یا آی سی روی رم : به هر کدوم از آی سی ، چیپ گفته میشه. اکثر رم های بازار 8 چیپ هستند. همچنین تو این مورد هم رم 8 چیپ با رم 16چیپ، شماره قطعه مشابه ندارند.

توجه کنید اگر رم اصلی لپتاپ 16چیپ هست، باید رم 16چیپ بخرید و استفاده کنید.

8 - کشور سازنده : معمولا فیلیپین یکی از بهترین رم ها رو تولید میکنه و اگر محصولات اکثر شرکت ها برای این کشور هستن. رم کره ای یا چینی، متفرقه محسوب میشوند.

9 - برند رم : اگر برند رم با برند رم اصلی هم یکی باشه، خوبه . چون زمانی که سیستم یا لپتاپ رو میفروشید، رم ها ست هستن.

10 - سری ساخت : سری ساخت رم ها بصورت سال و چندمین هفته اون سال هست. بطور مثال تو عکسی که پیوست که پیوست کردم ، سری ساخت رم 1207 هستش. یعنی سال 2012 و هفته 7 از شروع این سال که تقریبا اوایل ماه مارچ میشه. اگر سال ساخت رم با رم اصلی یکی باشه هم خیلی خوبه.

اطلاعاتی که بنده تو اینجا گفتم رو داشته باشید. بعضی از این مشخصات رو تو هیچ وبسایتی درج نکردند. بنده هم بنا به تجربه زیاد در سخت افزار و نرم افزار پیدا کردم.

4gb-pc3l-1600-ram.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...