رفتن به مطلب

پهنای باند

27shahrivar
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان. من اطلاعات خیلی اندکی درباره کامپیوتر دارم یک سئوالی برام پیش آمده خواستم شما راهنمایی کنیدمن زمانی که به سایت 192.168.1.1 که مربوط به مودم من میشه وارد میشم در سربرگstatus قسمتی داره یکی downstream line rate نوشته 2560 ولی وقتی کامپیوتر خاموش میکنم وبا موبایل واز طریق wifi به این قسمت میروم میزنه 3584 حال آیا این قسمت سرعت دانلود من که باید بر8بخش بشه ؟وچرا کم وزیاد میشه؟ ممنون دوستان ببخشید زیاد شد

لینک به دیدگاه

مودمت tp-link يا d-link?

معمولا يه max rate هست که نهايت سرعتي هست که خطط ميکشه (وقتي مودمتو خاموشو روشن کني يه خورده بيشتر ميشه) و يک ديتا ريت که در واقع سرعتي هست که بيت ها به وسيله خط شما از منزل تا مرکز مخابراتي و بلعکس حرکت ميکنن

مثلا اگه ديتا ريت شما 2مگ باشه يعني شرکت سرويس دهنده شما تا دو مگ سرعت ميتونه به شما بده, البته اين مقدار قابل تغير هست و اون شرکت ميتونه بسته به سرعتي که ميخواى بگيرى واست کم يا زياد کنه

مثلا اگه شما مکس ريت خطط چهار مگ باشه , پس ديتا ريتي که نهايت ميتونن واستون بزارن 4 مگ هست

اينم بگم معمولا خط هاى ضعيفي که چهار تا مثلا شش مگ نهايت کشش دارن اگه ديتا ريتتو چهار مگ بزارى يکم نويز ميفته توش و نتت قط ميشه و تا مودمتو خاموسو روشن نکني درس نميشه.

اين عددى که گفتي مکس ريت شماس که معمولا عددش عوض ميشه به دليل نويز و شير کردن خط هاى تلفت توسط مخابرات بين کاربران زياد.

حالا ايني که ميگيد با واىفاى بيشتر نشون ميده از نظر من محاله مگه اين مه همون لحظه ميزانش بيشتر ميشه.

اين ها نشان دهنده سرعت نيستن , براى فهميدن سرعت ميتونين از لينک زير استفاده کنين

www.speedtest.net

لینک به دیدگاه

سلام.مودمم Dlink2750u ازاین آدرس که شما گفتی هم رفتم اونجا اوضاع خراب حتی بعضی اوقات آدرسم بصره وکویت نشون میده در حالی که آبادان هستم

لینک به دیدگاه

چه سرعتي دارى؟ سرعتت موقع دانلود چنده و از چه شرکتي؟

لینک به دیدگاه

چه سرعتي دارى؟ سرعتت موقع دانلود چنده و از چه شرکتي؟

2مگ.شاتل.بستگی به لینک داره اما بیشتراوقات38کیلوبایت.ساعات رایگان شبانه 12کیلوبایت.اینم بگم که شاتل شبانه من محدود نکرده چون خیلی کم دانلود دارم.

لینک به دیدگاه

باعوض کردن مودم واستفاده از مودم قبلی بدون WIFIمشکل حل شد ممنون.لطفا تاپیک حذف شود.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...