رفتن به مطلب

کمک-مشکل با مادربرد یا cpu

APEX2014
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

cpu بنده 8350 هست و مدل مادربردم هم در لینک زیر معلومه

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4434&kw=GA-990XA-UD33.0#ov

مشکل من اینه که وقتی با نرم افزار میزنم سی پی یوم 100 درصد کار کنه بعد از یکی دو دقیقه مادربردم خود به خود کم کم درصد استفاده از سی پی یو را پایین میاره

بعد از اینکه متوجه این قضیه شدم وقتی خود به خود درصد استفاده پایین اومد یه پنکه گذاشتم مستقیم به مادربرد باد زد و دیدم دوباره کم کم درصد رفت روی 100

بنابراین نتیجه گرفتم مشکل از داغ کردنه

با speedfan در اون حالت دمای cpu را دیدم اصلا بالا نبود و نباید هم بالا بره چون 400 تومن واتر کولر روش انداختم

به پشت مادربرد که نگاه کردم برد در قسمتی که در عکس زیر(پیوست) مشخص کردم تغییر رنگ زیادی داده بود

مشکل از کجاست؟cpu یا مادربرد؟

راه حل؟

گارانتی قبول میکنه؟

post-17771-0-81111900-1418991120_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

فکر کنم از مادر برد باشه چون منم مشکلی شبیه مشکل تودارم 

لینک به دیدگاه

اونجا تغذیه ی سی پی یو هست

پاورت چیه داداش؟

لینک به دیدگاه

به نظر من فن های سی پی یو عادی(باکس) وقتی کار میکنن بادشون باعث خنک شدن اون هدسینک که دورش رو خط کشیدین میشه و نمیذاره زیاد داغ بشه.ولی شما واتر کولر گذاشتی و هیچ چیزی نیست که اونو خنک کنه

برای همین وقتی پنکه گذاشتی که به مادربرد باد بزنه کارکرد سی پی یو خوب شده.شما باید اون هدسینک رو خنک نگه داری داداش

ویرایش شده توسط omidvar777
لینک به دیدگاه

فکر کنم از مادر برد باشه چون منم مشکلی شبیه مشکل تودارم 

میشه بگید مشخصات سیستم شما چیه؟

مادربرد شما هم تغییر رنگ داده یا نه؟

لینک به دیدگاه

به نظر من فن های سی پی یو عادی(باکس) وقتی کار میکنن بادشون باعث خنک شدن اون هدسینک که دورش رو خط کشیدین میشه و نمیذاره زیاد داغ بشه.ولی شما واتر کولر گذاشتی و هیچ چیزی نیست که اونو خنک کنه

برای همین وقتی پنکه گذاشتی که به مادربرد باد بزنه کارکرد سی پی یو خوب شده.شما باید اون هدسینک رو خنک نگه داری داداش

دوست عزیز اینطور که شما میفرمایید پس هیچ کس نباید از واتر کولر استفاده کنه :-?

مادربرد را از کیس خارج کردم و در هوای آزاد تست کردم باز هم همین مشکل را داشت یعنی مشکل از تهویه کیس هم نیست با این اوصاف یعنی یه مادربرد را اینقدر مسخره تولید میکنن که نتونه خودش را خنک نگه داره

یه مادربرد قدیمی داشتم برای خنک کردنش روی خودش یه فن کوچیک داشت اونوقت یعنی میدونستن داغ میکنه و فن هم نگذاشتن؟!! یا مشکل از مادربرد بنده هست؟

لینک به دیدگاه

مادر برد منم گیگاست سی پی یو تو بازیها با نهایت قدرت کار نمیکنه 

مادر بردهای گیگا تعریفی ندارن

لینک به دیدگاه

مادر برد منم گیگاست سی پی یو تو بازیها با نهایت قدرت کار نمیکنه 

مادر بردهای گیگا تعریفی ندارن

ممنون از وقتی که گذاشتید

اگه تونستید و چک کردنش راحت بود ممنون میشم یه نگاه بندازید ببینید از شما هم تغییر رنگ داشته یا نه چون احساس میکنم مشکل از همین جاست و اگه سالم باشه نباید اینطوری باشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بردتون به دلیل ضعف یا مشکل از طرف پاور به مرور زمان از لحاظ تغذیه و نارساییه برقی (ناتوانی از تامین برق پردازنده )

در اون ناحیه و گرمای تولیدی زیاد رنگشو از دست داده و اگر رگلاتور سالم مونده باشه احتمالا با نعویض پاور

درست میشه کلا بحث بر میگرده به نارساییه برقی و در نتیجه گرمای تولیدی زیاد و رنگ پریدگیه برد و در آینده نزدیک

رگلاتورها از بین میرن و برد تعطیل میشه پس با یک پاور دیگه با وات بالا حداقل 600 وات اونم بسته به گرافیکتون دوباره تست کنین

این موارد شامل گارانتی نمیشن اکثرا چون برد از نظر ظاهری دچار مشکل شده

اینیم که بگیم برند مشکل داره نه درست نیست مشکل اساسی بوده و باید جلوشو بگیرید

گوش بدین ببینین پاور وقتی سیستم خاموشه صدایی داره یا نه   

مشکل قدیمی بوده

لینک به دیدگاه

دو تا فن چهار سانت بذار روی همون جایی که تو عکس خط کشیدی منم این مشکل رو داشتم و تو اورکلاک شدید تر می شد فن بذار راحت می شی

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بردتون به دلیل ضعف یا مشکل از طرف پاور به مرور زمان از لحاظ تغذیه و نارساییه برقی (ناتوانی از تامین برق پردازنده )

در اون ناحیه و گرمای تولیدی زیاد رنگشو از دست داده و اگر رگلاتور سالم مونده باشه احتمالا با نعویض پاور

درست میشه کلا بحث بر میگرده به نارساییه برقی و در نتیجه گرمای تولیدی زیاد و رنگ پریدگیه برد و در آینده نزدیک

رگلاتورها از بین میرن و برد تعطیل میشه پس با یک پاور دیگه با وات بالا حداقل 600 وات اونم بسته به گرافیکتون دوباره تست کنین

این موارد شامل گارانتی نمیشن اکثرا چون برد از نظر ظاهری دچار مشکل شده

اینیم که بگیم برند مشکل داره نه درست نیست مشکل اساسی بوده و باید جلوشو بگیرید

گوش بدین ببینین پاور وقتی سیستم خاموشه صدایی داره یا نه   

مشکل قدیمی بوده

باسلام

متاسفانه یه مدت نتونستم آنلاین بشم

دوست عزیز پاور بنده 1275 گیرین هست پس از نظر وات کم نیاورده و از نظر کیفیت هم که استاندارد پلاتینیوم داره که بالاترین استاندارد موجود و بهترین پاور موجود است و همچنین هیچ یک از بقیه قطعات سیستمم مشکل پیدا نکرده پس با این اوصاف فکر کنم احتمال وجود مشکل در پاور پایین باشه

در موقع خاموشی هم صدایی نداره

به نظرتون دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه؟

خیلی ممنون از راهنماییتون

لینک به دیدگاه

به نظر میاد برد من تغییر رنگ نداشته

ممنون از وقتی که گذاشتین

دو تا فن چهار سانت بذار روی همون جایی که تو عکس خط کشیدی منم این مشکل رو داشتم و تو اورکلاک شدید تر می شد فن بذار راحت می شی

مدل مادربرد و سی پیو تون چی هست؟

شما درست میفرمایید دوست عزیز ولی من دنبال این هستم که بفهمم کدوم یک از قطعاتم خرابه تا تعمیرش کنم و مهمترین چیز اینکه اگه مادربرد از اول اینطور نبوده ومشکل به خاطر خرابی مادربرد هست ببینم گارانتی تعمیرش میکنه یا نه

گارانتی مادریرد بنده آواژنگ هست

با تشکر

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مشکل اینجاست که بجز پردازنده بقیه اجزا داغ میشن

به قول خودت Water Cooler گزاشتی و پردازنده خنک کار میکنه ولی متاسفانه مادربردهای گیگابایت خنک کنندهای خوبی برای قسمت برق و چیپست ندارن به همین دلیل در هنگام کار سیستم شما افت کارایی داره

حالا شما یه کاری بکن دوباره تستش کن ولی نه با نرم افزارهایی که سخت افزارها را ببره زیره فشار بعدش اول الکتریسیته ساکن را با دست زدن به بدنه کیس از بدنت خارج کن و دستت را بزار روی هیتسینک چیپست شمالی و ببین چه حرارتی داره  یا هیتسینک کنار پردازنده

اگر دیدی گرم میشن یه فکری به حالشون بکن البته اگر فرستی باقی مونده باشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مشکل اینجاست که بجز پردازنده بقیه اجزا داغ میشن

به قول خودت Water Cooler گزاشتی و پردازنده خنک کار میکنه ولی متاسفانه مادربردهای گیگابایت خنک کنندهای خوبی برای قسمت برق و چیپست ندارن به همین دلیل در هنگام کار سیستم شما افت کارایی داره

حالا شما یه کاری بکن دوباره تستش کن ولی نه با نرم افزارهایی که سخت افزارها را ببره زیره فشار بعدش اول الکتریسیته ساکن را با دست زدن به بدنه کیس از بدنت خارج کن و دستت را بزار روی هیتسینک چیپست شمالی و ببین چه حرارتی داره  یا هیتسینک کنار پردازنده

اگر دیدی گرم میشن یه فکری به حالشون بکن البته اگر فرستی باقی مونده باشه

در حالت عادی به هیتسینک دست زدم زیاد داغ نبود

لود 100 بردم دوباره دست زدم بدجور داغ بود. دست رو میسوزونه و اصلا نمیشه بیش از یکی دو ثانیه دست رو بهش نگه داشت و بدجور میسوزه.

عکس زیر بعد حدود 3-4 دقیقه از Task Manager  گرفته شد که همانطور که میبینید یه جاهایی یه دفعه لود را پایین اورده و دوباره زیاد شده

قبل 3-4 دقیقه هیچ کم شدنی وجود نداره و اگه بیشتر تست کنم این افت ها بیشتر و بیشتر میشه

موضوع دوم اینکه چرا همونطور که در عکس میبینید لود 93 درصد هست اما speedfan درصد 100 را نشون میده

حالا چکار کنم؟

ممنون

post-17771-0-11163700-1420300270_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...