رفتن به مطلب

استفاده از رم باس1600در مادربرد گیگا ep43

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من یه رم 4گیگ برای این مین خریدم ولی سیستم بالا نیومد تو دفتر چه مین زده که در حالت اور کلاک از این باس پشتیبانی میکنه اگه کسی از دوستان میدونه که باس چکار کنم راهنمایی بکنه

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز سیستم شما مشکل سازگاری با این رم را داره چون اگر سازگاری داشت فقط رم را در فرکانس پایینتر بکار میگرفت

مدل مادربرد و رم چی هست ؟

CPU چی داری ؟

لینک به دیدگاه

سلام

نو هست سا دسته دو،برند رم چی هست عزیز؟

اگه از سالمی رم مطمعنی که برند رم رو عوض کن و یه برند دیگه رو مین بنداز.

چون مین شما با بعضی برندها ممکنه مچ نشه...

موفق باشی

لینک به دیدگاه

ولی بنظر من شما هرباسی که بندازی  اشکال نداره چون مادربرد نهایت  تا همون مقداری  که میتونه باس رم رو شناسایی میکنه

مثلا شما رم 2400 میندازی ومادربرد فقط تا 1333 میشناسه وباهاش کار میکنه 

ویرایش شده توسط kamrani
لینک به دیدگاه

این رمو نو خریدم adata 4gb ولی مین کاملا سالمه و رم با باس 1066ورم1333رو کامل جواب میده. مین هم که گفتم ep43 usb3 از برند گیگا هست سیپیو هم q9550

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

احتمالا مادربرد با رم مچ نمیشه 

من خودم الان یک ایسوز دارم چنین مشکلی داره با هر رمی مچ نمیشه 

لینک به دیدگاه

خو باس چکارش کنم؟ مشکل که از مادر برد نمتونه باشه نه؟ چون من مین رو فروختم و گفتم تا 1600جواب میده الان که بالا نمیاد نمدونم بش چی بگم

لینک به دیدگاه

ولی بنظر من شما هرباسی که بندازی  اشکال نداره چون مادربرد نهایت  تا همون مقداری  که میتونه باس رم رو شناسایی میکنه

مثلا شما رم 2400 میندازی ومادربرد فقط تا 1333 میشناسه وباهاش کار میکنه 

سلام

دوست عزیزم لطفا اطلاعات غلط ندین.این مسئله کاملا برعکسش صدق میکنه مینی که مثلا تا 2400 ساپورت کنه رم 1333 روش بندازی با اون فرکانس 1333 کار میکنه نه اون چیزی که شما گفتی

موفق باشید @};-

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیزم لطفا اطلاعات غلط ندین.این مسئله کاملا برعکسش صدق میکنه مینی که مثلا تا 2400 ساپورت کنه رم 1333 روش بندازی با اون فرکانس 1333 کار میکنه نه اون چیزی که شما گفتی

موفق باشید @};-

نه دوست عزیز 

چیزی هم که ایشون گفته درسته 

واگه رم با فرکانس بالاتر رو روی مادربرد با پشتیبانی فرکانس پائین تر بندازی مادربرد تا اون فرکانسی که پشتیبانی می کنه رم رو می شناسه  البته معمولا رم رو به صورت خودکار روی 1333 میاره 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...