رفتن به مطلب

سرعت کم بوت سیستمم!

valizadeh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

نمیدونم چرا ولی سرعت بوت سیستمم افتضاحه!!!!!!!!

چیز خاصی هم رو سیستمم نصب نیست فقط یه چند تایی برنامه جانبی و چند تا برنامه کاربردی.

یه تست از بوت سیستم با نرم افزار Boot Racer گرفتم ولی افتضاح بود!!!

---------------

چند راه حلم از این جور سایتا گرفتم و انجام دادم ولی انگار که نه انگار!!

http://www.sarzamindownload.com/contents/1468/

هارد الانم سیگیت باراکودا 1 ترا هست و هارد قبلیمم همین مدل فقط 500 گیگش بود.

با هارد قبلیم زیاد مشکلی نبود و نمیدونم چرا الان اینوری شده!؟؟!

-----------------

کسی میدونه مشکل از چیه؟

تو تنظیمات بوتم گفته بودند هارد رو اولویت اول قرار بده و بوت فستر و از این چیزا رو انجام بده بازم همون آش و کاسست!

ولی یه خراب کاری کردم و اونم این بود که تو تنظمیات بوت سیستم یه بار همه رو فعال کردم که مثلا سرعت بوت بره بالا یه دفعه سیستمم بالا نیومد واسه همین یه بار دیگه همه رو غیر فعال کردم همه چی تغییر کرد و خب بالا اومد!

یعنی تنظیمات رو توش ریدم!!

کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟

ویرایش شده توسط Man V To
لینک به دیدگاه

راه حلی نیست؟ :(

مثلا رفتم یه هارد بالاتر بگیرم که سرعتم بیشتر بشه حالا بر عکس شده :crying:

این بگم تنظیمات بوت رو بهم ریختم رفت یعنی همه رو غیر فعال کردم :)

ویرایش شده توسط Man V To
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

1- بایوس سیستم رو دیفالت بکن

2- برنامه هایی که تو استارت آپ قرار گرفتن رو غیرفعال کن

3- پوشه تمپ رو خالی کن

4-سیستم رو با برنامه هایی مثل CCleaner یا advanced system care تمیز کن

5-درایو C رو دیفرگ کن

6-دقت کن کابل هارد رو به چه پورتی از مادربورد زدی حتما به sata6g/s بزن

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

ریدم تو سیستمم :)  

الان رمم رو 4 گیگ نمیشناسه!؟!؟!؟!؟ :(

جون مادرتون کمک کنید :crying:

ویرایش شده توسط Man V To
لینک به دیدگاه

سلام

1- بایوس سیستم رو دیفالت بکن

2- برنامه هایی که تو استارت آپ قرار گرفتن رو غیرفعال کن

3- پوشه تمپ رو خالی کن

4-سیستم رو با برنامه هایی مثل CCleaner یا advanced system care تمیز کن

5-درایو C رو دیفرگ کن

6-دقت کن کابل هارد رو به چه پورتی از مادربورد زدی حتما به sata6g/s بزن

1. ؟

2. ؟

3. باشه.

4. باشه انجام میدم.

5. ؟

6. تازه خودم وصل کردم به ساتا 3 مادربردم که سفید رنگ هست.

کابلمم آبی رنگ هست یعنی هم ساتا 2 هست هم ساتا 3 ! روشو خوندم.

مشکلی نیست؟

ویرایش شده توسط Man V To
لینک به دیدگاه

اینم بگم ویندوز رو تازه 2 روز بیشتر نمیشه که عوض کردم و هاردمم به کل فرمت شده هست و دوباره از تو هارد 500 گیگم اصلاعات رو ریختم تو هارد فعلیم 1 ترا.

ویروس کشی کردم 40 تا ویروس داشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مگه میشه تازه عوضش کرده بودم!

لینک به دیدگاه

1. ؟

2. ؟

3. باشه.

4. باشه انجام میدم.

5. ؟

6. تازه خودم وصل کردم به ساتا 3 مادربردم که سفید رنگ هست.

کابلمم آبی رنگ هست یعنی هم ساتا 2 هست هم ساتا 3 ! روشو خوندم.

مشکلی نیست؟

سلام عزیز.خوبی؟ برنامه your unistaller رونصب کن خیلی بهت کمک میکنه واسه قسمت 2 و4. قسمت 5 هم برو به start/ accessories/ system tools/ disk defragmenter

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

گزینه هایی که متوجه نشدی

1-اکثر مادربوردها برای دیفالت کردن کلید f5 یا f7 یکم تو بایوس بگردی توضیحات دیفالت رو میبینی

2-برنامه هایی رو که گفتم دانلود کن و نصب کن یه قسمت دارن که برای برنامه هایی که تو استارت آپ سیستم قرار میگیرن رو نشون میده حتی سرویس ها رو هم نشون میده برای غیر فعال کردن

برنامه های استارت آپ مقداری سرعت سیستم رو تا بارگذاری کامل میگیرن

5-به ابزارهای administarator tools تو کنترل پنل رجوع کن

6-ببین یه سری از مادربوردها قسمت پورتهای ساتاشون با دورن جدا شدن یه رنگ نرخ سرعت 6گیگ دارن و رنگ دیگه که کمتر از پورتهای 6گیگ هستن نرخ سرعت 3گیگ اگه مادربورد شما هم اینجوری هست به این مسئله دقت کن

لینک به دیدگاه

سلام عزیز.خوبی؟ برنامه your unistaller رونصب کن خیلی بهت کمک میکنه واسه قسمت 2 و4. قسمت 5 هم برو به start/ accessories/ system tools/ disk defragmenter

سلام خوبم.

باشه دانلود میکنم.

گزینه 5 رو که من همیشه انجام میدم ولی اسمشو نمیدونستم!!!!!!

لینک به دیدگاه

گزینه هایی که متوجه نشدی

1-اکثر مادربوردها برای دیفالت کردن کلید f5 یا f7 یکم تو بایوس بگردی توضیحات دیفالت رو میبینی

2-برنامه هایی رو که گفتم دانلود کن و نصب کن یه قسمت دارن که برای برنامه هایی که تو استارت آپ سیستم قرار میگیرن رو نشون میده حتی سرویس ها رو هم نشون میده برای غیر فعال کردن

برنامه های استارت آپ مقداری سرعت سیستم رو تا بارگذاری کامل میگیرن

5-به ابزارهای administarator tools تو کنترل پنل رجوع کن

6-ببین یه سری از مادربوردها قسمت پورتهای ساتاشون با دورن جدا شدن یه رنگ نرخ سرعت 6گیگ دارن و رنگ دیگه که کمتر از پورتهای 6گیگ هستن نرخ سرعت 3گیگ اگه مادربورد شما هم اینجوری هست به این مسئله دقت کن

خیلی ممنون انجامشون میدم.

مادربردم منم دقیق همین طوریه یعنی دو رنگه!

http://www.takmax.com/images/watermarked/detailed/0/gigabyte-motherboard-GA-P61A-D3-top-view-1024p768.jpg

حالا کدوم ساتا 3 هست؟

من دیدم گفتند سفیده هست.

حالا نظر شما چیه؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من با سرعت بوت سیستم قبلا خیلی مشکل داشتم . منظور زمانی بود که سیستم عاملم رو رو هارد نصب می کردم. اما از وقتی اس اس دی خریدم دیگه از معضل زمان زیاد بوت سیستم خلاص شدم ینی راه اصلی و نهایی برای سرعت بوت سیستم اس اس دی هست . من چندتا از نرم افزارایی که یه دو دقیقه ای زمان می برد تا بالا بیاد رو رو اس اس دی نصب کردم که سرعت بالا اومدنش به ده پونزده ثانیه کاهش پیدا کرده. اگه فعلا شرایط خرید اس اس دی رو نداره کارایی که دوستان گفتند انجام بده اما راه اصلی حل این مشکل فقط و فقط اس اس دی هست . پس برنانه ات این باشه در اولین فرصت یه اس اس دی بخری .اگه یه بار تجربه کنی دیگه نمی تونی با هارد سر کنی این رو جدی می گم عزیز

لینک به دیدگاه

منم خودم میدونم دوست عزیز.

ولی مشکل اینجاست که با هارد قبلیم این مشکل رو نداشتم و الان اینطوری شده.

وگونه در قدرت اس اس دی شک ندارم.

لینک به دیدگاه

منم هارد لپتاپم بازی در میورد . هر هفته ویندوز عوض می کردم ، دفرک می کردم و هر کاری که فکرش رو بکنی . یه بار برای همیشه اس اس دی خریدم و هارد لپتاپم رو با اس اس دی جایگزین کردم و تمام مشکلات که هاردم به وجود میورد حل شد. هارد لپتاپم رو هم به عنوان هارد سیستم خونگی دارم استفاده می کنم . به شما هم اکیدا چنین توصیه ای می کنم. دیگه به این که اس اس دی هم جزو قطعات ضروری سیستم هست باور پیدا کردم. البته اگه الان نمی تونی تهیه کنی مشکلی نیست اما تو اولویت خریدت قرار بده مطمئن باش ضرر نمی کنی. مخصوصا اگه از نرم افزارای سنگین هم استفاده می کنی. مثلا من قبلا دو سه دقیقه وایمیستادم تا نرم افزار کتیا بیاد بالا الان شده حداکثر پونزده ثانیه و چندتا نرم افزار دیگه که شدیدا سرعت بالا اومدنشون افزایش پیدا کرده

لینک به دیدگاه

1. خب الان من اگه یه SSD 64 گیگ بگیرم و بکنمش درایو C و هارد 1 ترامو کنم آرشیو و داخلش اطلاعاتم باشه.

خوبه؟

============

2. در ضمن من زیاد کارای سنگین نمیکنم و اولویت اولم بازیه و اگه 200 تومن رو SSD با حداقل حجم 64 گیگ خرج کنم میرم کارتمو ارتقا میدم باز میدونم تو بازی تاثیرشو می بینم ولی SSD فقط کارش تو باز کردن اطلاعات و بوت کردن سریع سیستم هست.

اینطور نیست؟

لینک به دیدگاه

1. رفتم تو تظنیات بوت و با دکمه F5 برگردوندمش به حالات اولیه و اولویت رو هارد قرار دادم و با اون نرم افزار هایی که معرفی کردید سیستم رو بهینه سازی کردم.

===================

2. تنها مشکلم الان اینه که رمم رو 4 گیگ کامل نمیشناسه! :(

چیکار باید بکنم؟

ویندوزمم 7 64 بیت هست.

خواهش میکنم کمک کنید. :crying:

ویرایش شده توسط Man V To
لینک به دیدگاه

درمورد سوال اولتون من توصیه می کنم حداقل حجم اس اس دی ۱۲۸ باشه. معمولا سرعت کلی اس اس دی های ۱۲۸ بیشتر از ۶۴ هست جدا از اینکه حجم ۶۴ در طولانی مدت کم هستش. اما باز داشتن یه اس اس دی ۶۴ گیگابایت خیلی رو سرعت کلی سیستم مخصوصا بوت سیستم عامل تاثیر داره به هر حال خیلی لذت بخش هست در کمتر از بیست ثانیه بعد از زدن دکمه پاور سیستم عامل بیاد بالا و به قولی بازی در اوردن تو کارش نباشه .

در مورد سوال دومتون اس اس دی تو میزان فریم بازی تاثیر نداره تا اونجایی که می دونم و خودم تجربه کردم شاید یه فرم تاثیر بذاره شایدم نذاره اما به طور کلی تاثیری در فریم بازی نداره.البته اگه بازی رو رو اس اس دی نصب کنی بازی سریع لود میشه اما تو بازی تاثیری نداره . باز خودت می دونی . درسته کارت گرافیک مهمترین بخش یه سیستم برای یه گیمره اما خوب خودت می بینی سرعت بوت سیستم برای شما که اولویت نیست هم دردسر ساز شده . برای من سرعت بالا اومدن سیستم و نرم افزارایی که باهاشون کار می کنم مهمه . شما رو نمی دونم اما گفتم تجربه ام رو بگم شاید در تصمیم گیری شما مفید باشه.

لینک به دیدگاه

درمورد سوال اولتون من توصیه می کنم حداقل حجم اس اس دی ۱۲۸ باشه. معمولا سرعت کلی اس اس دی های ۱۲۸ بیشتر از ۶۴ هست جدا از اینکه حجم ۶۴ در طولانی مدت کم هستش. اما باز داشتن یه اس اس دی ۶۴ گیگابایت خیلی رو سرعت کلی سیستم مخصوصا بوت سیستم عامل تاثیر داره به هر حال خیلی لذت بخش هست در کمتر از بیست ثانیه بعد از زدن دکمه پاور سیستم عامل بیاد بالا و به قولی بازی در اوردن تو کارش نباشه .

در مورد سوال دومتون اس اس دی تو میزان فریم بازی تاثیر نداره تا اونجایی که می دونم و خودم تجربه کردم شاید یه فرم تاثیر بذاره شایدم نذاره اما به طور کلی تاثیری در فریم بازی نداره.البته اگه بازی رو رو اس اس دی نصب کنی بازی سریع لود میشه اما تو بازی تاثیری نداره . باز خودت می دونی . درسته کارت گرافیک مهمترین بخش یه سیستم برای یه گیمره اما خوب خودت می بینی سرعت بوت سیستم برای شما که اولویت نیست هم دردسر ساز شده . برای من سرعت بالا اومدن سیستم و نرم افزارایی که باهاشون کار می کنم مهمه . شما رو نمی دونم اما گفتم تجربه ام رو بگم شاید در تصمیم گیری شما مفید باشه.

خب شما یه سیستم غول دارید و یه اس اس دی بستتید پاش دیگه هیچ غم و غصه ای راجع بازی و نرم افزار ندارید.

ولی منی که سیستمم ضعیفه باید چیکار کنم؟

200 تومن تازه به قول شما 128 گیگش 350 400 تومن پولشو بدم!؟؟!؟!؟! :wacko:

من با همین سرعت سر میکنم و پولمو میزارم گرافیک میگرم بازمیدونم تو بازیها تاثیرشو می بینم.

لینک به دیدگاه

عزیز سیستمم رو عوض کردم اما حرف شما درسته مطمئنا میشه دیر لود شدن سیستم رو تحمل کرد اما فریم پایین بازی رو نه. اما هر وقت گرافیک خریدی و پول دستت اومد برای خرید اس اس دی دریغ نکن

لینک به دیدگاه

عزیز سیستمم رو عوض کردم اما حرف شما درسته مطمئنا میشه دیر لود شدن سیستم رو تحمل کرد اما فریم پایین بازی رو نه. اما هر وقت گرافیک خریدی و پول دستت اومد برای خرید اس اس دی دریغ نکن

شک نکن حتما همین کارو میکنم.

بازم خیلی ممنون. @};-

لینک به دیدگاه

شک نکن حتما همین کارو میکنم.

بازم خیلی ممنون. @};-

خواهش می کنم

لینک به دیدگاه

عزیز سرعت بوت سیستم بد نیست . در مورد رم هم فکر نکنم مشکلی باشه رم کامپیوتر من 8 هست اما تو properties زده 7.87usable

لینک به دیدگاه

خب پس خدا رو شکر که سرعت بوت خوبه البته با کلس دردسر تونستم به اینجا برسونمش.

راجع به رمم تا قبل اینکه تنظیمات بایوس و بوت رو دستکاری کنم درست بود بعدشم به حالت اولیه برگردونمشون نمیدونم چرا باز اینظوریه؟!؟!؟!

راهی نیست؟

خیلی ممنون.

( تو که تو پرو فایلت نوشتی 16 گیگ رم پس چرا میگی 8 گیگ ؟! )

ویرایش شده توسط Man V To
لینک به دیدگاه

تو سافت 98 راجع بهنرم افزار Boot Racer نوشته بود:

شایان ذکر است که خود نرم افزار BootRacer از منابع بسیار کمی از CPU و RAM استفاده میکند تا تغییری در نتیجه بررسی و امتیاز حاصل نشود.

http://soft98.ir/software/17160-BootRacer.html

به نظرت دلیل کم شدن حافظه رمم از این نرم افزار نیست؟

لینک به دیدگاه

خب پس خدا رو شکر که سرعت بوت خوبه البته با کلس دردسر تونستم به اینجا برسونمش.

راجع به رمم تا قبل اینکه تنظیمات بایوس و بوت رو دستکاری کنم درست بود بعدشم به حالت اولیه برگردونمشون نمیدونم چرا باز اینظوریه؟!؟!؟!

راهی نیست؟

خیلی ممنون.

( تو که تو پرو فایلت نوشتی 16 گیگ رم پس چرا میگی 8 گیگ ؟! )

تو سافت 98 راجع بهنرم افزار Boot Racer نوشته بود:

شایان ذکر است که خود نرم افزار BootRacer از منابع بسیار کمی از CPU و RAM استفاده میکند تا تغییری در نتیجه بررسی و امتیاز حاصل نشود.

http://soft98.ir/software/17160-BootRacer.html

به نظرت دلیل کم شدن حافظه رمم از این نرم افزار نیست؟

در مورد سوال اولت گفتم که سیستمم رو عوض کردم قبلی چون نمی تونستم ازش استفاده کنم به علت درس و دانشگاه با یه سیستم دیگه عوض کردم .

در مورد سوال دومت احتمالش هست . باز دوستان بیان نظر قطعی رو بدن که چرا رم شما 40 مگابایت کم شده که به نظر من موردی نیست که شما روش حساس باشید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...