رفتن به مطلب

مشاوره برای انتخاب سیستم عامل

AliSh45
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

ویندوز الان بنده 8.1 هستش ولی مشکلی که باهاش دارم اینه که خیلی از نرم افزار ها رو نصفه و نیمه اجرا میکنه و در حد 7 کامل نیست.

راهی هست که بشه به 7 دانگرید کرد و همه بازی ها و برنامه ها توش اجرا بشن؟؟

لینک به دیدگاه

سلام،

از قابلیت Compatibility Mode استفاده کردید؟

با استفاده از این قابلیت می تونید برنامه ها رو تحت سیستم عامل های پایین تر مثل Win XP و ... اجرا کنید.

لینک به دیدگاه

دقیقا مشکلتون با چه بازی هست روی 8.1 و از چه نسخه 8.1 استفاده میکنید ؟

لینک به دیدگاه

دقیقا مشکلتون با چه بازی هست روی 8.1 و از چه نسخه 8.1 استفاده میکنید ؟

مشکلم با تنظیمات گرافیک فیفا ۱۴ بود که توی ۸.۱ اجرا نمیشد compability رو هم امتحان کردم تاثیری نداشت.

Synapse ریزر هم کار نمیکرد

لینک به دیدگاه

سلام

کلا اگه از ویندوز 7 اورجینال استفاده کنین بهتره و معمولا به مشکلی برنمیخورید.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

عزیز منم با ۸.۱ در اجرای بازی ها مشکل دارم.

بهتره از ۸ یا ۷ استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

دوستان ویندوز 8 هیچ کم و کسری نسبت به 7 نداره ... بار ها گفتم باز هم میگم :D

ویندوز 8 دقیقا نسخه ی سبک شده ی ویندوز 7 هست و از لحاظ هسته تغییرات چشم گیری نداشته !!

کار اشتباهی که مایکروسافت انجام داده برنامه هایی نظیر dotnetframework / C++ / DirectX /و ... رو نسخه های قدیمیشون رو به صورت پیشفرض روی این ویندوز قرار نداده...

البته قصدش هم این بوده که ویندوز کم حجم باشه و هرکس که بهشون نیاز داره نصب کنه ...

حتمی برای این مشکل شما راه حلی وجود داره ... ویندوز 8 ویندوز کامل و بی نقصی هست شخصا تاحالا هیچ افتی توش ندیدم.

لینک به دیدگاه

با هر برنامه ای که مشکل داری اسمش را بگو تا کاربران عزیز هم بتوانند کمک کنن

خودت را بزار جای ما !!! حالا مشکل چی هست ؟

لینک به دیدگاه

Razer synapse که کلا اجرا نمیشه فقط آیکونش میره توی system tray

فایل تنظیمات فیفا هم توی ۸.۱ کرش میکنه ولی توی ۷ کاملا سالم اجرا میشه.

متاسفانه روی ۸.۱ کلی نرم افزار دارم و امکان مهاجرت کامل به ۷ نیست.

لینک به دیدگاه

چه روشهایی را اجرا کردی برای تست کردن ؟ فقط نصب کردی و دیدی اجرا نمیشن یا Patch یا چیزه دیگری هم براش Download کردی ؟

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

خب الان همون دوتا رو روی سون دارم عین خامه کار میکنن فقط مشکلم نرم افزارای زیادیه که روی ۸.۱ دارم

لینک به دیدگاه

سلام من داشتم كامنتات رو ميخوندم وبا توجه به اينكه جايي ديدم از نرم افرار حالا يا موس يا كيبورد razer كه ميگي درست اجرا نميشه و اينكه ميگي كلا برنامه ها خوب اجرا نميشند معلومه كه شما تجربه زيادي حداقل در windows 8.1 نداري وفقط توصيه ميكنم همه برنامه ها رو update كني و windows 8.1 رو هم حتما از سورس مورد قبول نصب و حتما همش رو update كن كه هيچ برنامه اي اگه همه رو به روز كني ديگه مشكلي نخواهي داشت.

لینک به دیدگاه

همه برنامه ها را بروز کن هیچ مشکلی نداره

من خیلی وقت هست که با Windows 7 کار نمیکنم و سعی کردم تا جایی که امکانش هست برنامه های مورد نیازم را در Windows 8.1 اجرا کنم که خدا را شکر خوب پیشرفته تا حالا اگر هم ببینم هیچ روشی کارساز نیست از برنامه های جایگزین استفاده میکنم

در خصوص بازیها باید بگم همه بازیها را اجرا میکنه ولی نیاز به Patch جدید دارن بازیها یا Crack های جدید من که از 8.1 راضی هستم

درایور های سخت افزارها را هم از سایت سازنده Download کن و نصب کن

لینک به دیدگاه

سلام من داشتم كامنتات رو ميخوندم وبا توجه به اينكه جايي ديدم از نرم افرار حالا يا موس يا كيبورد razer كه ميگي درست اجرا نميشه و اينكه ميگي كلا برنامه ها خوب اجرا نميشند معلومه كه شما تجربه زيادي حداقل در windows 8.1 نداري وفقط توصيه ميكنم همه برنامه ها رو update كني و windows 8.1 رو هم حتما از سورس مورد قبول نصب و حتما همش رو update كن كه هيچ برنامه اي اگه همه رو به روز كني ديگه مشكلي نخواهي داشت.

کل این ویندوز رو زیر و رو کردم:mellow:
لینک به دیدگاه

همه برنامه ها را بروز کن هیچ مشکلی نداره

من خیلی وقت هست که با Windows 7 کار نمیکنم و سعی کردم تا جایی که امکانش هست برنامه های مورد نیازم را در Windows 8.1 اجرا کنم که خدا را شکر خوب پیشرفته تا حالا اگر هم ببینم هیچ روشی کارساز نیست از برنامه های جایگزین استفاده میکنم

در خصوص بازیها باید بگم همه بازیها را اجرا میکنه ولی نیاز به Patch جدید دارن بازیها یا Crack های جدید من که از 8.1 راضی هستم

درایور های سخت افزارها را هم از سایت سازنده Download کن و نصب کن

ممنون از راهنماییت ولی ده گیک بازی رو دوباره دانلود کنم؟؟:mellow:
لینک به دیدگاه

برای سیستم هایی که رم پایینی دارند و پردازنده ضعیف، من خودم 8.1 رو پیشنهاد میدم. اما وقتی سیستم High End هست و یا حداقل قدرت خوبی داره، ویندوز 7 پرو 64بیت با تمامی آپدیت ها گزینه خیلی بهتری هست. البته مشکل از ویندوز نیست که برنامه ها درست اجرا نمیشن، مشکل از نرم افزار ها هست که قدیمی هستند یا آپدیت نشدن...

لینک به دیدگاه

برای سیستم هایی که رم پایینی دارند و پردازنده ضعیف، من خودم 8.1 رو پیشنهاد میدم. اما وقتی سیستم High End هست و یا حداقل قدرت خوبی داره، ویندوز 7 پرو 64بیت با تمامی آپدیت ها گزینه خیلی بهتری هست. البته مشکل از ویندوز نیست که برنامه ها درست اجرا نمیشن، مشکل از نرم افزار ها هست که قدیمی هستند یا آپدیت نشدن...

سیستم ما که اگه گرافیک رو حساب نکنیم های اند هست تقریبا:mellow:

ولی خب خیلی از نرم افزار ها رو نمیشه آپدیت کرد همیشه که اینترنت در دسترس نیست

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنماییت ولی ده گیک بازی رو دوباره دانلود کنم؟؟ :mellow:

دوست عزیز شما قرار نیست کل بازیو دوباره دانلود کنی

منظور چند مگابایت فایل هست که مشکل شمارو برطرف میکنه

درضمن شما dot nef framework 3.5 رو فعال کردین روی 8.1 اصلا ؟

آموزش نصب :

توضیحات :

DVD ویندوز را در DVD Rom قرار بدید یا فایل Iso ویندوز را در درایو مجازی Mount کنید.

CMD را در آدرس زیر به عنوان سرپرست سیستم ( Run As Administrator ) اجرا کنید : ( در صورتی که از طریق Run As Administrator اجرا نشود با ارور 740 موجه خواهید شد.)

در پنجره CMD کد زیر را واردکنید :

dism.exe /online /enable-feature /featurename:NetFX3 /Source:X:\sources\sxs /LimitAccess

توجه : به جای "X" نام درایو مجازیتان یا DVD Rom را وارد کنید.

البته اینو هم بگم که ویندوز 8 از 8.1 بهتره ، 8.1 هدف اصلی تبلت ها بود بیشتر تا لبتاب و دسکتاپ

من از همون ماه اول که وین 8 اومد تاحالا دارم استفاده میکنم و روی هیچ نرم افزار و بازیی هیچ مشکلی نداشتم

البته اینو هم عرض کنم که نه اینکه مشکل نبوده بوده اما حل میکردم .البته به این چیزا نمیشه گفت مشکل

نرم افزار قدیمی هست و Dot net framework 3.5 رو نیاز داره و با 4 و 5 باز نمیشه مشکل از نرم افزاره نه ویندوز

مایکروسافت زبان های قدیمی رو حذف کرده که ویندوز سبک باشه حق نصبشو که از شما نگرفته

به چند بازی دیگه هم برخورد کردم که با اینکه ویندوز من 64 بیت بود ، دقیقا باید C++ 2008 32bit رو نصب میکردی تا بازی اجرا بشه

مشکل شما هم صد درصد از سیستم عامل نیست و به راحتی حل میشه.هرویندوز مایکروسافت اکثر ساختار ویندوز های قبلی رو شامل میشه .

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

ممنون از راهنماییت ولی ده گیک بازی رو دوباره دانلود کنم؟؟ :mellow:

دوست عزیز شما قرار نیست کل بازیو دوباره دانلود کنی

منظور چند مگابایت فایل هست که مشکل شمارو برطرف میکنه

درضمن شما dot nef framework 3.5 رو فعال کردین روی 8.1 اصلا ؟

البته اینو هم بگم که ویندوز 8 از 8.1 بهتره ، 8.1 هدف اصلی تبلت ها بود بیشتر تا لبتاب و دسکتاپ

اگه منظورتون نصب کردنه که فکر کنم همه چی نصبه...

اگرم منظورتون فعال کردنه میشه توضیح بدین چطوری باید این کار رو انجام بدم؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز پست بالارو ویرایش کردم آموزش فعال کردن رو داخلش گذاشتم ..

dotnet 3.5 روی وین 8 نصب نمیشه و باید فعالش کرد از طریق CMD

اینو هم بهتون متذکر بشم که همیشه مطمئن نباشید همه چی نصبه !!

سری قبل که مشکل Mortal Kombat رو توی ویندوز 8 بررسی میکردم تقریبا همه چی نصب بود

C++ از نسخه 2005 تا نسخه 2014 تمام نسخه های 64 بیتی نصب بود که توی اینترنت خوندم نصب 32بیتی هم روی ویندوز 8 لازمه

32 بیتی 2013 و 2010 رو نصب کردم اما باز مشکل برطرف نشد

بعد از کلی پرسش و پاسخ فهمیدم که قضیه با نصب c++32bit 2008 حل میشده !!!

این درحالی هست که روی WIN7 بدون نصب هیچگونه c++ اجرا میشه چون ویندوز 8 خودش اکثر اینارو داره و همین چیزاست که باعث سنگینیش شده .

اروری که توی اجرای اون برنامه ها میگیرین رو بذارین تا مشکلتون رو بررسی کنم

لینک به دیدگاه

دوستان، اینم Dot net framework 3.5 مخصوص ویندوز 8 و 8.1 من خودم نصب کردم مشکلی نبود.

نسخه 32 بیت ==> دانلود
نسخه 64 بیت ==> دانلود

من الان ویندوز 8.1 دارم مشکلی باهاش ندارم. از سایت سافت98 هم دانلود کردم با تمامی آپدیت ها. خیلی سبک و سریع!

لینک به دیدگاه

دوستان، اینم Dot net framework 3.5 مخصوص ویندوز 8 و 8.1 من خودم نصب کردم مشکلی نبود.

نسخه 32 بیت ==> دانلود

نسخه 64 بیت ==> دانلود

من الان ویندوز 8.1 دارم مشکلی باهاش ندارم. از سایت سافت98 هم دانلود کردم با تمامی آپدیت ها. خیلی سبک و سریع!

این فایل همون کاری که من به صورت دستی توضیح دادمو انجام میده

منتها وقتی این 60 مگابایت داخل DVD خود ویندوز هست چرا دانلود :D

البته برای کسایی که اینترنتشون مثل من فقیرانه نیست مناسبه ...

دانشگاه ما روزانه صد مگابایت به هردانشجو اختصاص میده :|

لینک به دیدگاه

سلام منم توضيح بدم براي net3.5 بدرد ميخوره. بهتره بعد از نصب windows بلافاصله از windows feauture on مرحله نصب رو انجام داد كه هم سري تر هم راحت هم احتياجي به dl نيست هم كه اين سري برنامه ها براي مخصوصا win 8 8.1 ضروري است.

لینک به دیدگاه

یعنی الان اگه net3.5 رو نصب کنم بازیهایی رو که روی 7 نصب کردم روی 8.1 هم ران میشن؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...