رفتن به مطلب

مشکل عجیب در نصب ویندوز . windows can't install on this partion

amir.coder
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان گرامی

عرضم به حضور شما که بنده یک عدد هارد 500 سیگیت باراکودا داشتم که تازگی یک عدد یک ترا بایتشو گرفتم .

هارد یک ترارو به سوکت 2 ساتا زدم و پارتیژن بندی کردم و اطلاعات رو متنقل کردم ...

بعد هارد 500 رو در آوردم و هارد یک ترا رو به اولین سوکت زدم و رفتم که ویندوز نصب کنم

همین که زدم روی اولین پارتیژن ویندوز نصب بشه گفت ویندوز نمیتونه روی اون نصب بشه !

بعد اون پارتیژن رو فرمت کردم باز نشد ، اون پارتیژن رو حذف کردم دوباره ایجاد کردم باز نشد

با چهار ویندوز 7 8 8.1 10 تست کردم به همین صورت بودن تا آخر ...

با ویندوز ایکس پی پارتیژن رو حذف و دوباره ایجاد کردم و رفت که نصب کنه همون اول نصب سیستم رو ریست کردم

دی وی دی 7 رو گذاشتم و زدم توی اون درایو که ایکس پی ایجاد کرده بود نصب کنه که بالاخره گفت میتونه نصب کنه !

بعد گفت که یک سری فایل ویندوز قدیمی توشه .. بعد گفتم خوب بذار درایو رو فرمت کنم .. فرمت که کردم باز اون ارور رو داد :|

باز به نصب ویندوز ایکس پی رفتم دوباره درایو رو حذف و ایجاد کردم و وارد مرحله نصب شدم و دوباره ری استارت کردم و ویندوز 7 رو بدون فرمت اون درایو ریختم توش

و مشکل حل شد

چیزی که هنوز متوجه نشدم آخه واسه چی اینجوریه :|

جالب اینه که من هر دو هفته ویندوز عوض میکنم ... و تاحالا این مشکلو نداشته بودم

البته اینو هم بگم که اکثرا با flash ویندوز نصب میکنم .

لینک به دیدگاه

سلام منم یه بار همین موضوع برام پیش اومد کامپیوترو خاموش کردم واز برق کشیدم باتری مادربرد رو دراوردم بعد از 10-20ثانیه گذاشتم سر جاش  درست شد

شما هم امتحان کنید

لینک به دیدگاه

سلام من راه حل اصلي رو ميگم انجام بده حتما درست ميشه فقط اينكه نبايد مثلا رو پارتيشني كه هيچ مقداري نداره ويندوز نصب كنن.

اول وقتي مثلا با win 7 هستي تو صفحه پارتيشن اول shif + f10 رو ميزني بعد صفحه dos مياد type كن disktype بعد بايد disk 0 ببيني بعد type كن sel disk 0 و بعد type كن clean در اخر هم dos رو ببند بعد refresh رو انجا ببند disk انتخاب كن و ادامه.

اينها از دستورات مخفي است اميد وارم بكارت بياد و مشكلت حل بشه.

لینک به دیدگاه

یه دلیل می تونه این باشه که توی Bios هنوز هارد دیگتون primary هستش! و پارتیشن بندی و نصب ویندوز باید روی primary هارد انجام بشه.

لینک به دیدگاه

سلام موقع نصب با فلش این مشکل بوجود میاد برو تو بایوس مادربوردت چن تا گزینه برا first boot هست که شما فلش رو گذاشتید رو بوت دو تا گزینه میاد که یکیش آخرش efiیه همچین چیزی داره شما بوت رو عوض کنید اون گزینه رو انتخاب کنید که efi نداره به همین راحتی مشکل حل میشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مشکل اینجاست که هاردت احتمالا GPT فرمت شده برای نصب ویندوز بهترین حالت MBR هست

لینک به دیدگاه

سلام

اون ممکنه از تنظیمات بایوس بوده که انجام ندادین و دلیل دیگه هم از ساتای مختلف استفاده کردین.

لینک به دیدگاه

7 پاسخ و 7 راه حل مختلف ...

دوستان به همین شیوه که توی پست اول توضیح دادم الان با ویندوز 7 سیستم روشن میشه

اما مشکل عیجب اینه که فایل های بوت رو توی درایو D ریخته :|

اون پارتیژن 200 مگاباتی هم ساخته نشده ...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...