رفتن به مطلب

ماریو به پا می خیزد،کنسول جدیدی با پردازنده AMD در راه است

Recommended Posts

• کاربر ویژه

42138_01_miyamoto-nintendo-currently-wor

در حالی که مایکروسافت و  سونی مشغول نبرد بر سر تصاحب بازار کنسول های بازی هستند،نیتتندو ایده ساخت کنسولی جدید را در سر می پروراند.برای کمپانی های امروزی شروع به ساخت محصولی جدید در آغاز حیات آخرین محصول،دیگر به امری عادی مبدل شده است.

پس از مدت ها شایعه پراکنی سرانجام،شیگرو میاموتو در مصاحبه ای با خبرگزاری معتبر آسوشیتد پرس تایید کرده که این کمپانی در حال ساخت کنسول جدیدی مبتنی بر پردازنده های AMD است.

Mario یکی از نمادی ترین شخصیت بازی های ویدوئی در تاریخ است و در همین رابطه نینتندو گفته است که شاید با کنسول جدید، "ماریو" را نقش و بازی جدیدی باشیم.ماریو با فروشی بیش از ۲۱۰ میلیون نسخه، بهترین بازی ویدیوی فروخته شده در همهٔ دورانها است.

منبع خبر: wccftech

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

انویدیا با این قیمتای کذاییش که پیشنهاد میده معلومه کنسول سازها  طرف قرارداد نمیرن باهاش... :D

چون کنسول وسیله ای قراره باشه که با قیمت بسیار کمی گیمر ها رو سرگرم و راضی نگه داره نه به هر قیمتی...  ^_^

ممکنه نینتندو با این کنسول جدیدش  با توجه به قدرتی که سری جدید قرار داشته باشند حریف قدری برای سونی و مایکرو سافت بشه...  :-?

ویرایش شده توسط Nima Mazrouie
لینک به دیدگاه

اىنکه کنسول جدىد نىتتندو قرار بىاد رو من خىلى وقت پىش شاىد بىشتر از ۲ سال پىش شنىده بودم . و همچنىن در مورد توانش شنىده بودم که از همه نظر بسىار به نسل جدىد برترى داره .

ممنون از خبر .

لینک به دیدگاه

سلام و درود بر اقا خبات عزیز @};- @};- . ممنونم بابت خبر :x :x @};- . انشاالله   شاهد این باشیم که شرکت نیتتندو با همکاری amd برگردد به شکوفایی قبلیش و چند بازی انحصاری برای کنسول جدیدش بده بیرون.(مثل سونی و مایکروسافت) البته بیشتر بازی هاش که انحصاری هست.نیتتندو باید قیمت کنسول جدیدش و بازی هایش رو طوری درست کنه که بتونه با شرکت هایی مثل سونی و مایکروسافت رقابت بکنه. خدا وکیلی بازی های کنسول های نیتتندو خیلی کمه و مثل سونی نیست که هر ماه یه بازی بده بیرون.(البته می دونم شرکت های بازی ساز باید بازی ها را برا ی کنسول ها بسازند.) بعدش من یک سئوال دارم. اون اقایی که روی مبل نشسته چقدر شبیه جکی چان هست. عایا خودش هست(برای سرگرمی). :blink: :-?

ویرایش شده توسط BLACK SKIPPER
لینک به دیدگاه

درود

خبات جان داشتیم دلسرد میشدیما

یه تحرکی کرد این ای ام دی :D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...