رفتن به مطلب

چطوری حجم رم intel hd رو زیاد کنم؟

**pouya**
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان تا یه مدت باید با intel hd  سر کنم.

چطوری و از کجا میتونم مقدار حجم رم رو زیاد کنم؟

و یه سوال اگه با intel hd  بازی کنی برای cpu  مشکلی پیش نمیاد؟

لینک به دیدگاه

سلام گرامی

برای اینکه حجم رم رو به حافظه گرافیکی سی پی یو اختصاص بدی باید از توی setup این کار رو انجام بدی

مورد بعدی خیر مشکلی ایجاد نخواهد کرد

موفق باشید

لینک به دیدگاه

ممنون .

میشه یکم بیشتر توضیح بدید. من تازه ویندوز 8.1 ریختم زیاد سر در نمیارم.

و اینکه چطوری استارت رو میتونم مثل ویندوز 7 کنم؟

لینک به دیدگاه

ببینید دوست گرامی اول کامپیوتر رو ریستارت کنید و بلافاصله کلید DELETE رو بزنید تا وارد SETUP بشید بعد(در مادربورد های گیگابایت) وارد قسمت PERIPHERALS بشید و در این قسمت دنبال گزینه

INTERNAL GRAPHICS MEMORY SIZE بگردید و مقدار اون رو تغییر بدید سپس کلید F10 رو بزنید و بعد YES رو انتخاب کنید تا تنظیمات ذخیره بشه.

تمام @};-

ویرایش شده توسط goldsky
لینک به دیدگاه

start  رو چطوری برگردونم؟

مادربرد من asrock killer هست.

لینک به دیدگاه

خارج از گود سوالتون هم یک نکته رو میخاستم بگم که البته ممکنه بدونید ، بهرحال برای کسایی که نمیدونن !

با افزایش مموری گرافیک مجتمعتون تقریبا هیچ تاثیری توی عملکردش ایجاد نمیکنید

به طور کلی توی کارت های گرافیک Size مموری کمترین تاثیر رو توی عملکردش داره .

یعنی برای مثال gt440 1gb با gt440 4gb تقریبا هیچ تفاوتی توی قدرت و سرعت پردازش نداره.

پس اگه قصد افزایش مموری به منظور بالارفتن سرعت پردازشی گرافیک رو دارین بیخیال بشین .

درمورد بازی کردن هم اگه دماش رو کنترل کنید و از حد مجازش خارج نشه مشکل خاصی به وجود نمیاد

اما در کل بهتره باهاش بازی نکنید هرچند Intel HD فوتبال ساده رو هم نمیتونه قابل قبول اجرا کنه چه بازیی رو میخواین باهاش بازی کنید :D

یه مدت خودم با intel hd سر میکردم که بازی های قدیمی مثل Max payne2 رو باهاش بازی کردم ... :D

این دوره رو با این بازیا سر کن یه یادی از گذشته کن به سی پی یو هم فشار نیار ..

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

خارج از گود سوالتون هم یک نکته رو میخاستم بگم که البته ممکنه بدونید ، بهرحال برای کسایی که نمیدونن !

با افزایش مموری گرافیک مجتمعتون تقریبا هیچ تاثیری توی عملکردش ایجاد نمیکنید

به طور کلی توی کارت های گرافیک Size مموری کمترین تاثیر رو توی عملکردش داره .

یعنی برای مثال gt440 1gb با gt440 4gb تقریبا هیچ تفاوتی توی قدرت و سرعت پردازش نداره.

پس اگه قصد افزایش مموری به منظور بالارفتن سرعت پردازشی گرافیک رو دارین بیخیال بشین .

درمورد بازی کردن هم اگه دماش رو کنترل کنید و از حد مجازش خارج نشه مشکل خاصی به وجود نمیاد

اما در کل بهتره باهاش بازی نکنید هرچند Intel HD فوتبال ساده رو هم نمیتونه قابل قبول اجرا کنه چه بازیی رو میخواین باهاش بازی کنید :D

یه مدت خودم با intel hd سر میکردم که بازی های قدیمی مثل Max payne2 رو باهاش بازی کردم ... :D

این دوره رو با این بازیا سر کن یه یادی از گذشته کن به سی پی یو هم فشار نیار ..

بله میدونم حجم مموری تاثیر چندانی تو عملکرد نمیزاره . اما 4600 حجم اولیش 128mb  هست .میخوام بزارمش رو 500 یا 1g.

خیالت راحت از یه انتل اچ دی انتظار بالا اوردن crysis 3  ندارم فقط در حد اینکه بیکار میشم یچیزی باشه سرگرم بشم.

لینک به دیدگاه

تا اونجایی که من میدونم منوی استارت ویندوز 8 رو نمیشه مثل 7 کرد برای همین در ویندوز 10 اینکار انجام شده(اگه اشتباه میکنم اساتید اصلاح کنند)

در مورد مادربورد شما فکر کنم باید گزینه INTERNAL GRAPHICS MEMORY SIZE یا شبیه به این رو داشته باشید

لینک به دیدگاه

تصاویر زیر مربوط به ویندوز 10 هست

تصویر منوی استارت رو نگاه کنید:

http://www.softgozar.com/WebPage/Screenshot.aspx?SoftwareId=3667&Title=Microsoft%20Windows%2010%20Technical%20Preview%20Build%209901%20x64

لینک به دیدگاه

تا اونجایی که من میدونم منوی استارت ویندوز 8 رو نمیشه مثل 7 کرد برای همین در ویندوز 10 اینکار انجام شده(اگه اشتباه میکنم اساتید اصلاح کنند)

در مورد مادربورد شما فکر کنم باید گزینه INTERNAL GRAPHICS MEMORY SIZE یا شبیه به این رو داشته باشید

تو بایوس چنین چیزی نیست.

چیکار کنم؟!

لینک به دیدگاه

دوست عزیز در عکس زیر و در قسمت share memory مقدار رو تغییر بدید

post-5921-0-31511500-1419182188_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

شما قسمت Dedicated Graphic را نمی توانید تغییر بدهید و فقط System Share قابل تغییر است.

post-16445-0-23345600-1419186042_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

سلام

با برنامه stardock start8 می تونی استارت ویندوز 7 برگردونی

و همچنین با برنامه stardock modernmix هم می تونی برنامه های modern ui مثل store  و weather و ... به صورت پنجره ای و مثل ویندوز 7 باز کنی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...