رفتن به مطلب

سرعت کم لپ تاپ CoreI 7 مدل HP 2170

Biejan
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان متخصص

چند روزی یک لپ تاپ اچ مدل 2170 خریده ام. سیستم عامل اورجینال آن ویندوز 7 Home Premium شصت و چهار بیتی بود. بر خلاف انتظار تعریف از سرعت آن ، سرعت آن چندان بالا نبود. لپ تاپ سی پی یو معمولی هم برای مقایسه همزمان دارم. ویندوز آن را به 7 Ultimate سی و دو تغییر دادم. سرعت همان است. یعنی نسبت به اچ پی های معمولی سرعت کمتری دارد. از دوستان کسی دلیل آن را می داند.حتی رم آن DDR 3 است.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

خرید نوب بوک با پردازنده core i7 به نظر من 99 درصد موارد اشتباه است، چرا؟

1.این پردازنده برای کارهای مالتی تسک طراحی شده که مثلا 8 ترد را همزمان پردازش نماید و هر هسته هم فرکانس پایه ای

حدود 1.6GHZ دارد، خوب حالا اگر برنامه شما مالتی تسک نباشد، به شما نمیتواند نتیجه کارآمدی ارائه بدهید، که تا جایی که دیدم

99 درصد برنامه های عمومی که کاربران استفاده میکنند مالتی تسک نیستند

2. مشکل دیگر این است که شما سعی میکنید برنامه های 32 بیت را روی 64 بیت اجرا کنید، که خود این تقاضا باعث کاهش

سرعت شما در برخی برنامه های 32 بیت خواهد بود

لینک به دیدگاه

معمولا کاهنده سرعت در نوت بوک های نسل جدید هارد است به خاطر همبن اگر یک هارد ssd بخرید همه چیز فرق می کنه!

لینک به دیدگاه

برای اندازه گیری سرعت نمیشه همین طوری چشمی نگاه کرد و گفت سرعت کم است باید بابرنامه های مخصوص تست کرد

یا کارهای مشابه را روی سیستم های متفاوت مثل رندر کردن یا کار با فتوشاپ نه فقط بالا اومدن ویندوز یا کارکردن مدیاپلیر

شما دقیقا چه تستی انجام دادید ؟؟؟؟؟؟؟

اگر 4 گیگ رم دارید باید ویندوز 64 بیت نصب کنید وگرنه 3.5 گیگ رم نشون میده

سرعت اجرای نرم افزار های 32 بیت هم کم نننننننننننننننننننمی شود

سرعت هارد هم اثر چندانی در خود پردازش ندارد ولی در اموری که به هارد مربوط می شود اثر دارد مثل لود بازیها

دراین سایت هم مطالب خوبی در مورد 64 بیت است

http://www.mywindows.ir/

در ضمن اگر یه برنامه مثل winrar را اجرا کنی هر 4 هسته ی cpu را به کار می اندازد ( اگر ننداخت باید winrar رو آپدیت کنی )

ویرایش شده توسط moh1366
لینک به دیدگاه

من هم همين مشكل كمي سرعت رو با hp 2020 دارم

اصلا با توصيفاتي كه ميشه جور در نمياد

يكي از آيتمهاي سنجش سرعت همين لود ويندوز و موارد عمومي هست وقتي تو اين موارد سرعت پايين باشه چه فايده اي داره ؟:D(

لینک به دیدگاه

من هم همين مشكل كمي سرعت رو با hp 2020 دارم

اصلا با توصيفاتي كه ميشه جور در نمياد

يكي از آيتمهاي سنجش سرعت همين لود ويندوز و موارد عمومي هست وقتي تو اين موارد سرعت پايين باشه چه فايده اي داره ؟:D(

مگه فقط میخواهید ویدوز لود کنید ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یه بار که ویندوز لودشد میتونید 100 دفه سیستم رو بذارید تو sleep

که فرت بالا میاد

اصل کاری یه که میخواهید انجام دهید

یه تست بذارید معلوم میشه .

ویرایش شده توسط moh1366
لینک به دیدگاه

moh1366 عزیز

شما هم دارید حرف منرا میزنید، این پردازنده مخصوص کارها و برنامه های مالتی تسک طراحی شده است

مشکل دوستان این است که با برنامه هایی میخواهند کار کنند که مالتی تسک طراحی نشده اند در نتیجه

از چیزی حدود یک هشتم توان پردازنده دارند استفاده میکنند، که مسلما نمیتوانند انتظار یه پردازنده مثلا core i5 520M

را داشته باشند

شما اگر سایت های سازنده نوت بوک مطرح در دنیا مثل lenovo، ... را بررسی کنید و ارائه های مهندسینشان را روی

اینترنت بررسی کنید میبینید که آنها هم از core i7 در مدل نوت بوک هایی استفاده کرده اند که قرار است روی آنها کار های

گرافیکی، بازی ها و چیزهایی که مالتی تسک هستند و کاربران سطح بالا دارند.

متاسفانه در ایران به نکات انتخاب نوت بوک دقت نمیشود، فروشندگان با کمال غرور روغنشم زیاد میکنند که آقا نمیدونم

core i7 است، در صورتیکه اگر درست استفاده نشود راندمان پایینتری خواهد داشت

در ضمن نکته دیگر مدل های core i7 مثل Intel® Core™ i7-720QM توان مصرفی در حد 45 وات دارد که مساوی است

با مصرف بالا باطری و شارژ پایینتر، نوت بوک هایی مثل HP، Lenovo و ... برنامه مدیریت انرژی دارند که برای مصرف کمتر و

شارژ بالاتر زمانیکه از باطری استفاده میشود، توان عملیاتی پردازنده را کاهش خواهند داد

امیدوارم دوستان دیگر در انتخاب نوت بوک های نسل جدید بیشتر دقت نمایند

در خصوص نصب برنامه های 32 بیت تحت 64 بیت درست است اجرا میشود، اما پشت صحنه معماری پیاده میشود شبیه

ماشین های مجازی که به شما اجازه اجرا میدهد، اگر مقالات خود مایکروسافت، مهندسینش را بخوانید، می بینید آنها که

خود طراح نسخه های 64 بیت هستند، صریحا اعلام میکنند استفاده از برنامه های 32 بیت در ویندوز 64 بیت مثل سون

تا جایی میتواند راندمان را کاهش بدهد که باعث هنگ شدن سیستم گردد

در خصوص میزان رم شناسایی شده توسط سیستم عامل های 32 بیت بله درست اس حق با شماست، امکان شناسایی

و آدرس دهی بیش از 3.5 گیگ نیست و برای استفاده کامل از کل حافظه باید 64 بیتی نصب گردد، اما خوشبختانه ویندوز

ویستا، بخصوص سون طوری طراحی شده اند که در حالت 32 بیت قادر به شناسایی و آدرس دهی حافظه ای حدود 128 گیگ هستند

اما مایکروسافت بصورت پیش فرض آنرا بسته است، شما اگر با کارهای سیستمی و برنامه سازی سیستمی آشنا باشید توسط

دستورات ارائه شده میتوانید این وضعیت را فعال کنید

من در سیستم خودم 6 گیگ رم دارم که در محیط 32 بیت روی ویندوز 7 دارم استفاده میکنم، فکر کنم همه چیز در شکل واضح باشد

llqtyj9btrgjygn0s00g.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...