رفتن به مطلب

رفع مشکل افت فریم در فیفا15

ehsas1
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان سلام

فیفا 15 اشتراکی خریدم همون اول یه 600-700مگ دانلود کرد و رفتیم داخل بازی.

داخل بازی خیلی کم اونم بعضی وقتا مثلا نزدیک محوطه جریمه یا پاس تو عمق هوایی بلند میدم یخورده خیلی کم افت فریم میگیره.برا حل این مشکل چکار کنیم؟

همه فن زدم.مثلا تو تنظیمات بازی فریم رو روی 30 یا 60 یا no limite گذاشتم اما بازم همینجوریه.روی 60 ایده آله یا اینکه روی high performance بذارم و این چیزا

اینم از مشخصات سیستم من

27585471121957478341_thumb.png

یادمه بر بازی nfs-rivals هم که پارسال اومد یه ترفندی برا افزایش فریم بود.اگه کسی روشی داره یه کمکی بکنه که این یخورده افت فریم رو هم نداشته باشم.ممنون

لینک به دیدگاه

چند خریدی اشتراکی راحت میشه بازی کرد ؟ محدودیت زمانی نداره ؟  ببخشید جواب سوال تون رو نمیدونم 

لینک به دیدگاه

مشخصات سیستمتون چیه؟

اگه افت فریم در صحنه هایی ک گفتین زیر 30 میاد، نشون میده سیستمون توانایی کافی برا اجرای بازی رو نداره ب لیمیت فریم ربطی نداره

لینک به دیدگاه

چند خریدی اشتراکی راحت میشه بازی کرد ؟ محدودیت زمانی نداره ؟  ببخشید جواب سوال تون رو نمیدونم 

خواهش میکنم.8تومن خریدم.فقط میتونی تو حالت آفلاین بازی کنی.آنلاین اصلا نمیشه.پچ مودینگ وی هم میشه روش نصب کرد.هیچ کم و کاستی هم نداره

لینک به دیدگاه

مشخصات سیستمتون چیه؟

اگه افت فریم در صحنه هایی ک گفتین زیر 30 میاد، نشون میده سیستمون توانایی کافی برا اجرای بازی رو نداره ب لیمیت فریم ربطی نداره

مشخصاتو که عکس گذاشتم تو پست

Operating System

Windows 8.1 Pro 64-bit

CPU

Intel Core i5 3320M @ 2.60GHz    41 °C

Ivy Bridge 22nm Technology

RAM

8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28)

Motherboard

LENOVO Product Name (U3E1)    43 °C

Graphics

Generic PnP Monitor (1366x768@60Hz)

Intel HD Graphics 4000 (Lenovo)

2047MB NVIDIA GeForce GT 635M (Lenovo)    33 °C

Storage

465GB Seagate ST500LT012-9WS142 (SATA)    31 °C

Optical Drives

PLDS DVD-RW DS8A8SH

Audio

Conexant SmartAudio HD

خب این فریمو چطو تشخیص بدم که چنده حین اون صحنه؟اگه نرم افزار هست لینک میدین؟

اون راهی که برا نیدفور اسپید گفتن جواب نمیده؟

یا اینکه دستکاری کنترل پنل انویدیا

لینک به دیدگاه

از برنامه frapsمیتونید استفاده کنید امکانات زیادی از جمله کپچر داره و فریم رو ب صورت لحضه ای نشون میده

لینک برنامه:http://www.fraps.com/download.php

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خواهش میکنم.8تومن خریدم.فقط میتونی تو حالت آفلاین بازی کنی.آنلاین اصلا نمیشه.پچ مودینگ وی هم میشه روش نصب کرد.هیچ کم و کاستی هم نداره

درود

امکانش هست یه لینک بدید و یه توضیح در مورد اینکه از کجا خریدید و چجوری هستش

لینک به دیدگاه

درود

امکانش هست یه لینک بدید و یه توضیح در مورد اینکه از کجا خریدید و چجوری هستش

بله دوست من

شما با یه ایمیل معتبر خرید میکنید و بعد بهتون یه کد سفارش میده.اون کد سفارشو بعد خرید همونجا کامنت میکنی و میگی یه نوبت به من بدین.مدیر فروشگاه میاد میگه فلان روز فلان ساعت آنلاین باشین تو ایمیلتون.بعد سر تایم مقرر بازم میری کامنت میدی نوبت ماست و یه نوبت بهم بدین.اونا هم بهت نوبت میدن.نحوه نصبشم عین دموی فیفاست که تو ایمیل بهتون میگه چطوریه.ویدیوشم تو سایتش باید باشه فک کنم.نماد اعتماد الکترونیکی هم داره.کامنتارو بخونی متوجه میشی.اینم لینک اگه قوانین اجازه بده

http://4ushgah.ir/shop/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-fifa-15-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-pc

لینک به دیدگاه

از برنامه frapsمیتونید استفاده کنید امکانات زیادی از جمله کپچر داره و فریم رو ب صورت لحضه ای نشون میده

لینک برنامه:http://www.fraps.com/download.php

خب با نرم افزاری که معرفی کردین جاهایی از بازی که مدنظرم بود رو چک کردم

حول محوطه جریمه فریم 50تا60 نوسان داشت

گیم پلی عادی بازی 60-61 .اصلا نوسان هم نداشت

پاس تو عمق هوایی همون 60-61

ریپلی و نمای نزدیک از بازیکنا زیر 30 گاها زیر 20 که این مورد زیاد مهم نیس

اما مشخصه حین بازی یه کوچولو خیلی کم گیر داره.حالا با این تفاسیر فریم که نوشتم نمیدونم افت فریم میگیره یا لگه

تو همین حالت گیریه کوچولو هم فریم 60 هستش

اینا برا موقعیه که تنظیمات بازی روی 60فریم هست

حالا راه حل چیه؟

ویرایش شده توسط ehsas1
لینک به دیدگاه

در قسمت NVIDIA CONTROLL PANNEL بازی FIFA 15 را انتخاب ومطابق تصویر  VIRTICAL SYNC را OFF کنید.در تنظیمات بازی هم گرافیک را کم کنید.چون این بازی برای گرافیک شما سنگینه و نمیکشه.حتما درایور گرافیک را هم اپدیت کنید.
post-17637-0-86569200-1419371399_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

در قسمت NVIDIA CONTROLL PANNEL بازی FIFA 15 را انتخاب ومطابق تصویر  VIRTICAL SYNC را OFF کنید.در تنظیمات بازی هم گرافیک را کم کنید.چون این بازی برای گرافیک شما سنگینه و نمیکشه.حتما درایور گرافیک را هم اپدیت کنید.

attachicon.gifVsync_Fix_001.jpg

اینو اتفاقا اگه آف کنم تصویر بازی تیکه تیکه میشه و گیر زیاد میکنه.آن گذاشتم خیلی بهتره

تو تنظیمات هم روی Low هست

گرافیک من ضعیفه؟gtx 460 قویتره یا 635m ؟من نمیدونم اینو

لینک به دیدگاه

attachicon.gifVsync_Fix_001.jpg

اینو اتفاقا اگه آف کنم تصویر بازی تیکه تیکه میشه و گیر زیاد میکنه.آن گذاشتم خیلی بهتره

تو تنظیمات هم روی Low هست

گرافیک من ضعیفه؟gtx 460 قویتره یا 635m ؟من نمیدونم اینو

لینک به دیدگاه

اینو تست کردید؟

برای اجرای صحیح بازی و جلوگیری از کم شدن Fps در حین بازی تیک روی origin کلیک کنید به Application setting بروید بعد به گزینه Origin in game بروید و تیک Enable Origin in Game را بردارید.

1410528546_fifa.jpg

لینک به دیدگاه

اینو تست کردید؟

برای اجرای صحیح بازی و جلوگیری از کم شدن Fps در حین بازی تیک روی origin کلیک کنید به Application setting بروید بعد به گزینه Origin in game بروید و تیک Enable Origin in Game را بردارید.

1410528546_fifa.jpg

اره داداش.همون اول درست کردم

لینک به دیدگاه

بنظر من كه بروfifa 2009 بازي كن بدون مشكل . راحت :D

ویرایش شده توسط zargar
لینک به دیدگاه

بنظر من كه بروfifa 2009 بازي كن بدون مشكل . راحت :D

14ش راحت میکشه رو بالاترین تنظیمات.اینم میکشه.فقط اندازه سر سوزن افت فریم داره.میخوام همونو هم نداشته باشه

لینک به دیدگاه

عزیز کارت گرافیک لپ تاپ شما برای این بازی ضعیفه . 635M گرافیک خیلی ضعیفیه . انتظار بیش از حد نباید داشته باشی . تا جایی که میتونی تنظیمات گرافیک بازی رو کم کن . ببین چطور میشه . اگر مشکل حل شد ، کم کم شروع کن تنظیمات رو بالا بیار . تا جایی که دوباره مشکل پیدا بشه . اگر مشکل پیدا شد ، تنظیمات رو دوباره یک مرحله پایین ببر تا بدون مشکل بازی کنی .

لینک به دیدگاه

دوستان اون قسمت مربوط به rendering options برا چیه؟روی چی باشه بهتره؟

596ce59cff7d987c1.png

ویرایش شده توسط ehsas1
لینک به دیدگاه

عزیز کارت گرافیک لپ تاپ شما برای این بازی ضعیفه . 635M گرافیک خیلی ضعیفیه . انتظار بیش از حد نباید داشته باشی . تا جایی که میتونی تنظیمات گرافیک بازی رو کم کن . ببین چطور میشه . اگر مشکل حل شد ، کم کم شروع کن تنظیمات رو بالا بیار . تا جایی که دوباره مشکل پیدا بشه . اگر مشکل پیدا شد ، تنظیمات رو دوباره یک مرحله پایین ببر تا بدون مشکل بازی کنی .

اگه خیلی ضعیفه پس چرا بتل 4 و کال آف قوست و ادونس وارفر رو روی اولترا روون اجرا میکنه؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...