رفتن به مطلب

معرفی منبع تغذیه Supernova 1600 T2 از سوی EVGA

Recommended Posts

• کاربر ویژه

s13jqehf9lba5fe78xqu.jpg

EVGA منبع تغذیه جدید خود،Supernova 1600 T2 که پرچمدار منبع تغذیه های این کمپانی خواهد بود را معرفی کرد. این منبع تغذیه 1600 واتی در زمینه بهره وری انرژی از استاندارد 80 Plus Titanium و بیش از 96% درصد بهره وری معمول سویچینگ برخوردار است. منبع تغذیه جدید EVGA   طراحی ریل 12+ ولتی یگانه با شدت جریان 133.3 آمپر دارد و در ساخت آن از ترانسفورماتور با دوام،خازن های ژاپنی،مکانیزم های حفاظتی و ایمنی رایج در کنار یک فن 140 میلی متری هوشمند استفاده شده است،فن بکار رفته تا زمانی که استفاده از منبع تغذیه به حد بالایی نرسد،غیر فعال باقی می ماند که باعث کاهش صدای تولید شده می شود.

2oz2j9tu7pinl8qkzhqs.jpg

کانکتور های خروجی EVGA Supernova 1600 T2 شامل یک کانکتور 24 پینی ATX، دو کانکتور 8 پینی EPS،نُه کانکتور 6+2 پینی PCIe،شش کانکتور 6 پینی PCIe دیگر(در مجموع 15 کانکتور تغذیه PCIe)،شانزده SATA،شش Molex و دو Berg می شود.

tg2v4ku0vizjp4slxa.jpg

1sthnirqxcave9cl7tjk.jpg

این محصول از هم اکنون با قیمت 449.99 دلار از فروشگاه EVGA قابل تهیه است.

منبع خبر: techpowerup

برگردان فارسی: خبات کریمی   

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

این پاور رقیب قوی برای green 1600w می شه ولی فک کنم خیلی گرون تر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فقط 450 دلار  :(

جم کنیم بریم خارج 

یکی بیاد منو ببره  :crying:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فکر کنم نسخه تکامل یافته 1600 گرین هست .

مگه چند تا oemهستن که 1600 تولید میکنن یا سفارش میگیرن

لینک به دیدگاه

الان جت من دم در می خوام برم از فروشگاهEVGAتهیه کنم فکر نمی کنم برای تهیش به مشکل دیگه ای بربخورم الا اگه خطوط هوایی به خاطر خارج کردن یکی تسلیحاتشون منو مورد هدف قرار بدن

از شوخی گذشته 1600 وات به چه دردی می خوره چون همراه این باید یک کیس گنده هم داشته باشی توش جا بشه کلا اگه می داشتمش باید خارج از کیسم می زاشتم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این عکس مدل گلد 1600همین برند است

EVGA SuperNOVA G2 1600 W

به نظر من خیلی تمیز طراحی شده خبری از هیت سینکهای بزرگ و در هم بر هم نیست حالت ماژولار بردهای کوچیک ،کوچیک کنار هم قرار گرفته

in_top3.jpg

in_APFC_diodes_fets.jpg

ویرایش شده توسط nightkiler
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...