رفتن به مطلب

خریدار پاور 700 تا 850 وات برندهای معتبر

saeed110
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان خریدار پاور با مشخصات بالا هستم. قیمت منطقی و طبق عرف باشه خریدارم . قیمت نزدیک به نو به درد من نمیخوره.

دوستانی که امتیاز بالای بازارچه دارند اول واریز می کنم بعد ارسال برای دوستان دیگه از طریق واسطه لیون اقدام می کنم با هزینه خودم . اولویت با دوستانی می باشند که در تهران یا کرج هستند . هزینه ارسال از شهرهای دیگر هم طبق عرف بر عهده بنده هست.

لینک به دیدگاه

سلام دوست گرامی

یک عدد پاور green 750 oc سری جدید zs فول گارانتی تا اواسط 96 موجوده، پاور کمتر از 1 ماه کار داده، قیمت 240

لینک به دیدگاه

سلام دوست گرامی

یک عدد پاور green 750 oc سری جدید zs فول گارانتی تا اواسط 96 موجوده، پاور کمتر از 1 ماه کار داده، قیمت 240

دوست عزیز لطف کنید یه لینک از پاورتون قرار بدید همچنین قیمت نو پاور در بازار رو هم بگید . در صورتی که کاهش قیمت در حدود ۳۰ درصد نباشه برای بنده توجیه خرید نداره باز ممنون که لطف کردید و پیشنهاد دادید. ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

این هم لینک:

http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=GP750A-ZS

خواهش میکنم

لینک به دیدگاه

این هم لینک:

http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=GP750A-ZS

خواهش میکنم

ممنون از شما قیمت این پاور در حدود ۲۹۰ هست که با کسر ۳۰ درصد میشه حدود ۲۰۰ تومن که برای بنده خرید با این قیمت توجیه داره. دوستان پیشنهادات خودتون رو پخ کنید تا بی جهت تاپیک بالا نیاد
لینک به دیدگاه

سلام داداش.

885b فن سبز در حد با کابل کامل 295

750 oc در حد با گارانتی و جعبه 350 و 80plus گلد

لینک به دیدگاه

سلام داداش.

885b فن سبز در حد با کابل کامل 295

750 oc در حد با گارانتی و جعبه 350 و 80plus گلد

اول اینکه ممنون که پیشنهاد خودتون رو مطرح کردید.

آقای محبی بنده همین چند ساعت پیش پاور خودم رو با چهل درصد کاهش قیمت فروختم . اگه براتون مقدور بود پاور 750 رو با ۳۰ درصد کاهش قیمت نسبت به نو بدید بنده درخدمتم. اگه براتون مقدور نیست باز ممنون که پیشنهاد دادید.

لینک به دیدگاه

850 watt thermaltake tough power usa موجود به قیمت ۳۶۰ در حد اک

عزیز قیمت نو این پاور تو بازار چقدر هست گارانتی داره یه لینک از پاورتون رو هم برام بفرستید

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

با توجه به اینکه گرین تو این رنج حدود ۵۵۰ هست نوش این اگه باشه حدود ۷۰۰ بله ۲ سال گارانتی داره  این هم لینک http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00000982

امر دیگه بود پ خ بدید تاپیک سر نمیزنم

لینک به دیدگاه

داداش 750a-oc به کارتون میاد؟؟

بله ولی قیمتی که دیروز دادید یکم برای من تند بود . کلا دنبال پاور حداکثر دور و بر 300 تومن هستم.

لینک به دیدگاه

بله ولی قیمتی که دیروز دادید یکم برای من تند بود . کلا دنبال پاور حداکثر دور و بر 300 تومن هستم.

با 400 هزار تومان پاور با استاندارد 80 plus گلد نمیشه تهیه کرد.

فک کنم قیمت و خوب گفتم.

بازم اگه امری بود در خدمتم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام سعید جان یه پاور 1200B OC GREEN داشتم یکم نویز داشت فرستادم گارانتی یه پاور نو دادن ظاهرا کار نکرده تا 97 هم گارانتی داره

قیمت مد نظرتون رو اگر به کارتون میاد بفرستید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام سعید جان یه پاور 1200B OC GREEN داشتم یکم نویز داشت فرستادم گارانتی یه پاور نو دادن ظاهرا کار نکرده تا 97 هم گارانتی داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

لینک به دیدگاه

سلام یه پاور Corsair RM850 80Plus Gold Full Modular PSU با کارکرد حدود 3..2 ماه برای فروش دارم .. کاملآ سالم و تمیز با گارانتی تخت جمشید ..

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...