رفتن به مطلب

سیستم مناسب گیم تا 2.5 میلیون

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان لطفا اگه میشه راهنماییم کنین برای خرید سیستم مناسب گیم تا 2.5 میلیون تومان

ممنون

لینک به دیدگاه

هر کاری بکنید اخرش میرسه  به گرافیک 970 با 2.5 برای گیم های روز نمیتونید چیزی ببندید 

یا باید صبر کنید کارتهای 960 و 950 ti اگر بیاد که directx 12 رو ساپورت دارن 

یا باید فقط 1300 هزینه خرید ارزونترین گرافیک 970 رو بدید 

و ارزونترین cpu براتون 500 تومن تموم میشه 

مینبورد هم حول و حوش 500 تومن 

لینک به دیدگاه

هر کاری بکنید اخرش میرسه به گرافیک 970 با 2.5 برای گیم های روز نمیتونید چیزی ببندید

یا باید صبر کنید کارتهای 960 و 950 ti اگر بیاد که directx 12 رو ساپورت دارن

یا باید فقط 1300 هزینه خرید ارزونترین گرافیک 970 رو بدید

و ارزونترین cpu براتون 500 تومن تموم میشه

مینبورد هم حول و حوش 500 تومن

ایشون میخوان سیستمی باشه که از کنسول قویتر باشه.
لینک به دیدگاه

درود میشه سیستم بر پایه direct x 11 ببندن ولی باز باید چند ماه دیگه با ضرر قطعات رو تعویض کنند  

یا سایر مشخصات سخت افزاری رو پایین بردارن باز یکجای کار خودشو نشون میده 

کنسول یک داستان دیگس و با pc متفاوت هست 

لینک به دیدگاه

درود میشه سیستم بر پایه direct x 11 ببندن ولی باز باید چند ماه دیگه با ضرر قطعات رو تعویض کنند

یا سایر مشخصات سخت افزاری رو پایین بردارن باز یکجای کار خودشو نشون میده

کنسول یک داستان دیگس و با pc متفاوت هست

بنده الان خودم gt630 دارم و همه ی بازیهای روز رو میتونم اجرا کنم و ۵۰ درصدشون را با تنظیمات مدیوم ۳۰ فریم میگیرم.

نهایت اش هم فکر کنم لازم باشه ایشون فقط گرافیک رو چند ماه دیگه ارتقا بدن

لینک به دیدگاه

آقای Analyser وقتی اطلاعات کافی ندارید مشاوره ندید. DX12 رو تقریبا بیشتر کارت ها پشتیبانی میکنند. از سری HD7000 به بالا AMD بگیر تا GTX400 به بالا Nvidia. پس از لحاظ DX مشکلی نیست.

پیشنهاد من:

t22l5e32h5syzkr39xhx.png
البته یکم بیشتر شد، اما می ارزه... اگه خواستید کمتر در بیاد باید کارت گرافیک رو ضعیف تر بردارید. البته هارد هم اگه بخواید بخرید که خرجتون بیشتر میشه و دوباره ضررش رو کارت گرافیک میبینه چون بقیه قطعات دیگه حداقل هستند.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با اجازه اساتید پیشنهاد بنده

cpu : intel core i3 4160

m b : GIGABYTE H97-Gaming 3 LGA1150 H97 یا MSI H97-Gaming 3 LGA1150 H97

vga : asus r9 270x 2g dcII top

psu : corsair vs 650

hdd : segate 1 tb 7200 rpm 64mb

odd :زیاد فرقی نداره

case : green x1

ram : Crucial Ballistix Sport 4GB*2 1600MHz CL9 DDR3 Ram

جمع کل : 2600.000

ویرایش شده توسط hssn
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان r9 270x با چه کارتی از انویدیا برابره؟

کمی از gtx 760 ضعیفتره

لینک به دیدگاه

من این سیستم رو پیشنهاد می کنم به چند دلیل:مادر برد Z97 با سری بعدی CPU های Intel سازگاره پس واسه ی ارتقا مشکلی ندارید.البته به خاظر CPUتون نمی تونید RAMها رو با سرعتی بیشتر از 1600 نمی تونید استفاده کنید اما بعدا که ارتقاع دادید مشکلی نداره.گرافیک GTX 750 Ti گرافیک خیلی کم مسرف ولی قوی هستش و بعدا که به یه 970/980 یا هر گرافیک انویدیای دیگه که ارتقاع دادید می تونید GTX 750 Ti تون رو به عنوان گرافیکDedicate PhsyX استفاده کنید.یه پاور مناسب هم گذاشتم که نیازی به تعویض نداشته باشید حتی با اضافه کردن یه gtx 980....به نظر من این ارزش 170 تومن بیشتر رو داره.البته اگه این سیستم رو کامل از لیون بخرید احتمال داره یه تخفیف بهتون بدن چون یه سیستم کامل دارید بر می دارید.

06516999846962777358_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کاربری مصرف کننده برای بازی هستش پس نیازی به رم با باس 2400 نیست همون 1600 تا کافیه .

برد سری z هم واسه اورکلاک خوبه . مادربورد پیشنهادی شما فقط قابلیت sli داره . البته تو این رنج قیمت فقط این برد این قابلیت داره اما برای اورکلاک خوب نیست

به نظرم 100 تومنی که واسه برد میزارین واسه گرافیک بزارین بهتره

لینک به دیدگاه

کاربری مصرف کننده برای بازی هستش پس نیازی به رم با باس 2400 نیست همون 1600 تا کافیه .

برد سری z هم واسه اورکلاک خوبه . مادربورد پیشنهادی شما فقط قابلیت sli داره . البته تو این رنج قیمت فقط این برد این قابلیت داره اما برای اورکلاک خوب نیست

به نظرم 100 تومنی که واسه برد میزارین واسه گرافیک بزارین بهتره

رم های 2400 با 1600 حداکثر 30-40 تومن تفاوت دارن.تفاوت قیمتش صرف نداره و اگه به فرض Corsair Vengeance 1600 بخوان بردارن 2 تا استیک 4 گیگش هم قیمت همون رم هایی می شه که پیشنهاد دادم.به علاوه همونطور که گفتم Intel اعلام کرده برای یه سری از CPU های نسل بعد داشتن چیپ Z97 روی برد الزامیه.من این مادربرد رو پیشنهاد کردم چون هم Z97 هستش و هم اینکه اگه خواستن GTX 750 Ti رو نگه دارن برای PhysX بتونن راحت این کارو بکنن.شاید روی فرکانس ها و ولتاژ های خیلی بالا و حرفه ای نتونه اورکلاک بکنه ولی توانایی اور متوسط داره.البته ایشون نگفتن می خوان اور بکنن یا نه.ولی اگه به فرض H97 هم بردارن موقع ارتقاع به نسل بعدی CPU ممکنه مشکل داشته باشن و مجبور شن برد رو عوض کنن.در ضمن من اصلا پیشنهاد نمی دم گرافیک AMD بردارن چون مصرف برقش زیاده و حرارت زیادی هم تولید می کنن که اینها داخل یه کیس معمولی که جریان هوای مناسبی نداره مشکل ساز می شه.

لینک به دیدگاه

رم های 2400 با 1600 حداکثر 30-40 تومن تفاوت دارن.تفاوت قیمتش صرف نداره و اگه به فرض Corsair Vengeance 1600 بخوان بردارن 2 تا استیک 4 گیگش هم قیمت همون رم هایی می شه که پیشنهاد دادم.به علاوه همونطور که گفتم Intel اعلام کرده برای یه سری از CPU های نسل بعد داشتن چیپ Z97 روی برد الزامیه.من این مادربرد رو پیشنهاد کردم چون هم Z97 هستش و هم اینکه اگه خواستن GTX 750 Ti رو نگه دارن برای PhysX بتونن راحت این کارو بکنن.شاید روی فرکانس ها و ولتاژ های خیلی بالا و حرفه ای نتونه اورکلاک بکنه ولی توانایی اور متوسط داره.البته ایشون نگفتن می خوان اور بکنن یا نه.ولی اگه به فرض H97 هم بردارن موقع ارتقاع به نسل بعدی CPU ممکنه مشکل داشته باشن و مجبور شن برد رو عوض کنن.در ضمن من اصلا پیشنهاد نمی دم گرافیک AMD بردارن چون مصرف برقش زیاده و حرارت زیادی هم تولید می کنن که اینها داخل یه کیس معمولی که جریان هوای مناسبی نداره مشکل ساز می شه.

:eek:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...