رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی برای خرید بهترین سیستم گیمینگ مقرون به صرفه و در عین حال بی صدا !

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت شما دوستان گرامی

پس از کلی تحقیق در مورد قطعات به نتیجه ی زیر رسیدم، لطفاً نظرتون رو در مورد این سیستم بفرمایید و من رو در خریدش راهنمایی کنید:

Main: msi Z97 Gaming 3 = 575t
CPU: Intel 4460 = 613t
RAM: Corsair vengeance red 2*4gb 2133 mhz = 375t
HDD: WD Blue 1Tb 7200rpm = 192t
PSU: Corsair VS550 550w = 177t
VGA: msi gtx 970 = 1750t
Case: Green X2 = 155t

جمعاً= 3837

سعی کردم با حداقل هزینه یه سیستمی باشه که بهترین و با کیفیت ترین قطعات رو داشته باشه و در عین حال بازده ی بالایی ارائه بده...
میخوام که حداکثر توی رنج 3.5 تا 4 تومان باشه...
میدونم در مورد کارت گرافیک میتونستم گزینه های ارزون تر و مقرون به صرفه تری تهیه کنم از برند های دیگه
مخصوصا زوتاک که خیلی خوش قیمته ... !
اما یه چیزی که خیلی خیلی برام مهمه بی صدا بودن سیستم هستش چون واسه کیس قبلیم خیلی توی این زمینه اذیت شدم ! صدای هواپیما میداد لامصب ! حتی زمان idle بنابراین تصمیم گرفتم که تا اونجا که میشه یک سیستم بی صدای بی صدا جمع کنم ، و یه ویژگیه خیلی جالبی که این کارت و کارت ایسوس داره قابلیت passive cooling هستش که تا یه دمای مشخصی فن ها کاملا خاموش هستند !! که توی هیچ کارت دیگه ای ندیدم باشه !! ، اگر باشه حاضرم یکی دو مدل پایین تر از این کارت هم تهیه کنم تا هزینه ها پایین تر بیاد ... لطفا در این زمینه هم راهنمایی کنید.

یک نکته ی دیگه ... اصلا اورکلاکیگ برام مهم نیست ... پس مهم نیست قطعات این قابلیت رو داشته باشند یا نه !!

ممنون میشم در مورد این سیستم راهنماییم کنید ... 

چند سوال:

میشه این قطعات رو با قطعات هم قیمت و بازده ی بالا تر جایگزین کرد ؟ یا میشه با قطعاتی با بازده ی مشابه و قیمت پایین تر جایگزین کرد ؟
امکان داره قطعاتی رو جایگزین کنیم که سیستم رو از این هم بی صداترش کنیم ؟
آیا پاور Corsair RM550 توی بازار پیدا میشه و حدود قیمتش چقدره ، چون اگر در جریان باشید اون هم مثل کارت گرافیک msi و asus یه قابلیت مشابه ای به نام Zero-mode داره و زیر یه دمای خاصی فن هاش خاموش میشه !!

و سوال آخر اینکه فن های یک کیس خالی چند db صدا تولید می کنه ؟! مثلاً همین کیسی که مد نظر خودم هستش ... آیا اصلا منطقی هستش که هزینه ی اضافی برای چند db صدای کمتر بکنم ؟ اگر یه کارتی مثل زوتاک بگیرم چند db صدا تولید می کنه ؟ این صدا به اندازه ای هست که به گوش برسه ؟
یا اینکه صدای کمتری نسبت به فن های خود کیس تولید می کنه و اصلا به نظر نمیاد ؟!

با تشکر

لینک به دیدگاه

گرافیک رو G1 gaming از برند گیگا بردار ، بهترین توی 970 ها  هست قیمتش هم 100 تومن  ارزون تر هست.

اگر هم پولی میتونی اضافه کنی بگذار رو CPU.

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

ممنون

ولی گیگا از همه ی کارت ها صدای بیشتری تولید می کنه !!

لینک به دیدگاه

بزرگوار رمهات رو فرکانس کمتر بگیر چون برای گیم میخای اینو میگم چون برای گیم فرکانس رمها زیاد تاثیر نداره بقیه پولت رو بزار روی cpu

لینک به دیدگاه

GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz:         320  کاملا برای گیم جواب گو هست.

لینک به دیدگاه

اگر دنبال مقرون به صرفه هستی:

1.رم با فرکانس 1600 بگیر همون طور که بقیه اشاره کردند.

2. کارت گرافیک برو سراغ برندهای ارزون تر. مثل زوتاک یا گیگابایت معمولی.

اصلا سوال اینجاست آیا نیاز داری واقعا به 970 ؟ چرا نمیری سراغ کارت های ارزون تر مثل 270x ؟

3. سی پی یو ای که انتخاب کردی کافیه واسه gaming . حتی مدل پایین تر هم میتونی بگیری اگه دنبال صرفه جویی هستی.

4. یدونه ssd هم بگیر. حیف یه سیستم گرون نداشته باشه.

ویرایش شده توسط Core_i6
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست گرامی ؛ 

اولا یکی از بهترین کارت گرافیک های سری 900 گرافیک G1 Gaming هست که با طراحی عالی و کارایی عالی تونسته در خارج از ایران یکی از پرفروشترین گرافیک ها بشه این نشانه ای هست که این گرافیک یکی از بهترین ها هست و در خرید این برند شک نکنید همچنین دمای G1 بسیار پایین هست و با بک پلیتی که روی برد این گرافیک قرار گرفته بسیار گرافیک رو زیبا کرده . 

صدای کارت گرافیک اونقدرها نیست که از خارج ازر کیس به گوش شما برسه و از بابت صدا خیالت راحت باشه صداش بسیار بسیار پایین هست . 

و یکی از مهمترین نکات خرید GiGabayte G1 Gaming 970 اول این هست که گارانتی آواژنگ سه ساله یکی از بهترین شرکتای گارانتی کننده داخل ایران هست.

در مورد انتخاب قطعات هم من قطعات زیر رو با بودجه ی 4,000,000T بهتون پیشنهاد میکنم ؛ 

Gigabyte GA-H97-Gaming 3: 480,000

Intel Core i5-4690: 770,000

GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7: 320,000

Gigabyte GTX 970 G1 Gaming OC WF 3X 4GB: 1,640,000

Seagate Barracuda 1TB: 190,000

Noctua NH-U12S: 240,000

Corsir VS650W : 220,000

Green X1 Gaming : 140,000

----------------------------------------------------------------

ToTal : 4,000,000

ویرایش شده توسط EHSAN BAHAVAR
لینک به دیدگاه

دوست عزیز مادربرد msi h97 بردارید حدود 100 ارزونتر در میاد با رم 1600 که 280-90 هست.

لینک به دیدگاه

سلام دوست گرامی ؛ 

اولا یکی از بهترین کارت گرافیک های سری 900 گرافیک G1 Gaming هست که با طراحی عالی و کارایی عالی تونسته در خارج از ایران یکی از پرفروشترین گرافیک ها بشه این نشانه ای هست که این گرافیک یکی از بهترین ها هست و در خرید این برند شک نکنید همچنین دمای G1 بسیار پایین هست و با بک پلیتی که روی برد این گرافیک قرار گرفته بسیار گرافیک رو زیبا کرده . 

صدای کارت گرافیک اونقدرها نیست که از خارج ازر کیس به گوش شما برسه و از بابت صدا خیالت راحت باشه صداش بسیار بسیار پایین هست . 

و یکی از مهمترین نکات خرید GiGabayte G1 Gaming 970 اول این هست که گارانتی آواژنگ سه ساله یکی از بهترین شرکتای گارانتی کننده داخل ایران هست.

در مورد انتخاب قطعات هم من قطعات زیر رو با بودجه ی 4,000,000T بهتون پیشنهاد میکنم ؛ 

Gigabyte GA-H97-Gaming 3: 480,000

Intel Core i5-4690: 770,000

GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7: 320,000

Gigabyte GTX 970 G1 Gaming OC WF 3X 4GB: 1,640,000

Seagate Barracuda 1TB: 190,000

Noctua NH-U12S: 240,000

Corsir VS650W : 220,000

Green X1 Gaming : 140,000

----------------------------------------------------------------

ToTal : 4,000,000

صحبتهای اقا احسان تایید میشه

قطعات کاملا متفکرانه انتخاب شدن @};-  @};-

و جا داره گوشزد کنم که به فرموده های دوستان توجه و عمل کنید تو همین فروم بوده طرف اومده در مورد انتخاب قطعه کمک خواسته و دوستان خالصانه راهنمایی کردن ولی طرف گوش نداده و متحمل ضررهای میلیونی شده پس خواهش میکنم به راهنمایی دوستان توجه کنید. هدف این بود اطلاع رسانی کنم

امییدوارم در انتخاب قطعه با احتیاط عمل کنی

موفق باشید

ویرایش شده توسط bi5tvxq
لینک به دیدگاه

صحبتهای اقا احسان تایید میشه

قطعات کاملا متفکرانه انتخاب شدن @};-  @};-

و جا داره گوشزد کنم که به فرموده های دوستان توجه و عمل کنید تو همین فروم بوده طرف اومده در مورد انتخاب قطعه کمک خواسته و دوستان خالصانه راهنمایی کردن ولی طرف گوش نداده و متحمل ضررهای میلیونی شده پس خواهش میکنم به راهنمایی دوستان توجه کنید. هدف این بود اطلاع رسانی کنم

امییدوارم در انتخاب قطعه با احتیاط عمل کنی

موفق باشید

دادن 240 تومن واسه خنک کننده و 770 تومن واسه cpu متفکرانه نیست برای gaming.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دادن 240 تومن واسه خنک کننده و 770 تومن واسه cpu متفکرانه نیست برای gaming.

دوست عزیزم ؛ 

شما باید اینده نگری کنین فقط الان رو چرا نگاه میکنین ؟ 

حداقل برای گیم چه امروزی چه در آینده یه سی پی یو Core I5 لازمه در آینده شاید ایشون دست به ارتقا زدن باید جا داشته باشن و سیستم و قطعاتشون محدودیت ایجاد نکنه !!! 

در مورد کولر هم واقعا سری هاسول داغ هستند و برای رفع حرارت باید از کولر قدرتتمندی استفاده بشه تا بتونه حرارت رو طی چند ساعت بازی کردن براحتی دفع کنه . 

لینک به دیدگاه

دوست عزیزم ؛ 

شما باید اینده نگری کنین فقط الان رو چرا نگاه میکنین ؟ 

حداقل برای گیم چه امروزی چه در آینده یه سی پی یو Core I5 لازمه در آینده شاید ایشون دست به ارتقا زدن باید جا داشته باشن و سیستم و قطعاتشون محدودیت ایجاد نکنه !!! 

در مورد کولر هم واقعا سری هاسول داغ هستند و برای رفع حرارت باید از کولر قدرتتمندی استفاده بشه تا بتونه حرارت رو طی چند ساعت بازی کردن براحتی دفع کنه . 

من نگفتم i5 نخره. گفتم پول زیادی خرج نکنه و بره سراغ i5 پایین تر.

داغ هم باشند دیگه اونقدر داغ نیستند که نیاز باشه یه نفر 240 تومن پول هدر بده بابت کولر. اینهمه کولر ارزون تر

اینجا نوشته با فن استوک بین 60-70 در لود

https://teksyndicate.com/forum/cooling/i5-4690k-stock-heatsink-temps/182598

اینجا هم نوشته 60 درجه با فن استوک در لود.

http://www.tomshardware.com/answers/id-2233802/4690k-max-temp.html

پس چرا الکی خرج اضافه تحمیل میکنید به خریدار؟

ویرایش شده توسط Core_i6
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من نگفتم i5 نخره. گفتم پول زیادی خرج نکنه و بره سراغ i5 پایین تر.

داغ هم باشند دیگه اونقدر داغ نیستند که نیاز باشه یه نفر 240 تومن پول هدر بده بابت کولر. اینهمه کولر ارزون تر

اینجا نوشته با فن استوک بین 60-70 در لود

https://teksyndicate.com/forum/cooling/i5-4690k-stock-heatsink-temps/182598

اینجا هم نوشته 60 درجه با فن استوک در لود.

http://www.tomshardware.com/answers/id-2233802/4690k-max-temp.html

پس چرا الکی خرج اضافه تحمیل میکنید به خریدار؟

ایشون میخوان گیم بازی کنن گیم بیشترین فشار رو البته بعضی از بازیها روی سی پی یو میاره که بعد دو سه ساعت واقعا با فن استوک دماش قابل تتحومل نیست خیلی از دوستان خواستن از فن استنوک خود سی پی یو های اینتل استفاده کنن برای پردازنده های هاسول که نتونستن و به مشکل خوردن تایپک هم موجوده و در خواست کمک هم کردن که خب معلومه باید از خمیر مرغوب و کولر خوب استفاده کنند من خودم با پردازنده های هاسول کار کردم ، دمای هوای خارج از ایران فرق میکنه دمای اطراف روی دمای پردازنده دوست عزیز بسیار تاثیر گذاره متاسفانه تابستان کشور ما بسیار گرم هست و باعث میشه دما زیاد بالا بره خیلی از دوستان ؛ فن های 70 الی 80 تومنی داشتن که واقعا دما تا 70 الی 80 میرفته که برای این پردازنده ها بسیار زیاده . 

به هر حال بنده فقط پیشنهاد دادم و کسی رو مجبور به خریدن نکردم و طبق تجربه صحبت کردم . 

هر کسی در خرید قطعات مختاره همانطور که دوست عزیزمون گفتند .

لینک به دیدگاه

نظرتون در مورد کارت  GIGABYTE GTX 970 OC WF X3 4GB GDDR5 که تازه توی سایت هم گذاشتن چیه ؟!

قیمتش نسبتا خوبه !

تفاوتش با g1 چیه ؟!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نظرتون در مورد کارت  GIGABYTE GTX 970 OC WF X3 4GB GDDR5 که تازه توی سایت هم گذاشتن چیه ؟!

قیمتش نسبتا خوبه !

تفاوتش با g1 چیه ؟!

کارت نستا خوبیه اما بنظرم G1 ارزش بیشتری داره تا بخرینش 

اول بخاطر این که G1 بک پلیت داره که هم تو زیبایی هم تو دما کمک میکنه . 

دوم اینکه کلاک اون خب پایینتره به نسبت G1 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قیمتش نسبتا خوبه !

تفاوتش با g1 چیه ؟!

تنها تفاوت سخت افزاری این دو مدل وجود Back Plate در G1 هستش که اون هم بیشتر از این که اثر خنک کنندگی داشته باشه بیشتر ظاهرش رو تغییر میده. در مورد تفاوت کلاکها هم به راحتی با صرف کمتر از 1 دقیقه با نرم افزاری مثل Afterburner قابل اعمال هست.

به نظر شخص من مدل G1 ارزش تفاوت قیمتش رو نداره.

لینک به دیدگاه

تنها تفاوت سخت افزاری این دو مدل وجود Back Plate در G1 هستش که اون هم بیشتر از این که اثر خنک کنندگی داشته باشه بیشتر ظاهرش رو تغییر میده. در مورد تفاوت کلاکها هم به راحتی با صرف کمتر از 1 دقیقه با نرم افزاری مثل Afterburner قابل اعمال هست.

به نظر شخص من مدل G1 ارزش تفاوت قیمتش رو نداره.

تفاوت سخت افزاری بالاتر از این حرفاست. خنک کننده اش متفاوته و اورکلاکش کمتره.

http://linustechtips.com/main/topic/225672-whats-the-difference-between-gigabyte-970s/

لینک به دیدگاه

سلام

جایی برای اضافه کردن نیست ولی گرافیک Zotac GTX 970 AMP! Extreme Edition 4GB 

قویترین تو این رده است

برای cpu هم شما سعی کن همیشه بالا ترین cpu رو انتخاب کنی چون اگه cpu گلوگاه بشه بعد اعصاب خورد کن میشه

4690 بهترین گزینه

رم هم شما حتما لازم نیست یه چیز خفن بگیری مثلا adata هم که برند بدی نیست ssd هاش بالاترین سرعت رو دارند

رم آی دیتا ایکس پی جی 1600 مگاهرتز 8 گیگ دوال

پاور هم که 650 به بالا بگیری بعد که ارتقا بدی لازم به تغییر پاور نداری

MSI Z97-Gaming 3 LGA1150 Z97 Mainboard بهترین انتخاب هم ارزون هم عالی

البته MSI H97-Gaming 3 LGA1150 H97 Mainboard هم حرفی برای گفتن داره اگه نمیخوای اورکلاک کنی

این مادربرد پیشنهاد میشه چون حدود 100 تا ارزونتره

به کسی احانت نشه ولی اگه میتونی کیس جز گرین بگیر برعکس ظاهر باطن داغونی داره ما برای یکی از بچه ها x9 گرفتیم اصلا رازی نبودیم نسبت به پولی که خرج میکنی اصلا نمی ارزه raidmax هم با همین پول کیسهای خوبی داره نگاه کردنش ضرر نداره

برای کولر DeepCool GAMER STORM Maelstrom 120 AiO Liquid CPU Cooler

قیمت مناسبی داره

یک توصیه خیلی خیلی خیلی مهمممممممممم  اگه پولی برات موند حتما حتما SSD فراموش نشه چون فقط وقتی میفهمی که داشته باشی بعد نداشته باشی اونوخت میفهمی چقدر مهمه که باشه 8-}  8-}  :p  :p 

موفق باشید...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تفاوت سخت افزاری بالاتر از این حرفاست. خنک کننده اش متفاوته و اورکلاکش کمتره.

http://linustechtips.com/main/topic/225672-whats-the-difference-between-gigabyte-970s/

این لینکی که شما دادید دقیقا حرف بنده رو زده. میگه G1 فقط بک پلیت داره و کلاکش بالاتره.

لینک به دیدگاه

این لینکی که شما دادید دقیقا حرف بنده رو زده. میگه G1 فقط بک پلیت داره و کلاکش بالاتره.

علاوه بر حرف شما گفته

The Gaming card has binned chips. They can OC better. The other card seems to have a weaker cooler since it only has 2 heatpipes versus 4 on the gaming.

به هر حال اختلاف قیمت 200 تومنه و جیب طرف تعیین میکنه کدوم مناسبتره

ویرایش شده توسط Core_i6
لینک به دیدگاه

همه ی دوستان راهنمایی های خوبی دادند

برای کیس هم پیشنهاد میکنم تا قیمت ۱۵۰ گرین نخر

Deepcool tesseract

میتونه گزینه خیلی بهتری باشه تنها کیس تو این رده قیمتیه که سوراخ کابل منیجینگ مخصوص کابل های پنل جلو رو هم داره

چند مدل هم داره که یکی شون ساید ویندو داره و ندل دیگه جای نصب فن به جای پنجره

لینک به دیدگاه

ممنون از همه ی دوستان 

سایتی هستش که کارت gigabyte gtx 970 مدل معمولیش رو مورد\بررسی قرار داده باشه ؟!

هر چی بررسی هست فقط در مورد مدل g1 هستش ... میترسم مشکلاتی داشته باشه ! با توجه به اینکه فقط ۲ تا لوله انتقال گرما داره !! ممکنه خیلی داغ کنه نسبت به اون یکی مدلش ... !؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...