رفتن به مطلب

وبلاگ رسمی توسعه دهنده DIRECTX 12 دوماه هست که بروز نشده این اخبار جدید از کجا میاد؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

وبلاگ رسمی MSDN  دو ماه هست که بروز نشده و خبر جدیدی در اون قرار نگرفته ولی هر چند وقت شاهد اخباری هستیم در مورد DIRECT X 12 که پایه درستی ندارد و مشخص نیست از کجا منبع رو تامین کرده 

نمونش یکی از سایتهای معروف ایرانی که در مورد DIRECTX12 مطلبی رو گذاشته بود که اصلا در MSDN  تایید نشده بود 

و منبع خبر رو به یک فروم لهستانی نسبت داده بود .این شایعه سازی ها فقط برای باالاتر بردن بازید کننده از سایتشون هست و 

متاسفانه در ایران هیچ قانونی بهش رسیدگی نمیکنه 

وبلاک رسمی MSDN توسعه دهنده DIRECT X12 

http://blogs.msdn.com/b/directx/

وبلاگ رسمی NVIDIA 

http://blogs.nvidia.com/blog/2014/09/19/maxwell-and-dx12-delivered/

ویرایش شده توسط Analyser
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست عزیز

اخبار درز کرده(Leaked) اغلب از سوی خود سازندگان و توسعه دهندگان به صورت غیررسمی و به منظور تبلیغات و شعله ور تر کردن بازار در وب سایت ها و انجمن های ثانویه منتشر می شوند.با این حال این اخبار غیر رسمی 100% قابل اطمینان نیستند.

توصیه دوستانه:لطفا از چنین افکار پارانویدی دست بر دارید چرا که روز گذشته هم مطلب مشابهی رو ارسال کرده بودین.

موفق باشید @};-

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

درود 

گرامی من اصلا صحبتم با مطالبی که شما در سایت میزارید نیست و مطالبی که قرار میدهید اکثرا درست و معتبر است 

این افکار   پارانویدی که میفرمایید خود شما بیشتر از بنده تاثیر پذیر هستید چون روی صحبت من با شخص خاصی نیست 

میتونید پست بنده رو بدون ویرایش هست مشاهده کنید اسمی از شخص خاصی اورده نشده 

مطلب نوشته شده فقط بر پایه اصل منطق هست .وقتی که سرچشمه باشه کسی دنبال جوب نمیره .شرکت تولید کننده چه اجباری داره در

مورد فناوری که فراگیر شدنش اجباری هست و بهبود کارایی رو باعث میشه از منابع  غیر رسمی مطلبی رو منتشر کنه MSDN و یا 

NVIDIA developer ها  مشخص هستند و بهترنی منابع هم همین ها هستند نه وب سایتهای روسی و لهستانی و مجاری 

مایکروسافت چیزی که من دیدم فقط در منابع رسمی خودش مطالب درست رو منتشر میکنه مانند سرورهای  مایکروسافت و یا کنفرانسها 

سپاس 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

خوب الان مشکلی داره؟؟ ایمیل بزنین بگین برا چی بروز نیست.

اصلا نمیگیرم منظور چیه!! جدی میگم. خیلی شفاف تر از این لطفا بیان کنین. بروز باشه چه سودی داره نباشه چه ضرری داره

ممنونم

لینک به دیدگاه

سلام

خوب الان مشکلی داره؟؟ ایمیل بزنین بگین برا چی بروز نیست.

اصلا نمیگیرم منظور چیه!! جدی میگم. خیلی شفاف تر از این لطفا بیان کنین. بروز باشه چه سودی داره نباشه چه ضرری داره

ممنونم

درود 

پست بنده مشکلی از نظر شما داره ؟

این پست برای اطلاع رسانی است گرامی .برای دوستانی که مطلب کذب رو که نقل قول شده و وابسته به مایکروسافت رو میخونند و باعث سر در گمیشون میشه 

نمونش مطلبی رو در یکی از سایتهای فارسی خوندم در مورد حمایت DIRECTX 12 از کارتهای رده پایین NVIDIA با بروز رسانی درایور که این کذب محض است 

من هم منظور شما رو از این نوشته متوجه نمیشم  :ایمیل بزنین بگین برا چی بروز نیست. 

فکر هعم نمیکنم در بخش نامربوط پست بی ربطی رو زده باشم که باعث مشکل برای سایت بشه 

سپاس 

لینک به دیدگاه

یعنی این سایت به این عظیمی میاد دروغ بگه واسه بازدیداش ؟؟؟؟

http://www.extremetech.com/gaming/187970-directx-12-reduces-power-consumption-by-50-boosts-fps-by-60-in-new-tech-demo

یا سایت سافایر رو کارتاش نوشته DX 12 یعنی دروغه ؟؟

در ضمن در مورد ساپرت کارت های nvidia به این جمله دقت کنین 

DirectX 12 (and D3D 12) are backwards compatible with virtually every single GPU from the GTX 400 to the present day.

منبع

http://www.extremetech.com/gaming/178904-directx-12-detailed-backwards-compatible-with-all-recent-nvidia-gpus-will-deliver-mantle-like-capabilities

ویرایش شده توسط hamedgt
لینک به دیدگاه

یعنی این سایت به این عظیمی میاد دروغ بگه واسه بازدیداش ؟؟؟؟

http://www.extremetech.com/gaming/187970-directx-12-reduces-power-consumption-by-50-boosts-fps-by-60-in-new-tech-demo

یا سایت سافایر رو کارتاش نوشته DX 12 یعنی دروغه ؟؟

در ضمن در مورد ساپرت کارت های nvidia به این جمله دقت کنین 

DirectX 12 (and D3D 12) are backwards compatible with virtually every single GPU from the GTX 400 to the present day.

منبع

http://www.extremetech.com/gaming/178904-directx-12-detailed-backwards-compatible-with-all-recent-nvidia-gpus-will-deliver-mantle-like-capabilities

اصلا موضوع تاپیک رو متوجه نشدی شما!

لینک به دیدگاه

سلام

به نظرم اگه این خبر توسط دوستان عزیز محبوب و پرستاره مطرح می شد. @};-  @};-  @};-  هیچ وقت چنین اعتراضی از طرف دوستان پرستاره نمی شد. مخصوصا هیچ وقت این عمل رو به افکار پارانویدی نسبت نمی دادند (یه مقدار در استفاده از چنین  نسبت دادنهایی در صحبتهامون محتاط باشیم بد نیست ). @};- @};- @};-  ضمنا بنده با پست قبلی ایشون در مورد پاور گرین نزدیک به 99 درصد مخالف بودم. :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

خب دوسته عزیز همیشه یکسری از اخبار قبل از انتشار درز پیدا میکنه که صحت اونها توسط شرکت های سازنده تایید یا رد نمیشه تا به وقتش...

این قبیل اخبار بهشون اعتماد نمیشه کرد اما بالاخره بعضیاشونم درست هست نمیشه گفت چون فلان خبر رو شرکت اعلام نکرده دلیل به نادرست بودنشه و کار این سایتها هم که شما میگید همینه میان خبر هایی رو اعلام می کنند که هنوز در حد حرف هست شاید به عمل برسه شاید نه ...

بعدم خوب خودتون می گید خبر، از اسمش معلوم حرف هست ... شما چه جو گیر شدین به این چیزا می پیچین... برای بالاتر بردن امار بازدید سایت راه های خیلی بهتری هست که نیاز نباشه دوتا خبر شایعه امارو بالا پایین کنه اصلا امار سایت بالا بره که چی بعد معلوم بشه دروغ بوده دیگه کسی بهش توجه نمی کنه ... اصلا مهم نیست... هیچوقت نباید رو خبر غیر رسمی کاری انجام داد اما میشه رو اون خبر نظر داد و پیش بینی کرد چون در همین حد حرف هست فقط...  ^_^

لینک به دیدگاه

اصلا موضوع تاپیک رو متوجه نشدی شما!

منظور من در مورد ساپورت گرافیک های رده پایین انویدیا بود که استارتر گفته بودن کذب محض است!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

به نظرم اگه این خبر توسط دوستان عزیز محبوب و پرستاره مطرح می شد. @};-  @};-  @};-  هیچ وقت چنین اعتراضی از طرف دوستان پرستاره نمی شد. مخصوصا هیچ وقت این عمل رو به افکار پارانویدی نسبت نمی دادند (یه مقدار در استفاده از چنین  نسبت دادنهایی در صحبتهامون محتاط باشیم بد نیست ). @};- @};- @};-  ضمنا بنده با پست قبلی ایشون در مورد پاور گرین نزدیک به 99 درصد مخالف بودم. :D

درود

شرمنده اما ربطی به ستاره نیست، حرف عزیز باید منطقی باشه، یهویی میاد میگه پاور گیرین فلانه، پاور قلب سیستمه قطعه ی بسیار مهم و حساسی هست، خب اینهمه پاور فروش رفت اگه کیفیت پاور گرین پایین بود که صدای مردم در میومد سریع از دور خارج میشد و اینجوری الان این محبوبیت و اعتبار رو نداشت... عزیز توصیه من این هست که شما کاری نداشته باش عطار چی میگه برو ببین مشکی که خریدی بو میده یا نه؟؟؟ این که شرکت ایرانیه به خارجیش نباید همینجوری اعتماد کرد...  ^_^

یه موس دوستان رفته خریده مارک گرین خوب نبود اومد اعلام کرد به فلان دلیل بدرد نمی خوره همه اومدن خوندن گفتن موسش بی کیفیته در حد همون پولی که دادی موس خریدی همه هم قبول کردن تموم شد، اینجا کسی با کسی دشمنی نداره  که بگی چون ستاره داره یا نداره... مگه اونی که ستاره داره الان یهویی ستاره دار شده نه اونم قبلش مثل همین دوستمون بوده... اتفاقا اونی که ستاره داره بیشتر زیر دره بین هست ... یا علی   :D

ویرایش شده توسط Nima Mazrouie
لینک به دیدگاه

درود

شرمنده اما ربطی به ستاره نیست، حرف عزیز باید منطقی باشه، یهویی میاد میگه پاور گیرین فلانه، پاور قلب سیستمه قطعه ی بسیار مهم و حساسی هست، خب اینهمه پاور فروش رفت اگه کیفیت پاور گرین پایین بود که صدای مردم در میومد سریع از دور خارج میشد و اینجوری الان این محبوبیت و اعتبار رو نداشت... عزیز توصیه من این هست که شما کاری نداشته باش عطار چی میگه برو ببین مشکی که خریدی بو میده یا نه؟؟؟ این که شرکت ایرانیه به خارجیش نباید همینجوری اعتماد کرد...  ^_^

یه موس دوستان رفته خریده مارک گرین خوب نبود اومد اعلام کرد به فلان دلیل بدرد نمی خوره همه اومدن خوندن گفتن موسش بی کیفیته در حد همون پولی که دادی موس خریدی همه هم قبول کردن تموم شد، اینجا کسی با کسی دشمنی نداره  که بگی چون ستاره داره یا نداره... مگه اونی که ستاره داره الان یهویی ستاره دار شده نه اونم قبلش مثل همین دوستمون بوده... اتفاقا اونی که ستاره داره بیشتر زیر دره بین هست ... یا علی   :D

گرامی اون پست بسته شده بنا بهر دلیلی ...و لازم نمیدونم تا کادر سایت لزومی ندیدند در موردش بحث کنم اگر پستش باز شد حتما اونجا پاسخ منطقی به شما داده خواد  شد 

بهتر است در اینجا در مورد درست بودن یا نبودن نوشته این تایپیک بحث بفرمایید وبلاگ معرفی شده توسعه دهنده DIRECTX 12 است .

اگر قسمتی از نوشته ها مشکل داره بفرمایید تا توضیح بدم .

سپاس 

لینک به دیدگاه

من این شایعه هارو قبول ندارم. توی خود سایت انویدیا دیدم DX12 رو زده بود از GTX400 به بالا و سایت AMD گفته بود از سری HD7000 به بالا پشتیبانی میکنه. البته این کارت ها برپایه DX11 هستند و از لخاظ نرم افزاری فقط از DX12 پشتیبانی میکنند و از نظر عمل با کارتی که برپایه DX12 هست فرق دارند.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست سایت های اصلی عموما اگر خبر جدیدی نباشه قرار نمیدن 

سایت های جانبی هستن که با توجه به حر ف های سایت اصلی میان حدودی تخمین تغییر کارایی و ... رو میزنن 

لینک به دیدگاه

درود

ممنون از پاسخ شما دوست عزیز

بنده خودم شاهد این بودم که عزیزان و دوستان محبوب فروم به کیفیت پاور گرین در تاپیک دوستی که سه تا کارتش سوخته بود گیر دادند و کامنتشون جزو پر مثبتای او تاپیک بود (به نظر من گیر دادنشون علمی نبود چون با یک مورد اینچنینی که معلوم نیست واقعا ایراد از پاور بوده نمیشه به کل برند گرین گیر داد و کل پاورهای این شرکت رو زیر سوال برد من خودم از ده سال پیش دارم پاور گرین استفاده می کنم و خدا رو شکر تا الان همه چی اوکی بوده). به هر حال بنده چیزی رو که فکر کردم اتفاق افتاده بیان کردم . شاید دارم اشتباه می کنم ولی به نظر باید تو استفاده از کلماتی که بار منفی داره دقت بیشتری بشه. البته این نظر بنده هست . مطمئنا دوستان دلایل منطقی خودشون رو دارند و ایرادی به این نمیشه گرفت.

لینک به دیدگاه

وقتی که سرچشمه باشه کسی دنبال جوب نمیره .شرکت تولید کننده چه اجباری داره در

مورد فناوری که فراگیر شدنش اجباری هست و بهبود کارایی رو باعث میشه از منابع  غیر رسمی مطلبی رو منتشر کنه MSDN و یا 

NVIDIA developer ها  مشخص هستند و بهترنی منابع هم همین ها هستند نه وب سایتهای روسی و لهستانی و مجاری 

مایکروسافت چیزی که من دیدم فقط در منابع رسمی خودش مطالب درست رو منتشر میکنه مانند سرورهای  مایکروسافت و یا کنفرانسها 

سپاس 

درود خدمت دوست عزیز و خوبمون

انتشار یا درز کردن اخبار از منابع ناشناخته یا منابع شناخته شده و فعال  در زمینه انتشار و درز اطلاعات قبل از معرفی محصول چیز جدیدی نیست

در واقع میتونه خودش یه ترفند از طرف سازنده باشه(عواملی رو برای این کار داشته باشه) که بخاد بازارو با حدثو گمانها ملتهب نگه داره تا اشتیاق مردم برا معرفی  2چندان بشه و نتیجش یه اشتیاق کاذب برای استفاده از محصول میشه

یادمه این خدا بیامورز نارنجی هفته ای نبود از درز کردن اطلاعات غیر رسمی از محصولات معرفی نشده(اغلب موبایلی )  اخبار نذاره (که البت منابع هم داشتن)

دیگه حال بهم زن شده بود از بس  میدیدی  مثلا عکس مبهم از گوشی جدید فلان شرکت درز کرده یا یکی گوشی معرفی نشده فلان شرکتو  یک نفر تو یه رستوران جا گذاشته یا قاب گوشی فلان شرکت روئیت شد یا فلانی یه عکس تو یه جا انداخته و گوشی جدید دستش بوده یا کوشی فلان مدیر به صورت خودکار (حتما گوشیش مریضی داشته)از قسمتی از محصول جدید عکس گرفته و عکس هم طیه یک فرایند عجیب به بیرون درز کرده

بعضی سایتها هم به گفته شما قصد افزایش امار بازدید کننده دارن و شایع سازی میکنن ولی مطرح نیستن و رنک بالایی هم ندارن

و 100 البت وقتی سایتی تو گول رنک خوبی داره و بازدید کننده خوبی هم داشته باشه خودشو با شایعه سازی پیش کاربراش خراب نمیکنه

فک کن یکی بیاد تو لیون شایعه سازی کنه

سریع سرو کله ناظرین یا مدیران پیدا میشه (منبع کو؟,عکس کو؟,نمیدونم سیستمت چند هسته ایه؟ امروز صبحانه چی زدی؟,چیه ؟کیه؟ دیگه چه خبر) :laughing:

حالا پاتو کجو کول برداری اونوقت دیگه دیگه(حتی این ابیشی یا قاسمی یا کریمی یا.....یا قائم مقامی باشه)چرا من خودمو الان قاطی کردم؟!! کسی هست الان به من بگه زررررررشک کیلو چنده =))

ویرایش شده توسط mehrxad( مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود 

پست بنده مشکلی از نظر شما داره ؟ من هیچ مشکلی ندارم نه با شما نه با پست شما نه با کسی دیگه ای !!

این پست برای اطلاع رسانی است اگه اطلاع رسانی بودش من اینجوری عنوان میکردم که ::  بنابه منابع .... دایرکت ایکس فلان شده و بهمان شده ، نه اینکه بیام بگم فلان سایت آپدیت نیست !!! چرا نرفتین سراغ وب سایت های رسمی که برا این دایرکت ایکس دارن خبر میدن ؟؟؟ !!! این همه وب سایت دارن برا خودشون حرف میزنن و با این حساب باید شما اسم تک تک اونارو هم بیاریبن دیگه !!!  تا اینجا حله ؟؟؟ مشکلی نیست ؟؟ هست بفرمائین . گرامی .برای دوستانی که مطلب کذب رو که نقل قول شده و وابسته به مایکروسافت رو میخونند و باعث سر در گمیشون میشه کدوم مطلب کذب ؟؟؟ لینک لطفاً

نمونش مطلبی رو در یکی از سایتهای فارسی خوندم در مورد حمایت DIRECTX 12 از کارتهای رده پایین NVIDIA با بروز رسانی درایور که این کذب محض است لطفاً لینک قرار بئین و اطلاع رسانی کنین و بعدش از وب سایت رسمی انویدیا هم لینک قرار بدین و مقایسه کنین خبر رو

من هم منظور شما رو از این نوشته متوجه نمیشم  :ایمیل بزنین بگین برا چی بروز نیست. یعنی عزیز دلم شما که میگین این وب سایت بروز نیست ایمیل بزنین بگین چرا شما خبرتون در مورد دایرکت ایکس بروز نیست و اخبارتون با منبع اصلی مشکل داره . الان منظورم رو فهمیدین ؟؟ !!

فکر هعم نمیکنم در بخش نامربوط پست بی ربطی رو زده باشم که باعث مشکل برای سایت بشه من مشکلی با بخش مربوط ندارم

سپاس 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

به نظرم اگه این خبر توسط دوستان عزیز محبوب و پرستاره مطرح می شد. @};-  @};-  @};-  هیچ وقت چنین اعتراضی از طرف دوستان پرستاره نمی شد. کاملاً در اشتباه هستید عزیز دلم . ببینم جناب خبات کریمی وقتی اومدن در این انجمن از اول پرستاره بودن ؟؟ نخیر عزیزم / آنقدر پست زدن و مثبت منفی گرفتن که الان شدن این . نمونش هم امتیاز من و ایشون به نسبت تاریخ عضویت !!! مخصوصا هیچ وقت این عمل رو به افکار پارانویدی نسبت نمی دادند !!!!!!! (یه مقدار در استفاده از چنین  نسبت دادنهایی در صحبتهامون محتاط باشیم بد نیست ). @};- @};- @};-  ضمنا بنده با پست قبلی ایشون در مورد پاور گرین نزدیک به 99 درصد مخالف بودم. :D

لینک به دیدگاه

درود 

گرامی وب سایتی رسمی تر از مایکروسافت و انویدیا چی هست ؟

تولید کننده کننده سخت افزار و گسترش دهنده نرم افزار رابط 

نمونه سایتهای دیگر که هم اسم شرکت nvidia است 

http://www.nvidiavga.com/1393/07/%DA%86%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-

%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-dx12-%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%86.html

در صورتی که در سایت مایکروسافت مطلب رو به اینصورت بیان نکرده همچنین در بلاگ انویدیا 

نمونه سایت لیون رو هم برای اینکه ایجاد سو تفاهم میکنه نمیزارم 

در مورد قالب سوال 

در قوانین سایت نخوندم که از قالب استانداردی باید برای طرح سوال استفاده کرد .مفهوم پست ارسال شده توسط بنده هم مشخص و روان است و اسمی از شخص حقیقی برده نشده 

در مورد ایمیل زدن هم امیدوارم که منظور شما همون بوده باشه و از این بابت حتما به توصیه شما عمل میکنم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پس همشیه سعی کنین اگر خلاف یه موضوعی رو دوست دارین اثبات کنین اصل موضوع رو هم ذکر کنین

شما اشاره مستقیم به یک سایت کردین !!!

من دیگه سوالی ندارم و تا چند دقیقه دیگه هم تاپیک رو میبندم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تاپیک بسته شد.

با تشکر از همه دوستان @};- :x @};-

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...