رفتن به مطلب

سوال درباره درایور جدید انویدیا

Ralf
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من آخرین ورژن درایور انویدیا یعنی 347.09 رو دانلود و نصب کردم وبعد یه تست 3dmark گرفتم و دیدم امتیازش نصبت به درایور قبلی یعنی 344.07 کمتر شده که عکسشم میتونید ببینید. دلیلش چی میتونه باشه. لطفا دوستانی که این درایو رو دارن اگه تست 3dmark گرفتن با این درایورلطف کنن بگن که مثل برا من شده یا نه. مرسی

post-14126-0-54168900-1419426829_thumb.png با درایور جدید انویدیا

post-14126-0-72729200-1419427038_thumb.png با درایور قبلی انویدیا

لینک به دیدگاه

امتیاز از طرف فیزیکس کم شده . خود گرافیک افزایش امتیاز داشته . احتمال داره نرم افزار با درایور کمی مشکل داشته باشه . فکر نمیکنم مشکل خاصی داشته باشه . امتیاز ها رو پایین ببین . همه چی به جز فیزیکس افزایش داشته .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیزم . 

در تستهای 3D11 , 3d13 ووو هر تستت پنجمارک گیری ، به عوامل مختلفی نیاز داره تا افزایش پیدا کنه اسکوری که میگیرید خب اولین عاملش خود برنامه هست برنامه بعضی مواقع اسکور پایین و بعضی مواقع اسکور بالاتری میده شما اگر 10 بار همین برنامه را اجرا کنید هیچ وقت در هر 10 بار اسکور های داده شده دقیقا" عین همدیگر نخواهند بود و با هم تفاوت خواهند داشت .

توئیک ، تاثیر بسزایی داره شما میتونید تمام سرویس های ویندوز رو به جز 3Dmark11 ببندید و بعد تست بگیرید شاهد افزایش اسکور صد در صد خواهید بود .

و

و

و

...

خیلی عوامل دیگر که زیاد مهم نیست و این هیچ مشکلی نداره . 

لینک به دیدگاه

امتیاز از طرف فیزیکس کم شده . خود گرافیک افزایش امتیاز داشته . احتمال داره نرم افزار با درایور کمی مشکل داشته باشه . فکر نمیکنم مشکل خاصی داشته باشه . امتیاز ها رو پایین ببین . همه چی به جز فیزیکس افزایش داشته .

سلام فقط گرافیک اسکور افزایش داشته 2 تای دیگه کمتر شدن اگه دقت کنید. من کلا همه ی چیزایی که مربوط به انویدیا بود رو حذف کردم یعنی به غیر از درایور خودnvidia physx system software  و nvidia audio و  هر چیزی که مربوط به جیفورس میشد رو حذف کامل کردم ولی درایور جدید رو نصب کردم دوباره همه نصب شدن امکان داره اونارو حذف کردم اینطور شده باشه یا نه فرقی نداره

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیزم . 

در تستهای 3D11 , 3d13 ووو هر تستت پنجمارک گیری ، به عوامل مختلفی نیاز داره تا افزایش پیدا کنه اسکوری که میگیرید خب اولین عاملش خود برنامه هست برنامه بعضی مواقع اسکور پایین و بعضی مواقع اسکور بالاتری میده شما اگر 10 بار همین برنامه را اجرا کنید هیچ وقت در هر 10 بار اسکور های داده شده دقیقا" عین همدیگر نخواهند بود و با هم تفاوت خواهند داشت .

توئیک ، تاثیر بسزایی داره شما میتونید تمام سرویس های ویندوز رو به جز 3Dmark11 ببندید و بعد تست بگیرید شاهد افزایش اسکور صد در صد خواهید بود .

و

و

و

...

خیلی عوامل دیگر که زیاد مهم نیست و این هیچ مشکلی نداره . 

سلام مرسی. تو تست تمام برنامه ها بسته بود. تو بازی فریم بیشتر شده فکر کردم تو این برنامه هم امتیاز بیشتر میشه .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...