رفتن به مطلب

کمک درمورد کارت گرافیک msi 970 gtx gaming

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

دوست عزیز به جلو پیش بینی نکنید که خدایی نکرده سوخته ؛ 

همانطور که بهمن جان عزیز گفتند اول درایور رو بصورت کامل نصب کنید بعد اون گرافیک رو اگر کارکرد ببرید زیر تستای مختلفی مثل 3Dmark11 و 3dmark13 توی حالت X و P اگر تستا رو بسلامت پاس کرد و فنشم روشن شد که اوکیه اما اگر تستا رو پاس کرد اما فنش روشن نشد افتر رو نصب کنید و بصورت دستی فن رو بالا ببرید و دستی تنظیم و اوکی کنید ببینید به کار میفته .

لینک به دیدگاه

خدا لعنت کنه msi رو اصلا درایوری تو سی دی نبوده یه برنامه بوده که اون وصل میشد به سایت و باقی قضایا

نصب کردم دایور رو این تو کلیک راست اومد و اون برنامه ها هم نصبه

فن بازم کار نمیکنه الان برم اون برنامه هارو دانلود کنم و تست کنم

bnnlkd0vse3uoejmfh0f_thumb.png

lt67z2a2k3mflsqf4ojk_thumb.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خدا لعنت کنه msi رو اصلا درایوری تو سی دی نبوده یه برنامه بوده که اون وصل میشد به سایت و باقی قضایا

نصب کردم دایور رو این تو کلیک راست اومد و اون برنامه ها هم نصبه

فن بازم کار نمیکنه الان برم اون برنامه هارو دانلود کنم و تست کنم

bnnlkd0vse3uoejmfh0f_thumb.png

lt67z2a2k3mflsqf4ojk_thumb.png

دوست عزیز شما مطلبی رو که بنده راجع به فن گفتم دیدید؟ در ضمن بهتره آخرین ورژن درایور رو از اینجا دانلود کنید :

نسخه مربوط به ویندوز 64 بیتی :

http://www.techpowerup.com/downloads/2450/nvidia-forceware-347-09-vista-7-8-64-bit/

نسخه مربوط به ویندوز 32 بیتی :

http://www.techpowerup.com/downloads/2449/nvidia-forceware-347-09-vista-7-8-32-bit/

ورژن GPU-Z شما هم پایینه و به همین دلیل اطلاعات رو کامل نمایش نمیده.

آخرین ورژن GPU-Z رو هم میتونید از اینجا دانلود بکنید :

http://www.techpowerup.com/downloads/2418/techpowerup-gpu-z-v0-8-0/

لینک به دیدگاه

براد من مادربرد شماpci-e 3x16 نداره این خودش یه جریانیه واسه خودش

لینک به دیدگاه

بهمن جان ممنون از شما و باقی دوستان که اینهمه راهنمایی میکنید

b5aerpnmgyenwwd7vg5y_thumb.png

درایور هم در حال دانلود هست

لینک به دیدگاه

کارت شما هیچ مشکلی نداره به احتمال 90 درصد

درایور نصب کنید اوکی هست هرچند پاور زیاد جالب نیست حداقل یک 700 وات hp لازم داره یا یک 600 وات hp 

لینک به دیدگاه

خداروشکر سالمه  :) قسمت sensor هم یک عکس بذارید دما ببینیم چنده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خواهش میکنم . شما خیلی شانس آوردید که کارت نسوخته. نگفتید با اون به اصطلاح خدمات کامپیوتری چیکار کردید؟ ایشون قبل از این کارش شغلش چی بوده؟؟

لینک به دیدگاه

کارت شما هیچ مشکلی نداره به احتمال 90 درصد

درایور نصب کنید اوکی هست هرچند پاور زیاد جالب نیست حداقل یک 700 وات hp لازم داره یا یک 600 وات hp 

داداش ممنونم از خبر خوشت 

k8o5kidd2sv6xyggjun4_thumb.png

لینک به دیدگاه

به نظر دوستان دمای حالت عادی کمی زیاد از حد نیست کارت r9 290 من در حالت عادی دماش40 هست این کارت خنک دماش بالای 50هست 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نظر دوستان دمای حالت عادی کمی زیاد از حد نیست کارت r9 290 من در حالت عادی دماش40 هست این کارت خنک دماش بالای 50هست 

بله درسته این هیچ مشکلای نداره و کاملا طبیعیه یکی از دوستان منم Strix 970 دارن دماشه مینطور این دلسیلش این هست که فن کارن میکنه اگر سرعت فن رو دستی روی 35% تنظیم کنن دماش خیلی خیلی پایینتر میاد توجه کنیم که الان این کارت فنش اصلا کار نمیکنه و وقتی دماش از یه حدی میگذره به کار میفته اما من به دوستمون گفتم توسط برنامه ی MSI افتر سرعت فن گرافیک رو دستی بزارن . 

تبریک میگم که کارتتون سالمه و خیلی شانسی اوردید .

دوست عزیز این برنامه رو دانلود کنید : 

http://194.71.11.69/pub/games/PC/guru3d/afterburner/%5BGuru3D.com%5D-MSIAfterburnerSetup410.zip 

بعد از این که نصب شد طبق تصویر زیر : 

y9iseoan9dawxw6ue2sv.gif

FAN Speed رو بزارید روی 35% و اوکی کنید ببینید فنای کارت به کار میفته

ویرایش شده توسط EHSAN BAHAVAR
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نه چون این کارت طراحیش به شکلیه که در حالت بیکاری و تا دما به 60 درجه نرسه فنش کاملا خاموش هستش بنابر این طبیعیه که دمای بیکاریش نسبت به کارتهای دیگه که در حالت بیکاری هم فنشون کار میکنه بیشتر باشه. مهم دمای لود هست که در این کارت عالیه!

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم . شما خیلی شانس آوردید که کارت نسوخته. نگفتید با اون به اصطلاح خدمات کامپیوتری چیکار کردید؟ ایشون قبل از این کارش شغلش چی بوده؟؟

داداش چیکارش میکردم بعد این اتفاق و بالا اومدن سیستم طرف کیسو داد دستم برو سیستم بالا اومد خوت بشین درایو رو نصب کن حله که از ترسش بود من طرفو میشناختم از 7سال ‍بیش اون زمان هم یبار سیستم  رو داده بودم ویندوز بزنه چون xp سخت بود طرف تو 7 سال بیش مونده هنوز چون سیستم های آدمای دیگه قدیمی بود و فقط من بدبخت جدید بود منم فکر کردم کارشه میدونه ولی اشتباه کردم آخرین بارمه

لینک به دیدگاه

خب خدا روشکر واقعا عجب ادم هایی پیدا میشن اون مغازه دا با اینکه وارد نیست نزدیک بود کارت به اون گرونی رو به فنا بده 

لینک به دیدگاه

اساتید حجم نسخه آخر 3dmark بالا هست و امکان دانلود نیست

تو برنامه هام این نسخه هست چجوری با این نسخه کار میکنن؟

my77kvxmx42mpamxwj26_thumb.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای اینکه هم سی پی یو و هم گرافیک تست بشن و یه اسکور نهایی بهتون بده اول بزارید روی پرفورمنس گزینه ی بالای رو که روی اکستریم هست بزارید پرفورمنس و RUN 3Dmark بزنید بعد  صبر کنین تا تست تمام بشه بعد شات کامل بزارید ازش بعد تست . 

لینک به دیدگاه

شما تیک benchmark only رو فعال کن ودر حالت performance رو فعال کن بعد run 3d marرو کلیک کن در اخر امتیاز شما با اونی که سایت به کارت شما یکی باشه دیگه مشکلی نیست

لینک به دیدگاه

دوستان بالاخره کار کرد :clapping: برنامه مخصوص و جدید msi یه گزینه برف هست و اونو زدم فنا روشن شدن

الان خاموش شده

ugn7jcr8l8c0w66tjs6i_thumb.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان بالاخره کار کرد :clapping: برنامه مخصوص و جدید msi یه گزینه برف هست و اونو زدم فنا روشن شدن

الان خاموش شده

ugn7jcr8l8c0w66tjs6i_thumb.png

خداروشکر . 

پس در حال حاضر همه چیز سالمه فقط پنجمارک رو هم بگیرید تا از سلاامت کامل گرافیک با خبر بشید و انشالله اونم پاس میشه . 

لینک به دیدگاه

تبریک میگم

والا ما از شما بیشتر استرس ذاشتیم

بهر حال خدا رو شکر به خیر گذشت

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همونطور که دوستان عزیز گفتن میتونید تست بگیرید و امتیازش رو برای مقایسه قرار بدید. برای اطمینان کامل از سلامت کارت هم میتونید در قسمت Advanced گزینه Reset to Extreme Level  رو بزنید و بعد در قسمت بالا مثلا فقط تست شماره 4 رو انتخاب بکنید و پایین هم تیک Loop رو بزنید و Run کنید  تا مثلا نیم ساعت یا بیشتر کارت رو بی وقفه زیر فشار ببره و اگر مشکلی از هر جهت داشته باشه مشخص بشه.

post-6808-0-06081700-1419454481_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

ممنون از زحمات همه

بعد فیلم سینمایی این اطلاعات رو داد

http://8pic.ir/images/2bp17rxjzgj4i3xfsq3s.png

برم سراغ تست بعدی

فقط دوستان اگر قطعه ای نیاز به تعویض داره مثل پاور بگید دقیقا چیا و چه مدلی بگیرم خلاصه میخوام فکر آینده باشم تا به مشکلی نخورم

با تشکر فراوان

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون از زحمات همه

بعد فیلم سینمایی این اطلاعات رو داد

http://8pic.ir/images/2bp17rxjzgj4i3xfsq3s.png

برم سراغ تست بعدی

فقط دوستان اگر قطعه ای نیاز به تعویض داره مثل پاور بگید دقیقا چیا و چه مدلی بگیرم خلاصه میخوام فکر آینده باشم تا به مشکلی نخورم

با تشکر فراوان

دوست عزیز از این کادر عکس قرار بدید لطفا"

3dmark11oc5.png

ویرایش شده توسط EHSAN BAHAVAR
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با اون تستی که من گذاشتم مقایسه کنید اون عکسم دقیقا " مدل گرافیک شما بوده درسته و مشکلی نیبست اسکور گرافیک که خوبه ولی یکم پایینه که فک میکنم بخاطر سی پی یو هست بقیشم که مربوط به گراف نیست . 

و مهم اون اسکور گرافیکه بخاطر سی پثی یو اسکور نهاییتون خیلی پایین اومده.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...