رفتن به مطلب

فروش سی پی یو i7 4790k لو ولتاژ با قیمت عالی

Behzad Tak
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام 

یکعدد سی پی یو i7 4790k  بسیار لو ولتاژ برای فروش ارایه میشود .

http://ark.intel.com/products/80807/Intel-Core-i7-4790K-Processor-8M-Cache-up-to-4_40-GHz

این سی پی یو امکان پاس کرد تست سنگین Cinebench در فرکانس 4500 با ولتاژ 1.08V و فرکانس 4800 با ولتاژ 1.2V در ویندوز 7 را دارد و توان بوت کردن فرکانس 5000 را با ولتاژ 1.3v در ویندوز 7 را دارا میباشد .

تستها با واتر کولینگ XSPC گرفته شده است .

قیمت پایه برای فروش 1 میلیون و گام مزایده 25 هزار تومان و فروش فوری 1.100 میلیون میباشد. ( با توجه به قیمت آکبند که 1.150 میلیون میباشد قطعا این قیمت مفت وعالی میباشد )

خاتمه مزایده 12 ساعت بعد از بالاترین پیشنهاد بر مبنای قیمت پایه .

na05pksal6viro7k6dwd.jpg

1tts96n4zlhoswc67jcf.jpg

shmcvm9sgml19oe8cjv1.jpg

3xhyjbvec65zggczuum.jpg

لینک به دیدگاه

بهزاد جان دوتا سوال داشتم برای این پردازنده حداقل مادربرد از برند گیگا چی خوبه؟ و دوم اینکه من اگه فرکانس رو بیارم رو 4.8 برای همیشه می تونم با این فرکانس از سیستم استفاده کنم یا فقط برای مدت محدودی می تونم اوور کنم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهزاد جان دوتا سوال داشتم برای این پردازنده حداقل مادربرد از برند گیگا چی خوبه؟ و دوم اینکه من اگه فرکانس رو بیارم رو 4.8 برای همیشه می تونم با این فرکانس از سیستم استفاده کنم یا فقط برای مدت محدودی می تونم اوور کنم؟

اگر خنک کننده خوبی باشه مشکلی پیش نمیاد 

مادربورد قوی تر تو فرکانس های خیلی بالاتر خودش رو نشون میده یا فرکانس های رم بالاتر 

برای 4.8 نیاز به مادربورد خیلی بالایی نداری

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام اقا بهزاد عزیز ، قیمت پایه من خریدارم.

سلام عزیز 

اگر تا ساعت 15 امروز پیشنهاد بالاتری نباشد تقدیم شما میشود .

قطعا برای استفاده و اور کردن سی پی یو باید حداقل از یک برد رده متوسط استفاده کنید که در حد معقول فازبندی مناسب و امکانات اورکلاک در آن برد وجود داشته باشد .

در صورت استفاده از یک کولر مناسب براحتی میتونید در فرکانس 4800 و به صورت 7/24 استفاده نمائید .
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام اگر این دوستمون منصرف شدن من به قیمت پایه خریدارم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام اگر این دوستمون منصرف شدن من به قیمت پایه خریدارم.

سلام عزیز 

اگر ایشون به هر دلیلی انصراف دادند در خدمت شما هستم .

لینک به دیدگاه

با سلام دوست گرامی من خریدار ام و قیمت را در ب خ بیان می کنم

لینک به دیدگاه

اقا بهزاد بالاتر از قیمت پایه فعلا کسی نگفته و من اماده خرید هستم.شماره ارسال شد.ممنون داداش

لینک به دیدگاه

مزایده هست دوست عزیز !

بچ نامبرش چنده ؟ ( جهت اطلاع میخوام بدونم )

واقعا LV هست .بهترین 4790 که تا حالا دیدم 4.5 رو با 1.1 میزد ...

براتون مقدوره 30 دقیقه ای با OCCT تست ارور بگیرید ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز تاپیک مزایده ای هست و فقط پیشنهادات داخل تاپیک معتبر هست .

اقا بهزاد بالاتر از قیمت پایه فعلا کسی نگفته و من اماده خرید هستم.شماره ارسال شد.ممنون داداش

تقدیم شما میشود عزیز و از طریق پی ام هماهنگ کنید .

مزایده هست دوست عزیز !

بچ نامبرش چنده ؟ ( جهت اطلاع میخوام بدونم )

واقعا LV هست .بهترین 4790 که تا حالا دیدم 4.5 رو با 1.1 میزد ...

براتون مقدوره 30 دقیقه ای با OCCT تست ارور بگیرید ؟

این سی پی یو رو سیستم نیست که بتونم باهاش تست بگیرم .

ولی قبلا با همین شرایط و همین واتر و با سی پی یو فعلی که رو سیستم هست 20 دقیقه تست Prime95 گرفته ام . البته سی پی یو فعلیم لو ولتاژ تر هست و 4500 را با 1.055 تست cinebench پاس میکند .

sxbp5lxtnoxog5er98ip.jpg

m8y5im1o9zk2831wqjzt.jpg

ویرایش شده توسط Behzad Tak
لینک به دیدگاه

دوست گرامی من که فبل از زمان مقرر پیشنهاد دادم و قیمت از پایه بالا تر هست 1025 تومان

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست گرامی من که فبل از زمان مقرر پیشنهاد دادم و قیمت از پایه بالا تر هست 1025 تومان

دوست عزیز و گرامی 

تاپیکهای مزایده ای قوانین خاص خودش را دارد و باید این قوانین توسط استارتر تاپیک رعایت شود .

من از پول بیشتر بدم نمیاد ولی قبل از آن باید قوانین تاپیکهای مزایده ای را رعایت کنم .

در پست اول به وضوح ذکر شده خاتمه مزایده 12 ساعت بعد از بالاترین پیشنهاد بر مبنای قیمت پایه و پیشنهاد اول ساعت 3 نیمه شب بوده و طبق عرف اگر تا ساعت 15 امروز کسی بالاتر پیشنهاد نمیداد باید سی پی یو تقدیم ایشان میشد که من هم همینکار را کردم .

شما در پی ام فرمودید به قیمت 1025 خریدارید و من هم عرض کردم در تاپیک اعلام نمائید ولی تا قبل از ساعت 15 در تاپیک اعلام نکردید وعملا مزایده تمام شده است و ....

شرمنده شما هستم  @};-

ویرایش شده توسط Behzad Tak
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...