رفتن به مطلب

آیا RAM مهم است در بازی ؟؟ 4GB versus 8GB versus 16GB

اشتراک گذاری

Recommended Posts

آیا میزان رم بیشتر به اجرای بهتر بازی ها کمک می کند ؟

بازی های مورد تست

(1) Batman: Arkham City (Benchmark) - DX11, Extreme Settings, 4xAA, no PhysX

(2) Dirt 3 (Benchmark) - Ultra Settings/4xAA

(3) Civilization V (Late Game View Benchmark) - High Settings, 4xAA

(4) Metro2033 (Benchmark Utility) - Very High Settings, 4xAA

(5) Hitman: Absolution (Benchmark) - Ultra Settings/4xAA

(6) Tomb Raider (Benchmark) - Ultimate Settings/FXAA

(7) Bioshock: Infinite (Welcome Center Benchmark) - Ultra DX11, DDoF

post-18282-14196189299632_thumb.jpgpost-18282-14196189394244_thumb.jpg

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

منبع http://techbuyersguru.com/RAMgaming.php

ویرایش شده توسط mehdi_z
لینک به دیدگاه

با سلام دوست عزیز ممنون بابت این بنج مارکها  واقعا بیشترین تاثیر تو بازی مال کارت گرافیکه بقیه زیاد تاثیر ندارن 

لینک به دیدگاه

ببخشید دوست خوبم

این سایت معتبر نیست. لزوما" هر سایتی که به زبان انگلیسی فعالیت کند معتبر نیست.

لینک به دیدگاه

این نیازی به بنچمارک نداره معلومه که مهمه حداقال واسه این نسل 8 گیگ باس رم داشته باشی 

لینک به دیدگاه

ببخشید دوست خوبم

این سایت معتبر نیست. لزوما" هر سایتی که به زبان انگلیسی فعالیت کند معتبر نیست.

یعنی این بنچمارک ها صحیح نیست ؟ منبعی دارین که خلاف این را ثابت کند ؟

لینک به دیدگاه

بیشتر بازی ها بین 2.5-3.5 گیگابایت رم مصرف می کنن + 1.5 گیگابایت مصرف تقریبی ویندوز و اپ های کم حجم که میشه 4-5 گیگ مصرف کل سیستم. 

vram هم بین در 1080p تنظیمات بالا حدود 2 گیگ.

ویرایش شده توسط Core_i6
لینک به دیدگاه

دادش ممنون از Benchmark هات

بنده موافق 12GB رم بخاطر اینکه 4GB دست سیستم عامل باشه و 8GB کامل برای بازی بنظرم تاثیرش بیشتره

لینک به دیدگاه

یعنی این بنچمارک ها صحیح نیست ؟ منبعی دارین که خلاف این را ثابت کند ؟

یه شخصی نا معلومی میاد یک سایت میزنه، یک انجمن یک نفره هم تاسیس میکنه، یه دونه سیستم هم داره، خودش میشینه برای خودش تست میزنه، مطلب تو سایت خودش مینویسه، خودش برای خودش نتیجه گیری میکنه، تو انجمن خودش هم خودش فقط فعالیت داره.

یک سایت یا یک منبع موثق باید یکسری ویژگی هایی داشته باشه. معروف باشه، اکثریت به اونها رجوع کنند، یک میزانی از استاندارد و حرفه ای گری در اون دیده بشه. چند تا نویسنده داشته باشه، چند تا سیستم بنچ داشته باشه، تو WikiPedia بشه در موردش اطلاعاتی پیدا کرد.

نمیشه هر کسی تو امارات متحده بی کار بود یک سایت درست کرد و با سیستمش تست زد، ما هم برداریم ازش به عنوان منبع استفاده کنیم.

4 گیگ که هیچی، خدا رحمتش کنه، الان در حال حاضر 8 گیگ حداقل و بیس یک سیستم به حساب میاد، حالا باهاش گیم بزنی یا کار اداری بکنی، کمتر از 8 گیگ اصلا" غیر استاندارده.

و 16 گیگ هم برای گیم میزان مناسب و آینده نگرانه است. نمیگم بازی ها از همه ی این 16 گیگ استفاده میکنند، نه، اما وجود 16 گیگ برای یک سیستم گیم امروزی، خوب و راضی کننده است.

ویرایش شده توسط ARMIN ABISHI
لینک به دیدگاه

تو چیز تیوب فیلمهای زیادی هست

یکیشو دیدم طرف کانال دارد و کلی بازدید کننده

تو یه پستی هم اشاره کردم

که بیشترین تاثیر تو بازی صرفاً از ارتقای 4 به 8 بوده و بیشتر تفاوت محسوسی نداشته و پیشنهاد برای بازی رو حدقل 8 داده بود

لینک به دیدگاه

بازی فارکرای 3 با 4 گیگ رم بازی میکنم خیلی گیر داره اعصابم خراب کرده

یک بازی دیگم تست کردم به اسم AstronautsGame Shipping  این بازی تو یک جنگل هست ماجرایی هست

اینم گاهی گیر میکنه بذور لود میشه سیستم من در امضام هست

در کل 4 گیگ اصلا کافی نیست مخصوصا برای بازی ها اوپن ورلد

لینک به دیدگاه

دوستان هیچ چیز آزمایش نمیشه :)  عزیزی که سیستم high end داره (ینی هیچ قطعه محدود کننده ای نداشته باشه . مثلا دوستی که پردازنده 4770 و یه کارت 970 و 8 گیگ رم داره ) (من قبلا داشتم . اگه سیستمم موجود بود همین الان این کار رو می کردم.) میتونه خیلی دقیق اثبات کنه که رم 4 با 8 با 16 چقدر تفاوت فریم تو بازی داره. مثلا دوستی که 8 گیک رم داره یبار با 8 گیگ امتحان کنه یه بار هم بدون تغییر در قطعات دیگه یه رم 4 گیگش رو برداره و دوباره تست کنه . اصلا زحمتی نداره .

لینک به دیدگاه

بازی فارکرای 3 با 4 گیگ رم بازی میکنم خیلی گیر داره اعصابم خراب کرده

یک بازی دیگم تست کردم به اسم AstronautsGame Shipping  این بازی تو یک جنگل هست ماجرایی هست

اینم گاهی گیر میکنه بذور لود میشه سیستم من در امضام هست

در کل 4 گیگ اصلا کافی نیست مخصوصا برای بازی ها اوپن ورلد

مشکل از یه جای دیگه بوده شاید. تو فار کرای 4 که مصرف کل سیستم خیلی پایینه. نزدیک 3 گیگ در رو 6 و 8 گیگ. در نسخه ی 3 هم مطمئنا بدتر نیست.

http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test

ویرایش شده توسط Core_i6
لینک به دیدگاه

دوستان هیچ چیز آزمایش نمیشه :) عزیزی که سیستم high end داره (ینی هیچ قطعه محدود کننده ای نداشته باشه . مثلا دوستی که پردازنده 4770 و یه کارت 970 و 8 گیگ رم داره ) (من قبلا داشتم . اگه سیستمم موجود بود همین الان این کار رو می کردم.) میتونه خیلی دقیق اثبات کنه که رم 4 با 8 با 16 چقدر تفاوت فریم تو بازی داره. مثلا دوستی که 8 گیک رم داره یبار با 8 گیگ امتحان کنه یه بار هم بدون تغییر در قطعات دیگه یه رم 4 گیگش رو برداره و دوباره تست کنه . اصلا زحمتی نداره .

من خیلی دوست دارم تست کنم ولی نمیشه کل سیستمم چهار گیگ رم داره بیشتر هم ساپورت نمیکنه . ولی تمام بازی های که بالا نوشته رو با همین چهارگیگ به راحتی بازی کردم

لینک به دیدگاه

سلام 

برای بازی کردن مخصوصا بازی های این نسل حتما به 8 گیگ رم احتیاج هست . مثلا بازی call of duty advanced warfare  حدودا 7.2 گیگ رم استفاده  میکنه که شما میتونید با نرم افزار msi afterburner میزان رم مصرفی سیستم درحین بازی کردن رو مشاهده کنید یا از تسک منیجر ویندوز در هنگام بازی کردن گزینه تب رو بزنید و بطور موقت  از سیستم بیرون بروییید وببینید چقدر از رم هاتون داره استفاده میشه . فعلا از 8 گیگ رم  بیشتر فقط برای اینده نگری  خوبه :daydreaming:

لینک به دیدگاه

سلام 

برای بازی کردن مخصوصا بازی های این نسل حتما به 8 گیگ رم احتیاج هست . مثلا بازی call of duty advanced warfare  حدودا 7.2 گیگ رم استفاده  میکنه که شما میتونید با نرم افزار msi afterburner میزان رم مصرفی سیستم درحین بازی کردن رو مشاهده کنید یا از تسک منیجر ویندوز در هنگام بازی کردن گزینه تب رو بزنید و بطور موقت  از سیستم بیرون بروییید وببینید چقدر از رم هاتون داره استفاده میشه . فعلا از 8 گیگ رم  بیشتر فقط برای اینده نگری  خوبه :daydreaming:

فرمایش ایشون کاملا درسته

8 حداقل رم برای اجرای بازیهای روز در ویندوز 7 به بالاست

به زودی ویندوز 10 رلیز میشه که حافظه بیشتری نیاز داره و گیم های جدیدتر که مسابقه کیفیت گذاشتن

لینک به دیدگاه

من هم با رم 4 گیگ و هم با 8 گیگ تو بازی اساسین یونیتی امتحان کردم ولی اختلاف فریم 2 3 فریم بود!!!!!!!

میزان مصرفی رم 4 گیگ بود 3800

و 8 گیگ بود حدود 4500 !

چرا اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟

=======

البته با سیستم امضام.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در حال حاضر بهترین گزینه 8 گیگ هست 

4 مقداری پایینه االبته بازیهایی که با این مقدار رم به مشکل بخورن انگشت شمارن 

بهترین گرینه 8 به صورت دو کاناله 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوستان 4 گیگ که دیگه تست نداره باعث محدودیت تو فریم میشه... 8 با 16 رو باید تست کرد و مقایسه نمود که اونم فکر نکنم تفاوتی انچنان اشکارایی داشته باشند......!  ^_^

لینک به دیدگاه

دوست  عزیز این بازی هایی که شما تست شون رو گذاشتین بصورت آماری مال دو نسل قبل  در حال حاضر بازی هایی مثل call of duty advanced warfare assasin unity farcry 4   بنده همشون رو تست کردم تو بازی  ماکسیمم  6.7  گیگ از نیاز داره فقط ماله call of duty   7.1 گیگ نیاز داره واسه بازی های دیگه هم تست کردم از 6.5 بیشتر نمیخواد پس اگه از لحاظ اقتصادی و هم از لحاظ کارایی 8 گیگ رم بسته ولی از لحاظ آینده نگری 16 گیگ باید گرفت البته این میزان رم تو گیم هست تو کارای حرفه ای شاید از 8 بیشتر بخواد @};-  

ویرایش شده توسط W/!\NTED
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...