رفتن به مطلب

مانیتور سه بعدی و ایا تعویض کنم؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

این کیت سه بعدی انویدیا کجا پیدا میشه؟ الان یه مانیتور 27 ایسوس دارم...mx  تازه گرفتم. سه بعدی نیس....دنبال سه بعدی باشم یا همینو سفت بچسبم...؟ ازش راضیم.....مانیتور های سه بعدی کارایی دارن عین سینما خانگی ها؟

لینک به دیدگاه

کیت انویدیا داشتم ورژن یک..

مانیتور من که مخصوص 3بعدی هست و 144 هرتز بعد از چند دقیقه استفاده خسته کننده میشد برام..

کیفیت تلویزیون ها خیلی بیشتر از مانیتور ها هست تو 3بعدی همون mx رو نگه دارین که عالیه 

لینک به دیدگاه

کیت انویدیا داشتم ورژن یک..

مانیتور من که مخصوص 3بعدی هست و 144 هرتز بعد از چند دقیقه استفاده خسته کننده میشد برام..

کیفیت تلویزیون ها خیلی بیشتر از مانیتور ها هست تو 3بعدی همون mx رو نگه دارین

همین مانیتوری که داری عملکردش تو حالت دو بعدی چطوره؟ ینی سه بعدی بودن مانیتور کیفیت تصویر دو بعدی رو کم کرده یا نه؟ و یه سوال دیگه....کیت ورژن دو رو چطور میبینی؟

لینک به دیدگاه

این مانیتور که تو امضام هست مخصوص گیم هست ... سری MX هم که شما داری عالیه ولی خب مخصوص گیم نیست.

بهتر از مانیتور خودم تو گیم یه مدل ASUS هست که تازه اومده و 3.5 قیمتش هست..

در مورد 3 بعدی خیلی هیجان نداشته باش چون 3بعدی مانیتور ها هنوز در حد ایدال نیست...برای دیدن فلیم 3بعدی بهتره بری سراع TV 

گیم 3بعدی هم که اصلا دنبالش نرو ... بتلفیلد 3 رو سه بعدی کردم کیفیتش شد در حد قارچ خور زمان بچگیم

لینک به دیدگاه

این مانیتور که تو امضام هست مخصوص گیم هست ... سری MX هم که شما داری عالیه ولی خب مخصوص گیم نیست.

بهتر از مانیتور خودم تو گیم یه مدل ASUS هست که تازه اومده و 3.5 قیمتش هست..

در مورد 3 بعدی خیلی هیجان نداشته باش چون 3بعدی مانیتور ها هنوز در حد ایدال نیست...برای دیدن فلیم 3بعدی بهتره بری سراع TV 

گیم 3بعدی هم که اصلا دنبالش نرو ... بتلفیلد 3 رو سه بعدی کردم کیفیتش شد در حد قارچ خور زمان بچگیم

اها...خیلی دوس داشتم گیم سه بعدی رو تجربه کنم....پس این جور که میگی به درد نمی خوره......اقا ممنون......

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

یکی از بهترین بازی ها برای سه بعدی battman arkham city هست

من که با عینک اناگلیف معمولی تجربه کردم خیلی جذاب بود.البته نمیشه زیاد تایم بالا بازی کرد بشدت ازار دهنده میشه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...