رفتن به مطلب

تست سلامت CPU

Extreme Plus
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام

من امروز متوجه شدم سی پیو سیستم به شدت افت کیفیت کرده !

مثلا تو بازی انتی الایزینگ اصلا ندارم ! یعنی تصویر داغون ! درصورتی که گرافیک جدا هم بستم رو سیستم ولی انیت الایزینگ رو 4 هست ولی تصویر خش خش هست!

نکته دوم مثلا در باز کردن برنامه ها خیلی کند شده

مثلا مینیایز یا ماسیماز کردن فیلم درحال اجرا بشدت پر پر میزنه

نکته ای هم که هست من دیروز سیستم روشن بود به پشت مادربرد قسمت سی پیو که یک سری نقطه طلایی هستم دستم خورد گفتم شاید سی پیو سوخته یا نیمسوز شده

به هر حال الان میخوام یک تست بگیرم ببینم قدرتش یا چیزیش خراب شده یا نه چیکارکنم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

شما ابتدا از سلامت نرم افزاری سیستمتون مطمئن بشید(چک ویروس و تروجان،بروز بودن درایورها و سیستم عامل) سپس به بررسی سخت افزار بپردازید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست گرامی ،

پردازنده تماما گیت منطقی هستش ، یا کار میکنه یا نمیکنه ، اگه قراره کار کنه دیگه توی محاسبات کیفیتش فرقی نداره :) .

به احتمال خیلی زیاد مشکل شما نرم افزاری و از درایور های گرافیکتون هستش چیزیی رو دستکار نکردید ؟ بایوس رو دست نزدید ؟

پردازنده رو هم با نرم افزار های بنچمارک گیری مثل PerformanceTest 8.0 میتونید تست بزنید .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست گرامی ،

پردازنده تماما گیت منطقی هستش ، یا کار میکنه یا نمیکنه ، اگه قراره کار کنه دیگه توی محاسبات کیفیتش فرقی نداره :) .

به احتمال خیلی زیاد مشکل شما نرم افزاری و از درایور های گرافیکتون هستش چیزیی رو دستکار نکردید ؟ بایوس رو دست نزدید ؟

پردازنده رو هم با نرم افزار های بنچمارک گیری مثل PerformanceTest 8.0 میتونید تست بزنید .

مشکل نرم افزاری نداره چون هارد رو تعویض کردم بازم کند بود ssd هم دارم 

جالب اینجاست روز های اول مثلا همین 15 روز پیش کلاک پردازنده 24 ساعته برروی 4.30 تا 4.50 بود الان رفته زیر 1 و اصلا بالا تر نمیاد ! البته تو حالت عادی و درحالت فول تا 4 بیشتر نمیاد و بیشتر نمیشه !

اجرای فیلم و .. به چیپست مادربرد مربوطه ؟ مشکل از اون نیست ؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز به احتمال زیاد مشکل از سیستم عامل هست

برای مثال من 2 بار پشت سر هم Windows 8.1 را نصب کردم و هر دو بار هم نصبش نا موفق بود چون همه چیزش درست بود ولی نرم افزارهای پخش تصاویر ویدیوی یا کار نمیکردن یا در هنگام پخش ریپ میزدن

مشکل دیگری هم که احتمالش هست هارد هست و سیمهایی که برق را به هارد منتقل میکنن CPU احتمال اخر هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مشکل نرم افزاری نداره چون هارد رو تعویض کردم بازم کند بود ssd هم دارم 

جالب اینجاست روز های اول مثلا همین 15 روز پیش کلاک پردازنده 24 ساعته برروی 4.30 تا 4.50 بود الان رفته زیر 1 و اصلا بالا تر نمیاد ! البته تو حالت عادی و درحالت فول تا 4 بیشتر نمیاد و بیشتر نمیشه !

اجرای فیلم و .. به چیپست مادربرد مربوطه ؟ مشکل از اون نیست ؟

داداش احتمالا بایوس رو دست نزدید ؟

ریستش کنید .

ویرایش شده توسط Mahyar_Curious
لینک به دیدگاه

چیزی که شما تعریف کردید بیشتر به بایوس مربوط میشه و باز هم به سیستم عامل

شما چقدر از درست نصب شدن سیستم عامل اطمینان دارید ؟ ایا ملاکی هست که درست نصب شده و هیچ مشکلی هم نداره ؟ اورکلاک بوده سیستم شما ؟

طبق تعریفی که کردی من فکر نمیکنم CPU مشکلی داشته باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چیزی که شما تعریف کردید بیشتر به بایوس مربوط میشه و باز هم به سیستم عامل

شما چقدر از درست نصب شدن سیستم عامل اطمینان دارید ؟ ایا ملاکی هست که درست نصب شده و هیچ مشکلی هم نداره ؟ اورکلاک بوده سیستم شما ؟

طبق تعریفی که کردی من فکر نمیکنم CPU مشکلی داشته باشه

ویندوز 8.1 نصب هست متاسفانه اوریجنال هست و منم سریال نامبرش رو ندارم 

من به بایوس دست زدم ولی دوباره ریستش کردم

الان مشکل من فقط با مولتی مدیا و بازی هست ریپ میزنن این دوتا وسط پخش اهنگ یهو گیر میکنه و صدای گیرکرده هی پخش میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

الان سیستم رو ببر زیر لود ببین کلاک پردازنده رو چنده .

لینک به دیدگاه

درود دوست گرامی ،

درود بر شما. آیا این صحبت در مورد APU ها نیز صدق می کند؟ یعنی با فرض استارت سیستم و گرفتن تصویر APU سالم هست؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

الان سیستم رو ببر زیر لود ببین کلاک پردازنده رو چنده .

4196 سی پیو زد میگه

مشکل میتونه از Epu ya apu باشه اینا چی هستند من فکر کنم به اینها دست زدم روی برد وقتی سیستم خاموش هست چراغ های زیادی روشن هست epu apu

لینک به دیدگاه

به احتمال زیاد از بایوس مادربرد اگه میتونی اپدیتش کن

ولی اینکه میگید یه دفعه این اتفاق افتاده فقط از دستکاری میتونه باشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز سیستم عاملی که نصب کردی مشکل داره

با استفاده از نرم افزار PCWizard سریال Windows را پیدا کن یا نرم افزارهای دیگری مثل AID64 و SISoft Sandra

این همون مشکلی هست که من گفتم و فقط برای windows 8.1 اتفاق میفته

شما 7 را نصب کن میبینی که بدون مشکل کار میکنه نگران خرابی نباش نمیدونم چرا 8.1 اینطوری میشه ولی خیلی بده من هربار برای نصب این سیستم عامل 8.1 حدودن 5 تا 6 بار نصب میکنم و فقط 1 بار این مشکل پیش نمیاد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

7 قدیمی نیست ؟ اوکی اوکی هست مشکلی نداره همه چیز خوب کار میکنه ؟

لینک به دیدگاه

نمیگم 7 را نصب کن فقط برای اینکه خیالت راحت باشه از اینکه مشکل سخت افزاری نداری میگم نصب کن و تستش کن

در نهایت باید دوباره Windows نصب بشه من خودم 8.1 دارم این مشکلش را زیاد تجربه کردم هر بار که نصبش تموم میشه و میبینم ریپ میزنه اعصابم خورد میشه

مجبور هستم انقدر نصبش کنم تا این مشکلش حل بشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نمیگم 7 را نصب کن فقط برای اینکه خیالت راحت باشه از اینکه مشکل سخت افزاری نداری میگم نصب کن و تستش کن

در نهایت باید دوباره Windows نصب بشه من خودم 8.1 دارم این مشکلش را زیاد تجربه کردم هر بار که نصبش تموم میشه و میبینم ریپ میزنه اعصابم خورد میشه

مجبور هستم انقدر نصبش کنم تا این مشکلش حل بشه

میشه 8.1 رو روی فلش مموری ریخت اگه میشه اموزشش رو دارید شما ؟

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز شما یبار ویندوز رو عوض کنین انشالا درست میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود بر شما. آیا این صحبت در مورد APU ها نیز صدق می کند؟ یعنی با فرض استارت سیستم و گرفتن تصویر APU سالم هست؟

درود دوست گرامی ،

ببینید داخل پردازنده ها ، مخصوصا پردازنده های گرافیکی واحد های مختلفی هستش که تا پردازنده با تمام Instruction set هایی که داره تست نشه نمیشه گفت که کاملا سالم هست . اما از اونجا که این احتمال که یکی از بخش های پردازنده دچار مشکل بشه و بقیه سالم باشن خیلی خیلی پایین هستش میشه گفت با تست پردازنده های APU زیر بار اونها سالم هستند .

4196 سی پیو زد میگه

مشکل میتونه از Epu ya apu باشه اینا چی هستند من فکر کنم به اینها دست زدم روی برد وقتی سیستم خاموش هست چراغ های زیادی روشن هست epu apu

کلاک 4196 منظورته ؟

بایوس رو ریست کن که خیالت راحت باشه .

شما با برنامه ای که لینک دادم تست گرفتی ؟

لینک به دیدگاه

برنامه نیاز نداری اگر میخوای ویندوز را از روی فلش مموری نصب کنی راحت هست فقط کل فایلها را روی قلش کپی کن یل اگر فایل iso هست با winrar داخل فلش Extract کن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست گرامی ،

ببینید داخل پردازنده ها ، مخصوصا پردازنده های گرافیکی واحد های مختلفی هستش که تا پردازنده با تمام Instruction set هایی که داره تست نشه نمیشه گفت که کاملا سالم هست . اما از اونجا که این احتمال که یکی از بخش های پردازنده دچار مشکل بشه و بقیه سالم باشن خیلی خیلی پایین هستش میشه گفت با تست پردازنده های APU زیر بار اونها سالم هستند .

کلاک 4196 منظورته ؟

بایوس رو ریست کن که خیالت راحت باشه .

شما با برنامه ای که لینک دادم تست گرفتی ؟

بله کلاک ! بایوس رو هم ریست دادم 

با کدوم برنامه ؟

apu و epu چیه عزیزم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

cpu رو اور نکردی 

دمای cpu رو هم چک کن 

سعی کن ویندوز رو  از روی فلش نصب کنی هم سریعتره و خطاشم کمتره 

لینک به دیدگاه

نه این مشکل سیستم عامل هست من همیشه از روی فلش مموری نصبش میکنم ولی فایده ای نداره باز هم مشکلش پابرجا هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نه این مشکل سیستم عامل هست من همیشه از روی فلش مموری نصبش میکنم ولی فایده ای نداره باز هم مشکلش پابرجا هست

نگفتی apu و epu چیه ؟ من دست زدم به اینا به صورت فیزیکی !

لینک به دیدگاه

EPU برای صرفه جویی در مصرف برق هست که بصورت مدرن برق مورد نیاز را نسبت به حجم کاری سیستم تامین میکنه و بیشتر از نیاز برق به سیستم نمیرسه
What is an APU? The term APU stands for Accelerated Processing Unit. At the moment, this is a term that only AMD is using for its products. Intel’s recently released update to its processors also qualifies as an APU; Intel simply seems unwilling to use the definition. That’s understandable, since the company has been known as the world’s leading CPU maker for years.

An APU is simply a processor that combines CPU and GPU elements into a single architecture. The first APU products being shipped by AMD and Intel do this without much fuss by adding graphics processing cores into the processor architecture and letting them share a cache with the CPU. While both AMD and Intel are using their own GPU architectures in their new processors, the basic concepts and reasons behind the decision to bring a GPU into the architecture remain the same.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

EPU برای صرفه جویی در مصرف برق هست که بصورت مدرن برق مورد نیاز را نسبت به حجم کاری سیستم تامین میکنه و بیشتر از نیاز برق به سیستم نمیرسه

What is an APU? The term APU stands for Accelerated Processing Unit. At the moment, this is a term that only AMD is using for its products. Intel’s recently released update to its processors also qualifies as an APU; Intel simply seems unwilling to use the definition. That’s understandable, since the company has been known as the world’s leading CPU maker for years.

An APU is simply a processor that combines CPU and GPU elements into a single architecture. The first APU products being shipped by AMD and Intel do this without much fuss by adding graphics processing cores into the processor architecture and letting them share a cache with the CPU. While both AMD and Intel are using their own GPU architectures in their new processors, the basic concepts and reasons behind the decision to bring a GPU into the architecture remain the same.

روی مین برد یک سری دکمه چپ و راست بود که برای یک چراغ سبز و یک چراغ قرمز epu و  apu و tpu یکی اومد به اینا دست زد من نمیدونم الان باید کدوم طرف باشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...