رفتن به مطلب

خریدار GTX 480

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بنده خریدار GTX 480 هستم

فقط

و فقط

و

فقط در P.T برام بفرستید

قیمت منصفانه

شرایط و ...

لینک به دیدگاه

دوستان GTX 480 نیست

ویرایش شده توسط MOHAMMAD TITANZ
لینک به دیدگاه

با سلام

دوست گرامی همونطور که خودتون میدونین و استاد هستین کارت 480 بسیار کارت داغی هستش حتی در مدل های غیر رفرنس، درضمن قیمتش هم بطور کاذب بالا هست و در حد 480 تومن اینورا

من پیشنهاد میکنم یه کارت 570 بجاش بگیرین که هم قیمتش کمتره و هم داخل بازی از این کارت چند درصدی سریعتره درضمن بسیار خنک تر و بهینه تر هستش (بچه ها تو فروم گذاشتن برا فروش)

این پست هم پیشنهاد بود هم یجورایی برای آپ کردن تاپیک

یا علی

ویرایش شده توسط vampirekain
لینک به دیدگاه

با سلام

دوست گرامی همونطور که خودتون میدونین و استاد هستین کارت 480 بسیار کارت داغی هستش حتی در مدل های غیر رفرنس، درضمن قیمتش هم بطور کاذب بالا هست و در حد 480 تومن اینورا

من پیشنهاد میکنم یه کارت 570 بجاش بگیرین که هم قیمتش کمتره و هم داخل بازی از این کارت چند درصدی سریعتره درضمن بسیار خنک تر و بهینه تر هستش (بچه ها تو فروم گذاشتن برا فروش)

یا علی

بله عزیز می دونم ولی یکی از دوستانم می خواد
لینک به دیدگاه

با سلام

یا علی

قیپمتش چند؟

کجا است؟

لینک به دیدگاه

داداش یدونه ایسوس دارم..قیمتت رو مسیج کن

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...