رفتن به مطلب

سوال : روشن بودن مداوم کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من قصد دارم کاممپیوترم رو به جهت دانلود به صورت مداوم روشن بزارم .

یک هفته روشن ، بعد 1 ساعت خاموش . بعد دوباره 1 هفته روشن و 1 ساعت خاموش و همین جوری ادامه ........

این جوری به قطعات آسیبی نمیرسه ؟ ( پاورم گرین هست 3 تا فن و تهویه مناسب دارم )

ویرایش شده توسط vgas
لینک به دیدگاه

خیر، مشکلی بوجود نمیاد، از طرفی قطعات الکترونیکی عمر تقریبی دارند که تولید کننده عنوان می کنه، مثلاً خازن های درون پاور 50000 ساعت در حرارت 105 درجه کار می کنند.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

اولین مورد تماما به شانس بستگی داره

2-تهویه خوب 

3-پاور مناسب و استاندارد

4-محافظ برق مناسب

5-سلامتی سیستم شما

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان جان من چشم نزنید ، اما من یه سیستم 120تومنی خریدم برای اینکار که تقریبا قطعاتش مال بیست سال پیشه!!!!

آخرین بار که داشتم پشت سر هم کال آف ، فارکرای و اساسین رو دان میکردم 45 روز بود که مدام روشن بود :-)

بعد دیگه دلم براش سوخت ، یه نصف روز خاموش کردم و دوباره استارت زدم.

لینک به دیدگاه

نه فک نمیکنم مشکلی ایجاد کنه یعنی برا من که مشکلی نبوده من الان نزدیک سه ساله سیستم زیر ده روز خاموش بوده ولی از نظر خنکی و تهویه خوب بوده و همیشه خنک کار کرده 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من در 5 سال اخیر شاید سر جمع سیستمم بیست روز خاموش بوده چون دانلودم دائمی هست. فقط اشتباهم این بود که یکبار پسرخالم رو با سیستم تنها گذاشتم و اون زمان کارت گرافیکیم gtx 470 دومین گرافیک برتر دنیا برای بازی بود که وقتی برگشتم متوجه شدم ده ساعت پیاپی call of duty سری آخر اون زمان رو با آخرین تنظیمات بازی کرده و اون کارت هم چون کارت گرمی بود به شدت آسیب دید و دیگه با هیچ روشی درست نشد که فکر کنم جسد کارت به دست آقای حسینی رسید چون پوریای عزیز نتونست کارت رو برگردونه. ولی برای دانلود و وبگردی و اینها سیستم لزوما با روشن موندن زیاد آسیب نمی مونه فقط دمای اتاق و به خصوص جایی که کیس رو می ذاری مراقبت کن اگر اتاق بیش از حد گرم باشه یا محل قرارگیری کیس خفه باشه راندمان سیستم پایین می آد. گاهی هم بد نیست کیس رو یه گردگیری کنی اما وسواس تو این زمینه هم معضلیه برای خودش. سیستم من با دور فن آروم و کم صدا الان 5 ساله جز همون گرافیک که به خاطر اجرای طولانی بازی سنگین بود هیچ مشکلی نداشته و گرافیکی که حدود دو سال پیش گرفتم 570 gtx twin frozer خیلی خنکه و راندمان سیستم رو خیلی بالا برده. برای همین تا وقتی حواست به دما و گذاشتن کیس تو محل مناسب هست و البته رابط محافظ دار جدید ( جدیداش خیلی از قدیمیاش بهتره و برای هر پریز یک دکمه ی آن و آف جدا داره ) نگرانی خاصی وجود نداره و ایشالا سال ها سیستمت بدون مشکل برات کار می کنه. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...