رفتن به مطلب

وقتی قدرت به فرزندان کوچک خانواده برسد! (GTX 980M و GTX 970M)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به بچه های لیون

منبع:

WWW.nVIDIA.COM

بله نسل دوم مکسول در راه که خود این یک جنبش عظیم خواهد بود.چرا که نسل اول مکسول به نام های GTX860M-GTX870M-GTX880M رو روانه باز کرده و ما منتظر این بودیم که تا نسل بعد خبری از پردازندهای nVIDIA در سری نوت بوک نباشیم و اما حالا شاهد دو عضو تازه نفس رده بالای GTX970M و GTX980M هستیم که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم

post-17517-0-66355700-1419870013_thumb.jpg

post-17517-0-90053400-1419868697_thumb.jpg

کارت سری GTX900M در اصل همان نسل دوم GTX800M هستن که nVIDIA با تغییرات ریز در معماری آنها در نسل دوم قرار به روانه بازار کند که این تغییرات را به ROPs - Texture Units - SM Engines - Memory Bus که در جدول زیر بطور کامل شرح داده شده

post-17517-0-23058400-1419868678_thumb.jpg

این سری بسیار کم مصرف و اما در مقابل بسیار باور نکردنی قدرت بیشتر داره  و خود شرکت انویدیا یک بنچ مارک ازGTX680M با GTX970M گذاشته که نشان دهنده تکنولوژی بسیار خوب و پیشرفت به جلو و یک آینده روشن برای کارت ها گرافیک همراه مثل لپ تاپ و اسمات فون... است در تصویر پایین کاملا واضح شرح این معماری قوی داده شده

post-17517-0-21229400-1419869974_thumb.gifpost-17517-0-59543800-1419869982_thumb.jpg 

همانطور که مشاهد میکنید GTX 970M تقریبا 20% تا 25% از GTX 680M قویتره و این نشان دهنده معماری خوب مکسول است و از همه مهمتر از نسل قبل GTX800M با همان معماری مکسول اما با تغییرات کوچک پا فرارتر گذاشته امیدواریم در سال 2016 شاهد یک معجزه از سوی این شرکت ها باشیم

ویرایش شده توسط Abolfazl-like
لینک به دیدگاه

خبر خوبی بود ممنون

حداقل که واسه ما نیست :D داداش من شدیدا منتظر 960 هستم

لینک به دیدگاه

خبر خوبی بود ممنون

حداقل که واسه ما نیست :D داداش من شدیدا منتظر 960 هستم

خواهش میکنم دادشم

ان شالله اینم به بازار می یاد

من منتظر سری جدید معماریم پاسکال تا بیاد کارتمو میفروشم

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز شخصا از اینکه زحمت میکشین و مطلبی رو در اختیار کاربران میزارید تشکر میکنم،اما بد نیست که قبل از ارسال مطلبی از تکراری نبودنش مطمئن بشید،چرا که ممکنه کسان دیگری بیشتر از شما زحمت کشیده باشن.

برای نمونه:

عالیجناب 28نانومتری در ضیافت نوت بوک ها،GTX 980M پنجشنبه ۳ مهر ۹۳

حضور رسمی عالیجناب 28نانومتری در ضیافت نوت بوک ها چهارشنبه ۱۶ مهر ۹۳

موفق باشی @};- 

اول بسیار سپاس گذار از تذکر شما

دوم بسیار ببخشی خدای ناکرده قصد کم کردن زحمت شما نبوده

حتما رو چشم - از این به بعد به تحلیل می پردازم

لینک به دیدگاه

دستگاه های همراه دارن روز به روز پیشرفت یعنی روزی میاد که یه لبتاپ با قیمت مناسب رو جایگزین کامپیوتر رومیزی کرد

لینک به دیدگاه

دستگاه های همراه دارن روز به روز پیشرفت یعنی روزی میاد که یه لبتاپ با قیمت مناسب رو جایگزین کامپیوتر رومیزی کرد

دادش بی شک این تکنولوژی به جای خواهد رسید که یک سیتم به اندازه یک اسمارت فون برسد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...