رفتن به مطلب

محاسبه گر نرخ مرسولات پستی

MEHDI-GTX
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام خدمت دوستان

شاید برای شما هم قبل از رفتن به دفاتر پستی و قصد فرستاندن کالایی متوجه شدن از اینکه هزینه ارسال چقدر خواهد شد مهم باشه

بعد از اشتباهی که خود بنده در فرستادن کالا متحمل ضرر شدم با جستجو دراینترنت به این لینک مهم رسیدم که به شما دوستان هم معرفی میکنم

سامانه محاسبه نرخ مرسولات شرکت پست:

http://parcelprice.post.ir/

post-12892-0-69146100-1419937454_thumb.jpg

و این لینک هم برای رهگیری کالای ارسال شده است که کالا در چه مرحله ای از پست قرار داره

این لینک برای اطمینان خاطر خریدار از کالای ارسال شده توسط فروشنده میتونه مفید باشه

http://itemtracking.post.ir/

post-12892-0-91663900-1420065434_thumb.jpg

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

متاسفانه قیمت هایی که توی پست بهتون میگن هیچ ارتباطی با قیمت خروجی این محاسبه گر نداره! چند بار امتحان کردم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

متاسفانه قیمت هایی که توی پست بهتون میگن هیچ ارتباطی با قیمت خروجی این محاسبه گر نداره! چند بار امتحان کردم

ممنون دوست عزیز

دوستان دیگه هم امتحان کنن و مقایسه کنن 

خودم در مورد بعدی ارسال حتما مقایسه رو انجام میدم و در صورت صحت گفته دوستمون تاپیک رو بی اعتبار اعلام میکنم

لینک به دیدگاه

تایید میشه 

تعرفه های پست با تعرفه هایی که این سایت حساب میکنه خیلی فرق میکنن 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من چند روز پیش رم فرستادم مشهد 

حالا که محاسبه کردم درست در امد 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

البته دیروز یک وسیله فرستادم که وزنش خیلی کمتر از رم بود اونم برای تهران 

هزینه رو که سوال کردم 6900 بهم گفت 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من چند روز پیش رم فرستادم مشهد 

حالا که محاسبه کردم درست در امد 

ممنون دوست عزیز

دوستان دیگه هم تجربشون رو عنوان کنن تا به نتیجه درستی برسیم

لینک به دیدگاه

یکی از دلایلی که باعث میشه کالا بیشتر قیمت بخوره نوع بسته بندی هستش که معمولا بین 1000 تا 10000 تومن متغیره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستانی که میرن پست به مامور تحویل بگید آگهی تحویل رو نزنه

( یا یک برگه کوچیکی بهتون میدن که همون مشخصاتی که روی بسته میزنید روی همون هم مینویسید اون رو پر نکنید )

همین اگهی تحویل هزینش 750 تومانه 

که هیچ وقت هم واستون نمیارن 

لینک به دیدگاه

متاسفانه یک بند های دیگه یی غیر از اینا اضافه کردن که کلا هیچ ربطی قیمت خروجی به این نداره. ببخشید خیلی دز...... شدند.

کارتن که قیمت سایز 2 در اهواز شده 4 هزار تومن. تصورش هم سخته!!!!!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

دوستانی که میرن پست به مامور تحویل بگید آگهی تحویل رو نزنه

( یا یک برگه کوچیکی بهتون میدن که همون مشخصاتی که روی بسته میزنید روی همون هم مینویسید اون رو پر نکنید )

همین اگهی تحویل هزینش 750 تومانه 

که هیچ وقت هم واستون نمیارن 

من اتفاقا می گم میگه قانونه مگه می شه نزنم فلان بهمان...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من اتفاقا می گم میگه قانونه مگه می شه نزنم فلان بهمان...

غلط کرده 

من میبرم دفتر پستیهای نادری پست مرکزی بدرد نمیخوره 

خودمم بسته بندی میکنم اونم با کاغذ الگو 

لینک به دیدگاه

سلام

اینم یه لینک ساده تر و بهتر برای محاسبه

http://www.postee.ir/post/

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خسته نباشی

دنبال سادگی و بهتر بودنش نیستیم صحت عملکرد مهمه

لینک به دیدگاه

در واقع این لینک ، هزینه ی ارسال و بدون هزینه ی کارتون یا پاکت + لفاف بندی و وزن دقیق محاسبه میکنه. بیشتر اوقات هزینه ی تقریبی و برای من درست محاسبه کرده.

لینک به دیدگاه

بسیار دقیق حساب کرد

من تازه فرستادم اصفهان

۲۸۰۰ بود و بسته بندی ۸۰۰ که الان بدون بسته بندی ۲۷۰۰ زد.

تو پست سفارشی . معمولی دارن و دو قبضه. من همیشه میگم معمولی بزنید ، چون هیچ فرقی ندارن و اگهی تحویل تو دوتاشون ارسال نمیشه که حدود ۷۰۰ تومن هزینه برای همین اگهی تحویل می گیرن !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من خودم هم اول زدم قبضم بیشتر بود بعد که به گزینه های محاسبه گر دقت کرد و زدم خیلی نزدیک به رقم قبض شد

لینک به دیدگاه

اقا ps3 چن کیلو هست مدل فت و اسلیم میخوام بخرم برام بفرسته

الان با وزن 3 کیلو یه سایت زد هزینه کل 61 هزار !!!!!!

و یه سایت دیگم زدم 18 تومن حساب کرد کسی میدونه تهران تا شیراز فرضا چقدری میشه ؟ ممنون

لینک به دیدگاه

توی پست گزینه های زیادی دارن که گه آشنا داشته باشید میتونید بگید یه جوری بزنه که ارزون در بیاد.من بعضی وقتا یه چیز 5کیلویی پست کردم با پیشتاز شده 7تومن بعضی وقتا یه چیزی کمتر از 1کیلو وزن داشته حدود 12تومن شده.شما تو همین سایت اگه یکم گزینه ها رو دستکاری کنید میبینید قیمت خیلی فرق میکنه.مثلا پاکت و بسته خیلی تفاوت دارن.یا اون قسمتی زمان توزیع بسته یا زمان تحویل مرسوله به پست(یعنی چه وقتی اونو ببرید به پست)مثلا الان دو تا مشابه رو زدم یکی 9500شد با زمان تحویل 7صبح تا 2 بعداز ظهر ولی با زمان تحویل 2تا 8شب (دفاتر خدماتی پست)شد 11800

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

من اول ارسال کردم بعد که قضب زو دادن که مهدی جان تایپک رو زدن از این قبضا قبلا تو خونه بوده طبق همون اگهی تحویل و ... همه رو زدم ولی حدود هزار الی دو تومن فرق میکنه و بسته بندی هم من خودم همیشه میکنم دوستان تاکید میکنم همیشه بسته بندی رو خودتون انجام بدین هم از بسته بندی مطمئنتر هستید که خوب بسته بندی شده و هم الاف نمیشین تو پست و هم پولی نمیگیرن کارتون تو هونه همه دیگه ریخته هست تو خونه هم نباشه تو خیابون پره بابا :D 

ولی کلا اگر بخایم دقیق بگیم این حسابگر دقیق نیست ولی یه عددی شبیه همون عدد میگه که باید دو سه تومن بالاتر حساب کرد . 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان دقت کنید نبودن کد پستی رو هم براش قیمت تعیین کردن

حتی با اینکه من کد پستی رو درست زدم ولی طرف باز زده غیر استاندارد و مبلغ 435 رو به قبض اضافه کرده

مطمئنم به این مورد توجه نکردید

ولی مطمئن باشید اگه گزینه های انتخابیتون مثل همونی باشه که تو قبض خورده خیلی شبیه به قیمت قبض میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان دقت کنید نبودن کد پستی رو هم براش قیمت تعیین کردن

حتی با اینکه من کد پستی رو درست زدم ولی طرف باز زده غیر استاندارد و مبلغ 435 رو به قبض اضافه کرده

مطمئنم به این مورد توجه نکردید

مهدی جان سلام و شب بخیر ؛

من هم کد پستی فرستنده و هم گیرنده رو زدم ولی بازم همینجوریه !!!

لینک به دیدگاه

سلام 

من اول ارسال کردم بعد که قضب زو دادن که مهدی جان تایپک رو زدن از این قبضا قبلا تو خونه بوده طبق همون اگهی تحویل و ... همه رو زدم ولی حدود هزار الی دو تومن فرق میکنه و بسته بندی هم من خودم همیشه میکنم دوستان تاکید میکنم همیشه بسته بندی رو خودتون انجام بدین هم از بسته بندی مطمئنتر هستید که خوب بسته بندی شده و هم الاف نمیشین تو پست و هم پولی نمیگیرن کارتون تو هونه همه دیگه ریخته هست تو خونه هم نباشه تو خیابون پره بابا :D

ولی کلا اگر بخایم دقیق بگیم این حسابگر دقیق نیست ولی یه عددی شبیه همون عدد میگه که باید دو سه تومن بالاتر حساب کرد . 

یعنی همه گزینه ها رو میزنید باز تفاوت داره؟ تو همین نرم افزارم جزئیات رو نشون میده. با جزئیات قبض تکی فرق داره؟

مال من درست در اومد. البته من میبرم دفتر پستی پیش خونمون. کارشون درسته. بسته بندی تو کارتون رو 800 می گیره.

یه دفتر دیگه بردم. فقط 1500 بابت بسته بندی گرفت. پسست مرکزیم اصلا عادی نمیزنه! همش دوقبضه !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام و شب بخیر احسان عزیز

خوب باید ببینی تو قبض اگه زده غیر استاندارد که جلوش مبلغ 4350هست تو این حسابگر نباید اون دو تا تیک رو بزنی یعنی اینکه یا کدپستی رو ندادی یا اشتباه است

دفاتر پست برای اینکه درامدشون بیشتر بشه از این ترفند ها میزنن وقتی ببینن مخاطبشون افراد عادی و بی اطلاع هستن

یه جورایی داستان ارائه کنندگان اینترنت

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...