رفتن به مطلب

محاسبه گر نرخ مرسولات پستی

MEHDI-GTX
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

اقا ps3 چن کیلو هست مدل فت و اسلیم میخوام بخرم برام بفرسته

الان با وزن 3 کیلو یه سایت زد هزینه کل 61 هزار !!!!!!

و یه سایت دیگم زدم 18 تومن حساب کرد کسی میدونه تهران تا شیراز فرضا چقدری میشه ؟ ممنون

عزیز شما با تیباکس بگو ارسال کنن. 12 تومن میشه و فردا عصرش دسته. تهران عصر ارسال میکنه و فردا عصرش میرسه شهرستان ها.

هم ارزون تر در میاد. هم سریع تر . هم مطمئن تره.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام و شب بخیر احسان عزیز

خوب باید ببینی تو قبض اگه زده غیر استاندارد که جلوش مبلغ 4350هست تو این حسابگر نباید اون دو تا تیک رو بزنی یعنی اینکه یا کدپستی رو ندادی یا اشتباه است

دفاتر پست برای اینکه درامدشون بیشتر بشه از این ترفند ها میزنن وقتی ببینن مخاطبشون افراد عادی و بی اطلاع هستن

یه جورایی داستان ارائه کنندگان اینترنت

نه مهدی جان اینجور چیزا وقتی خودم میبرم پست هیچوقت جراتشو ندلارن بنویسن و اضافه کنند  و الانم که قبض جلومه اینجور چیزی اصلا وجود نداه فقط نوشته ؛

کرایه پستی ؛ نرخ بیمه ؛ شناسه الکترونیک ؛ حق السهم پست ( که تو سایت نیست ) ؛ مالیات بر ارزش افزوده ؛ هزینه ی پستی با مالیات همینا .

ویرایش شده توسط EHSAN BAHAVAR
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یعنی همه گزینه ها رو میزنید باز تفاوت داره؟ تو همین نرم افزارم جزئیات رو نشون میده. با جزئیات قبض تکی فرق داره؟

مال من درست در اومد. البته من میبرم دفتر پستی پیش خونمون. کارشون درسته. بسته بندی تو کارتون رو 800 می گیره.

یه دفتر دیگه بردم. فقط 1500 بابت بسته بندی گرفت. پسست مرکزیم اصلا عادی نمیزنه! همش دوقبضه !

تو قبض مثلا حق السهم پست هست که توی این حسابگر نیست عزیزم !!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

احسان جان اگه حق السهم پست تو حسابگر بود که خروجی این حسابگر خیلی میرفت بالا چون بیشترین قیمت تو قبض متعلق به حق السهم پست هست

یعنی با اینکه گزینه حق السهم تو حسابگر وجود نداره ولی باز خروجیش خیلی شبیه به قبض هست

دوستان برای اینکه یه نتیجه گیری درست از این تاپیک بشه یه سری از گزینه های عرفی هست که همیشه تو قبض قیمت ثابت دارن که تو این حسابگر طبق فرامایش اقا احسان وجود نداره(مثل مالیات) اخر سر اون ها رو به قیمت این حسابگر اضافه کنید تا به خروجی درستی برسید

مطمئن باشید با یکی دو بار ارسال کالا متوجه صحت یا عدم صحت این حسابگر میشید

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

خدمات جديد پستي(پيشتاز داخله)

post-18071-0-76216300-1420318640_thumb.jpg

http://www.post.ir/DesktopModules/News/NewsView.aspx?TabID=1&Site=postportal&Lang=fa-IR&ItemID=4060&mid=28396&wVersion=Staging

ویرایش شده توسط emad-se7en
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام دوستان عزیز

من برنامه نویس این سایت هستم

از دوستان تقاضا دارم قبضی رو که میگن عددی مغایر با عدد نمایش داده شده در سایت رو داره تو همین سایت بزارن یا به ایمیل beh1382@gmail.com

ارسال کنن این ایمیل شخصی خودم هست

در خصوص حق السهم پست باید بگم که چیزی نیست که کاربر بتونه مستقیم اون رو تعیین کنه حق السهم پست بر اساس آیتم های انتخابی خودتون و یه سری فرمول و نرخنامه مصوب پستی محاسبه میشه و تو سایت نمایش داده میشه

در خصوص آگهی تحویل و آگهی تحویل الکترونیک که در حالت اول قاعدتا باید قبض رسیدی که گیرنده امضا کرده رو به فرستنده بفرسته پست ، که خوب عملا این کار انجام نمیشه یا خیلی کم انجام میشه تنها برای سرویس های قراردادی خود پست

آگهی تحویل اکترونیک هم که در واقع نمایش امضا گیرنده مرسوله در سایت http://itemtracking.post.ir/ هست

باز هم اگر سوالی در خصوص این سامانه یا بقیه سیستم های نرم افزاری پست بود در خدمتم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...