رفتن به مطلب

سوال در مورد Western Digital Purple

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با عرض سلام و احترام

قصد خرید هارد Western Digital Purple رو دارم . البته قصد ندارم برای ضبط دوربین مداربسته از اون استفاده کنم بلکه جهت استفاده برای سیستم دسکتاپ به عنوان درایو ذخیره سازی آرشیو میخوام. چون شنیدم دارای طول عمر بیشتری نسبت به هاردهای دیگر هست.

از طرفی یکی از دوستان به بنده اطلاع دادند که از این هارد برای آرشیو نمیشه استفاده کرد و سرعت خواندن بسیار کمی داره و فقط برای ضبط مناسبه.

ممنون میشم اگر کسی از دوستان در صورتیکه تجربه استفاده از این هارد جهت آرشیو رو داشته بنده رو راهنمایی کنه.تجربه شخصی اگر دارید لطف کنید به اشتراک بگذارید. لینک مشخصات و گوگل سرچ و توصیه به هاردهای وسترن گرین نه!! فقط تجربه شخصی خودتون یا دوستانتون :) 

@};- 

ویرایش شده توسط mm65
لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

معمولا واسه ارشیو از وسترن گرین استفاده میشه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنونم عزیز دلم

اما ارتباطی با سوال بنده نداشت. سوالم در مورد Purple هست

لینک به دیدگاه

این حرف عمر زیاد رو من نمی دونم از کجا و بر چه منطقی می گن اما این حرف درست نیست

هارد های Purple اگر در سایت خود WD هم ببینید به هیچ وجه در مورد طول عمرشون صحبتی نمی کنه، این هارد ها طراحی شدن تا از مشکلاتی مثل Frame Loss و Error Pixelation و .. که باعث مشکل در تصاویر ضبط شده توسط سیستم های دوربین مداربسته می شن جلوگیری کنن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوست عزیز همونطور که شما برای مسافرت از یک استان به استانی  دیگه و یا از کشوری به کشور دیگری از دوچرخه استفاده نمی کنید،این دیسک هم برای کاربری شما طراحی نشده،این دیسکها دربرابر دمای بالا و لرزش مقاومت بالایی دارن اما به هیچ عنوان قابل اطمینان نیستن و شانس زیادی در خراب شدن فایلها هست چون تفاوت این دیسک با دیسک های معمولی بیشتر در الگوریتم های نوشته .

سری خاویار ارغوانی WD Purple :این سری مخصوص سیستم های امنیتی و دوربین های مدار بسته است،در کنار کَش بهینه سازی شده، الگوریتم های خاصی به منظور دستیابی سریع به آدرس مورد تقاضا در این دیسک ها پیاده شده است،،همزمان 32 دوربین میتوانند به دیسک دستیابی پیدا کنند.

کاربری:سیستم های امنیتی و نظارتی.مخصوص دوربین مداربسته

دقیقا سوال شما در انجمن خود وسترن دیجیتال مطرح شده که بنده به جواب های همون تاپیک استناد میکنم:

http://community.wd.com/t5/Desktop-Mobile-Drives/Wd-Purple-for-desktop-use/td-p/779395

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

الان همتون دقیقا برعکس عمل کردید :D  مجید جان گفتن تجربه شخصی خودتون رو به اشتراک بگذارید !!

فکرکنم اگه میخواست سرچ کنه اصلا اینجا سوال نمیپرسید  :)

لینک به دیدگاه

درود

بعید می دونم کسی از این سری استفاده کرده باشه برای آرشیو. اگر WD این سری را برای آرشیو درنظر گرفته بود که حتماً ذکر می کرد. بنده و دوستان از نظر فنی گفتیم که بهترین انتخاب از سری green هست و اگر خیلی وسواس دارید سری Blue .

باز به نظر خودتون برمیگرده هر جور تمایل دارید.

کار دیگری هم که می تونین انجام بدین در سایت ثبت نام کرده و  مستقیم از پشتیبانی WD سوال کنید . این لینک پشتیبان US هست البته در حال حاضر، holiday هست و فکر نکنم پاسخ بدهند.

https://westerndigital.secure.force.com/ind/?lang=en

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من یه چیزی بگم. اصولا بنده از ادعا کردن اجتناب میکنم. ولی اگه بخوام تو سخت افزار در سه مرد حرفی داشته باشم بر اساس دانشم ... به ترتیب مانیتور بعد کیس و در آخر هارد مکانیکی.

شما دوست عزیز که میتونید از پس هزینه هارد بنفش بربیاید پس از هزینه هارد قرمز هم برمیاید. به نظر بنده هارد بنفش تقریبا اصلا به خواب نمیره و همیشه در حال فعالیت هست(ویدئو دیدم از NewEgg)، چون اگه به خواب بره، برای بیدار شدن دچار لتنسی و لگ میشه و اونوقت با هارد معمولی تفاوتی در ضبط تصاویر نخواهد داشت. مشکل این حالت اینه که چون هارد استراحت نداره نمیشه روی عمرش تضمین کرد، اطلاعات توش سالم میمونه ولی اگه موتورش از کار افتاد مثلا اینجا کسی پاسخ گو نیست. البته همچین اتفاقی نمیفته. بحث این نیست که هارد بنفش بده یا اینکه اون یکی بهتره، بحث انتخاب هوشمندانه و صحیح هست. (شاید یکی بخواد 3D بازی کنه ، من میگم انویدیا ببند ؛ یکی دیگه هم بخواد مولتی دیسپلی کنه ، من بهش میگم AMD برای اینکاربهتره . هردو از پس این دو کاربرد برمیان ولی یکیاز دیگری جلو تره )

اگر قصد آرشیو حجیم دارید میتونید 6 یا 5 ترا سبز تهیه کنید چون میتونید مطمئن باشید که از خط تولید جدید وسترن هستن. اما همون طور که در بالا اسم هارد قرمز رو بردم میتونم پا فشاری کنیم که هارد قرمز کیفیت بسیار بالاتری از هارد سبز داره و فیلیر و خرابی کمتری درش دیده شده.

دیگه انتخاب با خودتونه.

در ضمن شما حجم آرشیوتونو ذکر نکردین. میتونست خیلی کمک کنه. شاید NAS یا هارد های اکسترنال WD Duo خیلی بیشتر به کارشما بیاد تا یه هارد اینترنال.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...