رفتن به مطلب

◄ از ﴿بد شانسی﴾ های زندگیت بگو ►

poorya_2
 اشتراک گذاری

شانس  

103 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به شانس اعتقاد داری ؟

• خیر
    • بلی
    • بستگی به شرایط داره

Recommended Posts

اینجا دو دسته هستن.

منم به شانس اعتقاد ندارم ولی به  قسمت و حکمت اعتقاد دارم.

شانس همون قسمت هست تقریبا با یک تفاوت، شانس بی پایه و اساس هست.

مثلا من همین 2 روز پیش، یه تصادف کردم، جریانات رو ببینید:

-من فردای روز تصادف قرار بود برم سفر.

- مادر من معلمه و هر روز سرویس میبردش، اون روز گفتن بازرس میخواد بیاد و سرویس رو نباید 5 نفره(منهای راننده) ببریم، پس زنگ زدن خونه که من برم دنبالش.

آخرای مسیر، دقیقا یک خیابون مونده به مقصد، یه ماشین(پژو) وایساد بصورت دوبله. من خیلی فاصله داشتم باش، سرعتم رو کم کردم و داشتم از کنارش رد میشدم، یه تاکسی(سمند) از پشت مثل اینکه میخواست میلیمتری از من سبقت بگیره، ماشینش گیر کرد(ضربه نبود) و مثل اینکه یه دفعه گاز داد، ماشین من پرت شد جلو محکم خوردم تو پژو. جالب اینکه که شتاب هل دادن سمند به حدی زیاد و بیشتر از ضربه بود که صندلی پشت من اهرمش کامل باز شد و کلا دیگه ثابت نمیشه  :-?  بعدش که خوردم به پژو، چون خدا رو شکر کمربند بسته بودم، چیزیم نشد.

حالا جدا از اینکه من به ناحق مجبور شدم خسارت ماشین پژو رو بدم و خدا خودش یه جور مامور راهنمایی رانندگی رو راهنمایی کنه(میگه تو از پشت زدی به پژو باید خسارتشو بدی. میگم به من چه! من اصلا قرار نبوده بخورم بش، اگر ماشین من پارک باشه و یکی بیاد ماشینمو هل بده تو ماشین جلوییش من باید خسارت بدم؟ *dry# )، ولی وقتی برنامه ریزی رو نگاه میکنم، میبینم هیچ چیزی بی دلیل نیست.

شاید فردای آن روز قرار بوده یه بلایی سرم بیاد که با یک اتفاق کوچکتر جلوی اون گرفته شده... و هزاران شاید و اگر دیگر...

برای همین اونایی که به شانس اعتقاد دارن، اتفاق بدی بیفته، اعصابشون خورد میشه ولی اونایی که به قسمت اعتقاد دارن، خیلی خیلی کمتر فشار روحی بشون وارد میشه  :clapping:

لینک به دیدگاه

• ارسال 92
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه

با دروود

به شانس اعتقاد دارم ولی به بدشانسی اعتقاد بیشتر :unsure:

لینک به دیدگاه

اوه اوه چه خفن

:-? :mad: :|

ویرایش شده توسط PEYMANSTAR
لینک به دیدگاه

بدشانسی یعنی توی خیابون بین این همه ادم ، یه ظرف اب بریزن رو تو :crying: خانم به جای عذرخواهی تازه میخندید  :crying:

ویرایش شده توسط poorya_2
لینک به دیدگاه

این همه گفتید بدشانسم ، همین بود ؟!

یعنی هیچ خاطره ای از بدشانسی هاتون به یاد ندارید ؟

ویرایش شده توسط poorya_2
لینک به دیدگاه

درود

اصلا اعتقاد ندارم  به شانس

به نظرم همه چیزایی که ما فکر میکنیم شانسه  از طرف خالق نصیب طرف میشه

شانس تعاریف خاصی رو شامل میشه  نمیخوام وارد اون بحث بشم. یه مورد مثبت میگم و یه مورد منفی

مثلا شما یه حساب معمولی تو بانک داری  که کلا 20000 هزار توش داری  و برنده یه جایزه بزرگ میشی  فکر میکنید طرف باید حتما عالم باشه ؟ هر روز نماز شب بخونه ؟ یا ....

نه  فقط خود خدا میدونه که چطور بین میلیونها حساب باید اون برنده بشه .  

بعضی وقتا یه جنس مفتی  از دست میدی میگی ای ... تو شانس من  ولی فکر نمیکنی شاید اون جنس یه ایرادی داره یا ممکنه به صلاحت نباشه بخریش   و خدا به این وسیله تو رو از شر اون خلاص میکنه  و ما با پررویی تمام میگیم بد شانسیم

خودمم همینطوری بودم  تا وقتی که با گذشت زمان و درک بهتر فهمیدم که  ما باید درخواست کنیم از خالق و بخوایم همونطوری بشه که به صلاح ماست . 

با تشکر از استارتر عزیز

کاملا با حرف شما موافقم خداوند بهتر میدونه از کاراش هر کاری بی حکمت نیست

لینک به دیدگاه

بدشانسی یعنی توی خیابون بین این همه ادم ، یه ظرف اب بریزن رو تو :crying: خانم به جای عذرخواهی تازه میخندید  :crying:

خانم کی بوده ؟ این اتفاق برا من می افتاد فکر کنم دعوا شدید صورت میگرفت حداقل چندتا از شیشه های خونشون خورد میشد  :D

لینک به دیدگاه

خانم کی بوده ؟ این اتفاق برا من می افتاد فکر کنم دعوا شدید صورت میگرفت حداقل چندتا از شیشه های خونشون خورد میشد  :D

اعصاب نداریا :D  دیگه یه ظرف آب چیه بزنی شیشه خونشون رو خورد کنی تازه اونم تصادفی آب ریخته باشه روت :D باز از قصد باشه یه چیزی :D :D :D

لینک به دیدگاه

از چی بگم ....! من خیلی بد شانسی کشیدم خیلی.. . بعضی ها زندگی کردن براشون اسونه ولی برای بعضی نه بعضی یه با زجر و بدبختی زندگی میکنن با نداری زندگی میکنن بعضی  همه چی دارن . نمیدونم ولی خدا برای برای همه زندگیه یکسانی نیافریده شاید من دارم اینجوری فکر میکنم . ولی به هر حال خدا به من خیلی کمک کرده . دارم روزای سختی رو میگزرونم امتحان پشت امتحان ... تا حالا موفق بیرون اومدم ولی خیلی سخته خیلی سخت !!!

لینک به دیدگاه

سلام به دوستان عزیز

به نظر من چیزی به عنوان شانس وجود نداره و هر اتفاقی که برای ما می افته یا تقدیر الهیه یا جواب یکی از اعمال ماست پس باید همیشه خوشبین بود و خیرخواه ........چون زندگی زیباست اگر زیبا به ان نگاه کنیم

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

خانم کی بوده ؟ این اتفاق برا من می افتاد فکر کنم دعوا شدید صورت میگرفت حداقل چندتا از شیشه های خونشون خورد میشد   :D

توی یه داروخونه کار میکرد  *dry#

سلام به دوستان عزیز

به نظر من چیزی به عنوان شانس وجود نداره و هر اتفاقی که برای ما می افته یا تقدیر الهیه یا جواب یکی از اعمال ماست پس باید همیشه خوشبین بود و خیرخواه ........چون زندگی زیباست اگر زیبا به ان نگاه کنیم

درود

عزیز به من بگو اون بچه ای که معلول به دنیا میاد گناه کدوم اعمالش رو داره پس میده ؟! یا کسی که توی یه کشور فقیر و قحطی زده به دنیا میاد و محرومه از همه چیز ؟! ایا خدا خواسته ؟ ایا تقدیرش این بوده ؟ ایا نتیجه اعمالش هست ؟

بعضی چیزها هیچ جوابی ندارن ، نه تقدیر نه حکمت با هیچ چیز نمیشه توجیه کرد ، چند نمونش هم میتونی توی همین تاپیک ببینی

زندگی واسه همه قشنگ نیست ، بعضی ها تو زندگیشون به جز غم ، رنج ، بدبختی چیزی به اسم قشنگی ندیدن به این ادما اگه بگی زندگی زیباست ، واسشون این حرف خنده داره و بی معنی هست

ویرایش شده توسط poorya_2
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

توی یه داروخونه کار میکرد  *dry#

درود

عزیز به من بگو اون بچه ای که معلول به دنیا میاد گناه کدوم اعمالش رو داره پس میده ؟! یا کسی که توی یه کشور فقیر و قحطی زده به دنیا میاد و محرومه از همه چیز ؟! ایا خدا خواسته ؟ ایا تقدیرش این بوده ؟ ایا نتیجه اعمالش هست ؟

بعضی چیزها هیچ جوابی ندارن ، نه تقدیر نه حکمت با هیچ چیز نمیشه توجیه کرد ، چند نمونش هم میتونی توی همین تاپیک ببینی

زندگی واسه همه قشنگ نیست ، بعضی ها تو زندگیشون به جز غم ، رنج ، بدبختی چیزی به اسم قشنگی ندیدن به این ادما اگه بگی زندگی زیباست ، واسشون این حرف خنده داره و بی معنی هست

سلام

چون فعلاً و شاید اصلاً جزء نمیتونه به کل احاطه داشته باشه !!!!  نه شما و نه من و نه هیچ کس دیگه ای نمیتونیم و نمیتونه بگه و بگیم حکمت این کار چی بودش !! و بحث و بررسی هم در این مورد به نظر شخصی خودم بیهوده و وقت تلف کردن و قانع کردن خودمون هستش با دانشی که الان داریم .

کاملاً موافقم

لینک به دیدگاه

عزیز به من بگو اون بچه ای که معلول به دنیا میاد گناه کدوم اعمالش رو داره پس میده ؟!

دوست عزیز بعضی ها برای این بدنیا میان تا من وشما قدر تک تک لحاظات سلامتیمون رو بدونیم و شکرگزار باشیم....

همین که زندگی اون بچه بتونه به چند نفر امید و ارزش لحظات به ظاهر تکراری زندگی رو بفهمونه خیلی هستش

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بعضی ها برای این بدنیا میان تا من وشما قدر تک تک لحاظات سلامتیمون رو بدونیم و شکرگزار باشیم....

همین که زندگی اون بچه بتونه به چند نفر امید و ارزش لحظات به ظاهر تکراری زندگی رو بفهمونه خیلی هستش

برادر من یه حرفی میزنیا !!! پس خود اون بچه چی؟ آدم نیست؟ من و شما فقط آدمیم و اون صرفا یه وسیلست که ما پند بگیریم :(

لینک به دیدگاه

سلام

چون فعلاً و شاید اصلاً جزء نمیتونه به کل احاطه داشته باشه !!!!  نه شما و نه من و نه هیچ کس دیگه ای نمیتونیم و نمیتونه بگه و بگیم حکمت این کار چی بودش !! و بحث و بررسی هم در این مورد به نظر شخصی خودم بیهوده و وقت تلف کردن و قانع کردن خودمون هستش با دانشی که الان داریم .

کاملاً موافقم

درسته ، همیشه این چیزا از درک انسان خارج هست ، البته نفهمیدن علتش هم درد بزرگی هست

برادر من یه حرفی میزنیا !!! پس خود اون بچه چی؟ آدم نیست؟ من و شما فقط آدمیم و اون صرفا یه وسیلست که ما پند بگیریم :(

منم میخواستم دقیقا همین حرف دوستمون علی رو بزنم ، در کل این سوال جوابی نداشت ، چه برسه به اینکه دلیل و منطق هم بیاریم  =((

حالا این بحث ها رو بیخیال از بدشانسی هاتون بگید  :cowboy:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

8-9 ماه رو پایان نامه کار کن و 4-5 بار اصلاحی راهنما بخوره و بعدش تایید کنه راهنما برو برا فرم کفایت ، یهو استاد مشاور عزیز گیر بده به کل رفرنس هات !!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حرف بدشانسي رو هم نبايد زد !!! :D

لینک به دیدگاه

آقای عطاگیمر! رشته‌ی شما چیه که اینقدر روی پایان نامه حساسن؟! شما که یکی از بهترین‌های لیونی! اگر هم میشه کمی بیشتر اطلاعات بدهید تا شما را بهتر بشناسیم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...