رفتن به مطلب

ارور L8-01 در sharp 350

namjou
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان نمیدونم مشکلم رو جای درستی مطرح کردم یا نه . راستش من امروز داشتم با دست گاه کپی شارپ ور میرفتم که یهو ال سی دی اون نورش رفت و کلا خاموش شد و کار نکرد و با نور چراق قوه که توش انداختم این ارور رو نشون میداد لطفا کمک کنید 

لینک به دیدگاه

http://www.printcopy.info/?l=en&mod=free&chap=erc&brand=Sharp&model=ARM350U&code=L8-01

اینو خودم پیدا کردم ولی نفهمیدم چی میگه 

لینک به دیدگاه

این ارور مربوط به قطع اتصال PCU به برد کنترلر و یا خراب شدن کلی Unit اون هست، کار شما نیست، باید بدید یک تکنیسین مادیران یا کلاً تکنیسینی که با شارپ کار می کنه بازدیدش کنه.

لینک به دیدگاه

خرجش چقده ؟ من زنگ زدم سرویس کار فردا میاد ببینه قطعه باس عوض کنه یا نه ؟ 

لینک به دیدگاه

اگه شانس بیاری رو برد تغذیه قلع مردگی داشته باشه صرفاً اینقدر نمیشه، ولی اگه قرار باشه یا برد تغذیه خراب شده باشه یا اون یونیت PCU هزینه ی تعویض قطعه رو باید بپردازی که خب نمیدونم چقدره.

حجم کاری که از دستگاه میکشی چقدره؟، زیاده؟ اگه زیاده که احتمال اول همون قلع مردگی برد تغذیه هست. یا Power Board.

لینک به دیدگاه

من داشتم با پیچ گوشتی سیخ کازی میکردم که یهو اتصال کرد و دسگاه خاموش شد 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...