رفتن به مطلب

25 سال نو آوری:سهم ایسوس از بازار مادربردها 500 میلیون بُرد

Recommended Posts

• کاربر ویژه

Asustek Computer،بزرگترین سازنده مادربرد جهان اعلام کرده که از بدو تاسیس این کمپانی در سال 1989 تا کنون،500 میلیون بُرد بفروش رسانده است و به همین مناسبت برنامه های ویژه ای خواهد داشت.

آقای Jonney Shih رئیس Asustek دراین باره چنین گفته "میخواهم از حمایت مشتری هایمان در طول 25 سال گذشته قدردانی کنم و ما متعهد خواهیم بود تا نو آوری های بیشتری را به بازار ارائه کنیم و هدفمان این خواهد بود تا زندگی دیجیتال لذت بخش و پرنشاطی را برای همگان به ارمغان بیاوریم."

ایسوس که دفتر مرکزی آن در تایپه تایوان قرار دارد،در سال 1989 توسط T.H. Tung, Ted Hsu, Wayne Hsieh و M.T. Liao که همگی از گروه مهندسان Acer بودند،بنیان نهاده شد.در آن زمان تایوان در صنعت PC هیچ جایگاهی قابل توجهی نداشت.در همین رابطه بعضی ها می گویند که ایسوس نمونه ای اولیه را برای پردازنده Intel 486 ساخته بود اما بدون دسترسی به خود تراشه! چراکه در آن زمان نخست اینتل پردازنده های جدید خود را تنها به کمپانی هایی نظیر IBM ارائه می کرد.در همان وقت بود که برای بسیاری ها روشن شد که مادربردهای ایسوس از محصولات خود اینتل برتر هستند و همین مسئله باعث شد تا به رغم رقابت،اینتل نمونه هایی از پردازنده های خود را در اختیار ایسوس بگذارد.

asus_banner.jpg

در طول حیات ایسوس،این کمپانی چندین مادربرد را ساخته که در دنیای مادربردها نخستین ها و منحصر بفرد و البته برتر از پلتفرم رقبا بوده اند،امروزه Asustek Computer بعنوان بزرگترین تامین کننده مادربرد در جهان شناخته می شود و مادربرد های  سری ROG  این کمپانی نزد اورکلاکر ها و خوره های سخت افزار جایگاه والایی دارند.

از زمان تاسیس تا کنون،ایسوس ،سازنده سرشناس مادربرد  Asrock و کمپانی های Pegatron  و  Unihan Corp را بنا نهاده است که بیشتر تمرکزشان بر روی قطعاتی همچون کیس و لوازم جانبی است.

این کمپانی به همین مناسبت بخت آزمایی های متعددی را برگزار می کند.

منبع خبر:kitguru

برگردان فارسی: خبات کریمی

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

تشکر جناب کریمی  @};-

تبریک asus. :clapping:  :clapping:

و همون طور که دوستمون گفتند پرچم بالاست  ^_^ 

ویرایش شده توسط bi5tvxq
لینک به دیدگاه

جالبه !

ویرایش شده توسط kenzo
لینک به دیدگاه

جالبه !

دوستان عزیز منفیاتونو هدر ندید تا اخر امشب هنوز خیلی وقت هست ها !!!! [-(

خدایی دلیل منفی دادنتون چیه یه نفرتون بیاد توضیح بده ؟؟؟ :-?

ایشون نه توهینی کردند نه حرف زشتی زدند فقط نوشتند جالبه! و خدایی هم جالبه 500.000.000 برد رو فروختن  :blink:  

p.m:خواهش میکنم منفی بارونم نکنید چون خودم 90% قطعات pcم asus فقط دلیل منفی دادنتونو نمیدونم همین. :blush:

شرمنده استاد کریمی عزیز اصلا قصدم منحرف کردن تاپیک نیست ...

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز منفیاتونو هدر ندید تا اخر امشب هنوز خیلی وقت هست ها !!!! [-(

خدایی دلیل منفی دادنتون چیه یه نفرتون بیاد توضیح بده ؟؟؟ :-?

ایشون نه توهینی کردند نه حرف زشتی زدند فقط نوشتند جالبه! و خدایی هم جالبه 500.000.000 برد رو فروختن  :blink:  

p.m:خواهش میکنم منفی بارونم نکنید چون خودم 90% قطعات pcم asus فقط دلیل منفی دادنتونو نمیدونم همین. :blush:

شرمنده استاد کریمی عزیز اصلا قصدم منحرف کردن تاپیک نیست ...

قبلش یه چیز دیگه نوشته بود.

لینک به دیدگاه

فعلا هم قیمتی هم کیفیتی بازار دست ASUS هست االبته اگر تاریخ را بتونم برگردونم شاید از برندهای دیگه خرید میکردم به هر حال فعلا که دارم و راضی هستم 4 تا قطعه از برند ASUS دارم بدون مشکل

لینک به دیدگاه

قبلش یه چیز دیگه نوشته بود.

:eek:

با یه + حلش کردم مشکلی نیست داداش ;)

:x

لینک به دیدگاه

درود

این شرکت یک دفعه کلی پیشرفت کرد به لطف تلاش و پشتکار و نوش جونش هم باشه

یه دوره ای که تازه مادربرد میزد مثل چند ماه پیش MSI خرابی زیاد داشت و در مدت کوتاهی شد بهترین برند برد سازی با مقام اول فروش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

یادمه یزمانی همجا فقط گیگابات می گفتند  اصلا ایسوس خیلی برام عریبه بود از زمانی که 920  i7 رو با برد اکستریم گیگا گیر نیومد بخرم (اگه یادتون باشه قدیم برد و سی پی یو رو با هم می فروختن  باندل حتی رم هم روش بود باید رو هم می خریدی) از ناچاری رفتم دلوکس ایسوس خریدم واقعا پی بردم به کیفیت عالی این شرکت ودفعه بعدش اول رفتم سراغ ایسوس البته گیگا هنوز همون کیفیت قبلشو داره و بردهای خوبی میزنه ورقیب سر سختیه برای ایسوس...  ^_^  

لینک به دیدگاه

از زمان تاسیس تا کنون،ایسوس ،سازنده سرشناس مادربرد  Asrock و کمپانی های Pegatron  و  Unihan Corp را بنا نهاده است که بیشتر تمرکزشان بر روی قطعاتی همچون کیس و لوازم جانبی است.

الان این جمله یعنی چی؟، یعنی ASUS صاحب شرکت های ASROCK و اون دو تای دیگست؟، تا این حد؟
لینک به دیدگاه

آیا میدانستید که از اون 500.000.000 مادربرد تولید شده همین الان که با شما دارم صحبت میکنم 3 تاش دست منه ؟ ! :batting eyelashes:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...