رفتن به مطلب

sleep رفتن ناگهانی سیستم(مهم)

digital_2015
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت همه

یک سوال و شاید یک مشکل

بچه ها وقتی چند ساعت یا و شبانه روز با pc کار می کنم و بعضی وقت ها رو حالت sleep میره و کم کم کل سیستم از کار میفته و خاموش میشه که فکر کنم به خاطر فناوری جدید ویندوز های 8 و 8.1 است قبلا پرسیدم این مشکلی نداره فقط یک مشکل وجود داره بعضی وقت ها که سیستم میزارم رو استراحت و کاریش ندارم یهوی و همون فرصت خاموش میشه و سریع تمامی قطعات از کار می افتن و میرن رو sleep حالا این اشکال داره و مشکل داره و مشکل می تونه از کجا باشه یا نه از ویندوز 8.1 است که این فناوری سریع خاموش شدن سیستم و رفتن رو حالت sleep رو داره؟(این مشکل قبل از این که کارت گرافیک یا پاور عوض کنم وجود داشته و قبلا هم ویندوز 8.1 بوده)

میشه یک راهنمایی بفرمایید

با تشکر

موفق باشین :x

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

برو تو کنترل پنل قسمت power option

بعد قسمت choose when to trun pff the display 

اینجا میتونی زمان خواب موقت تعریف کنی یا کلا غیر فعال کنی این قابلیت رو

لینک به دیدگاه

سلام

برو تو کنترل پنل قسمت power option

بعد قسمت choose when to trun pff the display 

اینجا میتونی زمان خواب موقت تعریف کنی یا کلا غیر فعال کنی این قابلیت رو

با سلام و با تشکر از شما آقا مهدی عزیز

آقا مهدی اگه این امکان باشه اشکالی نداره چون یهوی خاموش میشه و مشکلی نداره در کل برای همه همینطوری که قبل از رفتن رو هاست sleep و امدن screen saver به طور کامل تمامی قطعات یهو از کار بیفته و بره رو sleep?

با تشکر

موفق باشی :x :x

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مشکل که نداره

یهویی هم از کار نمی افته با رسیدن به زمان تعریف شده قطعات خاموش میشن 

اگه با زدن هر کلیدی سیستم روشن میشه نه مشکلی نداره ولی اگه سیستمت روشن نمیشه مشکل از این قابلیت نیست

احتمالا مشکل دمای سی پی یو - کمبود قدرت پاور و... داری

لینک به دیدگاه

مشکل که نداره

یهویی هم از کار نمی افته با رسیدن به زمان تعریف شده قطعات خاموش میشن 

اگه با زدن هر کلیدی سیستم روشن میشه نه مشکلی نداره ولی اگه سیستمت روشن نمیشه مشکل از این قابلیت نیست

احتمالا مشکل دمای سی پی یو - کمبود قدرت پاور و... داری

نه وقتی خاموش میشه دکمه پاور را میزنم وارد سیستم میشه نه خاموش خاموش کامل

الان پس مشکلی نیست درسته؟

پاور بنده 480 است و 5 تا فن بهش وصله دوتا جلو یکی عقب یکی رو در یکی هم سقف کیس

به نظر شما یکی دیگه اضافه بشه مشکلی نداره و بگم که تمامی مولکس های پاور پرو و اگه وصل کنم باید مولکس به مولکس کنم یعنی از یکی از مولکس های فن ها استفاده کنم و بهم متصل کنم

سیستم بنده هم تو امضا است

اینم هم بگم که تیک های گزینه های که مربوط به روشن شدن pc با استفاده از موس و کیبورد میشود را برداشتم که از این طریق هم روشن میشود

با تشکر

اینجا هم است

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=37062&page=4

ممنون از شما

موفق باشی :x :x :x

لینک به دیدگاه

نه وقتی خاموش میشه دکمه پاور را میزنم وارد سیستم میشه نه خاموش خاموش کامل

الان پس مشکلی نیست درسته؟

پاور بنده 480 است و 5 تا فن بهش وصله دوتا جلو یکی عقب یکی رو در یکی هم سقف کیس

به نظر شما یکی دیگه اضافه بشه مشکلی نداره و بگم که تمامی مولکس های پاور پرو و اگه وصل کنم باید مولکس به مولکس کنم یعنی از یکی از مولکس های فن ها استفاده کنم و بهم متصل کنم

سیستم بنده هم تو امضا است

اینم هم بگم که تیک های گزینه های که مربوط به روشن شدن pc با استفاده از موس و کیبورد میشود را برداشتم که از این طریق هم روشن میشود

با تشکر

اینجا هم است

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=37062&page=4

ممنون از شما

موفق باشی :x :x :x

:-? :-?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست عزیز

البته من اینطور متوجه شدم اگه درست نیست بفرمایید:سیستم حین بیکاری خاموش میشه و ربطی به تنظیمات sleep نداره؟

خب در این حالت اولین چیزی که باید بهش شک کرد فعال بودن قابلیت C6/C7 مادربرد در کنار عدم پشتیبانی منبع تغذیه از Haswell Ready  هست که در زیر توضیح میدم:

هنگامی که یک پردازنده Core i3, i5, i7 در حالت آماده بکار (idle) باشد،به خواب می رود که مطمئنا میزان مصرف آن نسبت به زمان فعال بودن پردازنده خیلی کمتر خواهد بود،از آنجا که مدار VRM مادربرد که توان مورد نیاز CPU را تامین میکند خود از ریل +12V گرفته می شود،این حالت خواب پردزانده های Haswell  می تواند به شکل چشمگیری  از میزان لود بر ریل +12V منبع تغذیه بکاهد.این مصرف کم انرژی در حالت آماده بکار میتواند باعث بروز مشکل با منبع تغذیه های قدیمی و ناسازگار شود و به اشتباه سیستم را بکلی خاموش کنند و یا سیستم از حالت خواب قابل بازیابی نباشد.

سازندگان مادربرد به منظور جلوگیری از این مشکل به صورت پیشفرض این قابلیت(C6/C7 mode) را از طریق BIOS غیرفعال کرده اند و احتمالا کسی هم با این مشکل مواجه نخواهد شد مگر اینکه حالت نامبرده را به رغم منبع تغذیه ناسازگار،فعال کرده باشد.با این حال راه حل ساده ای برای رفع این مشکل وجود دارد:

کافی است که یک فن کم صدا و یا هر وسیله ای که می تواند مقداری Load را بر روی منبع تغذیه وارد کند، مستقیما به منبع تغذیه وصل کنید.

این حالت رو توی بایوس پیدا و غیر فعال کن احتمال زیاد رفع میشه.

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

البته من اینطور متوجه شدم اگه درست نیست بفرمایید:سیستم حین بیکاری خاموش میشه و ربطی به تنظیمات sleep نداره؟

خب در این حالت اولین چیزی که باید بهش شک کرد فعال بودن قابلیت C6/C7 مادربرد در کنار عدم پشتیبانی منبع تغذیه از Haswell Ready  هست که در زیر توضیح میدم:

هنگامی که یک پردازنده Core i3, i5, i7 در حالت آماده بکار (idle) باشد،به خواب می رود که مطمئنا میزان مصرف آن نسبت به زمان فعال بودن پردازنده خیلی کمتر خواهد بود،از آنجا که مدار VRM مادربرد که توان مورد نیاز CPU را تامین میکند خود از ریل +12V گرفته می شود،این حالت خواب پردزانده های Haswell  می تواند به شکل چشمگیری  از میزان لود بر ریل +12V منبع تغذیه بکاهد.این مصرف کم انرژی در حالت آماده بکار میتواند باعث بروز مشکل با منبع تغذیه های قدیمی و ناسازگار شود و به اشتباه سیستم را بکلی خاموش کنند و یا سیستم از حالت خواب قابل بازیابی نباشد.

سازندگان مادربرد به منظور جلوگیری از این مشکل به صورت پیشفرض این قابلیت(C6/C7 mode) را از طریق BIOS غیرفعال کرده اند و احتمالا کسی هم با این مشکل مواجه نخواهد شد مگر اینکه حالت نامبرده را به رغم منبع تغذیه ناسازگار،فعال کرده باشد.با این حال راه حل ساده ای برای رفع این مشکل وجود دارد:

کافی است که یک فن کم صدا و یا هر وسیله ای که می تواند مقداری Load را بر روی منبع تغذیه وارد کند، مستقیما به منبع تغذیه وصل کنید.

این حالت رو توی بایوس پیدا و غیر فعال کن احتمال زیاد رفع میشه.

با سلام وبا تشکر

مثلا وقتی سیستم را بعد از هر کاری رها می کنیم و به جایی که اول رو screen saver بره و بعدش sleep و خاموش بشه یهو مستقیم بدون رفتن رو screen saver خاموش میشه کل سیستم

الان بنده 5 تا فن کیس داره دوتا جلو یکی رو در و یکی عقب و یکی دیگه هم رو سقف که سقف دوتا جایی فن داره به نظر شما با اضافه کردن یکی فن به سقف تاثیری داره و گرمایی زیادی را خارج می کنه و باعث میشه که دیگه خاموش نشه؟و ممکنه از گرمای زیاد سیستم باشه؟

با تشکر از شما

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام وبا تشکر

مثلا وقتی سیستم را بعد از هر کاری رها می کنیم و به جایی که اول رو screen saver بره و بعدش sleep و خاموش بشه یهو مستقیم بدون رفتن رو screen saver خاموش میشه کل سیستم

الان بنده 5 تا فن کیس داره دوتا جلو یکی رو در و یکی عقب و یکی دیگه هم رو سقف که سقف دوتا جایی فن داره به نظر شما با اضافه کردن یکی فن به سقف تاثیری داره و گرمایی زیادی را خارج می کنه و باعث میشه که دیگه خاموش نشه؟و ممکنه از گرمای زیاد سیستم باشه؟

با تشکر از شما

@};-

قبل از جواب دادن به این پست لطفا یکبار بایوس مادربرد رو ریست(default) و ذخیره و نتیجه رو اعلام کن.

1. خاموشی معمولی(shutdown) یا ناگهانی(مثل اینکه برق قطع شده باشه؟)؟
  2. بعد از روشن شدن ویندوز اروری چیزی میده یا نه برنامه های قبلی در حال اجرا باقی موندن؟
  3. حین کار شدید که خاموش نمیشه؟
  4. توی Power Options همه تنظیمات رو غیرفعال کردی؟

m6p87o2przwt9q20b1lf.jpg

:x

لینک به دیدگاه

@};-

قبل از جواب دادن به این پست لطفا یکبار بایوس مادربرد رو ریست(default) و ذخیره و نتیجه رو اعلام کن.

2. بعد از روشن شدن ویندوز اروری چیزی میده؟

والا مادربرد ر ریست نمی کنم چون فردا امتحان دارم دانشگاه می ترسم نخونم بیوفته برای ترم بد :D ببخشید و راستش بلد هم نیستم و می ترسم بزنم خراب کنم :D

1.آره درسته

2.هیچ اروری

3.هیچ وقت

با تشکر

موفق باشی عزیز :x :x

لینک به دیدگاه

@};-

2. بعد از روشن شدن ویندوز اروری چیزی میده یا نه برنامه های قبلی در حال اجرا باقی موندن؟
  4. توی Power Options همه تنظیمات رو غیرفعال کردی؟

m6p87o2przwt9q20b1lf.jpg

والا مادربرد ر ریست نمی کنم چون فردا امتحان دارم دانشگاه می ترسم نخونم بیوفته برای ترم بد :D ببخشید و راستش بلد هم نیستم و می ترسم بزنم خراب کنم :D

1.آره درسته همینطوریه

2.ارور چیزی نمیده و آره برنامه های قبلی در حالت اجرا میمونند

3.خیر

4.نه نکردم(قبلا از یکی از بچه ها نه اینجا جایی دیگه پرسیدم گفت این امکان خوبه و مشکلی نداره)

ممکنه با اضافه کردن یکی فن به سقف کیس و بردن هوای گرم به بیرون مشکل حل بشه؟

با تشکر :x

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

1.آره درسته همینطوریه

2.ارور چیزی نمیده و آره برنامه های قبلی در حالت اجرا میمونند

3.خیر

4.نه نکردم(قبلا از یکی از بچه ها نه اینجا جایی دیگه پرسیدم گفت این امکان خوبه و مشکلی نداره)

ممکنه با اضافه کردن یکی فن به سقف کیس و بردن هوای گرم به بیرون مشکل حل بشه؟

با تشکر :x

دوست عزیز سیستم شما مشکلی نداره فقط به حالت خواب زمستانی یا hibernate میره،برای غیرفعال کردن این قابلیت کافیه که کلید پنجره +R  (کلید پنجره،ویندوز یا همون استارت روی کیبرد یا صفحه کلید )رو همزمان بزنید و در پنجره ای که باز میشه (Run)دستور زیر رو همانند تصویر وارد یا paste  کرده و اجرا (OK)و ترجیحا یک بار سیستم رو راه اندازی مجدد یا Restart کنید :

powercfg.exe hibernate off

x54hkiuyhmugpu6qn8n.jpg

لینک به دیدگاه

دوست عزیز سیستم شما مشکلی نداره فقط به حالت خواب زمستانی یا hibernate میره،برای غیرفعال کردن این قابلیت کافیه که کلید پنجره +R  (کلید پنجره،ویندوز یا همون استارت روی کیبرد یا صفحه کلید )رو همزمان بزنید و در پنجره ای که باز میشه (Run)دستور زیر رو همانند تصویر وارد یا paste  کرده و اجرا (OK)و ترجیحا یک بار سیستم رو راه اندازی مجدد یا Restart کنید :

powercfg.exe hibernate off

x54hkiuyhmugpu6qn8n.jpg

با تشکر از شما

آیا این امکان باعث آسیب زدن به سیستم میشه؟یا نه مشکلی نداره در صورت فعال بودنش؟

با تشکر از شما

موفق باشی آقای کریمی :x

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با تشکر از شما

آیا این امکان باعث آسیب زدن به سیستم میشه؟یا نه مشکلی نداره در صورت فعال بودنش؟

با تشکر از شما

موفق باشی آقای کریمی :x

خواهش میکنم عزیز،خیر هیچ اثر منفی نداره،ضمنا میتونی میزان تاخیر رو بیشتر کنی تا سریع وارد حالت hibernate  نشه.

این قابلیت برای زمانیه که بخوای سیستم رو خاموش کنی اما بعد از روشن کردن در همون حالت قبلی باقی بمونه،مثلا برای ادامه کار قبلی،فرق این حالت با حالت  SLeepدر اینه که میزان مصرف برق یا انرژی در این حالت نزدیک به صفره و سیستم کاملا خاموش میشه.با این حال در صورت فعال بودن چند گیگابایت از فضای دیسک رو همیشه اشغال میکنه.،پس اگه کاربردی براتون نداره ترجیحا غیر فعال و یا زمان ورود به این حالت رو بیشتر کنید،یعنی فرضا پس از 30 دقیقه استفاده نکردن به این حالت بره.زمان مورد نظر رو بر حسب دقیقه وارد کن:

iqvo7hl9irlzso2dyile.jpg

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

سلام دوستان. سیستم من موقعی که دارم باهاش کار میکنم در حین کار یه دفعه میره رو اسلیپ. معمولا در حالتی که چند تا برنامه باز باشه این اتفاق میفته. از زمانی که صفحه خاموش میشه تا وقتی که چراغ اسلیپ روشن میشه و صداش میاد، یه 3-4 دقیقه طول میکشه. فن هم با دور تند کار میکنه. تنظیمات پاور آپشن همه رو never زدم ولی رفع نشد. وقتی که کامل رو اسلیپ رفت میشه دوباره راه اندازیش کرد. و برنامه ها هم از همون جایی که اسلیپ شده بود اجرا میشه. لطفا راهنمایی کنید. با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام دوستان. سیستم من موقعی که دارم باهاش کار میکنم در حین کار یه دفعه میره رو اسلیپ. معمولا در حالتی که چند تا برنامه باز باشه این اتفاق میفته. از زمانی که صفحه خاموش میشه تا وقتی که چراغ اسلیپ روشن میشه و صداش میاد، یه 3-4 دقیقه طول میکشه. فن هم با دور تند کار میکنه. تنظیمات پاور آپشن همه رو never زدم ولی رفع نشد. وقتی که کامل رو اسلیپ رفت میشه دوباره راه اندازیش کرد. و برنامه ها هم از همون جایی که اسلیپ شده بود اجرا میشه. لطفا راهنمایی کنید. با تشکر

مشخصات سیستمتون رو کامل بفرمایید

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

Lenovo T61p هست. اگه احیاناً بقیه ی اطلاعاتش هم لازمه: سی پی یو اینتل دو هسته ای 2.4 ، رم 4، گرافیک NVIDIA Quadro FX 570M

لینک به دیدگاه

Lenovo T61p هست. اگه احیاناً بقیه ی اطلاعاتش هم لازمه: سی پی یو اینتل دو هسته ای 2.4 ، رم 4، گرافیک NVIDIA Quadro FX 570M

لطفا با برنامه های مانیتورینگ دمای لپتاپ رو چک کنین. Hwmonitor
اگر دما زیاد بالا بره احتمالا خود لپتاپ خودس رو به حالت خاموش یا نیمه خاموش میبره تا دما پایین بیاد. دما ها رو چک کنین و اینجا اعلام کنین. شاید نیاز به سرویس باشه

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

برنامه اندازه گیری دما رو هم اجرا کردم. دما از 65 تا 92-3 تغییر میکنه. ولی تو قسمت وضعیت نوشته نرمال. لمس  هم که میکنم خیلی داغ نیست.

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، ghasemdaliri گفته است :

برنامه اندازه گیری دما رو هم اجرا کردم. دما از 65 تا 92-3 تغییر میکنه. ولی تو قسمت وضعیت نوشته نرمال. لمس  هم که میکنم خیلی داغ نیست.

درود

دمای چی رو دیدی؟

با برنامه ی hardware monitor نگاهت به  دمای پردازنده و گرافیک باشه، ببین لحظه ی خواب رفتن دما چنده.

این مشکل رو از اول داشته؟

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

• 3 سال بعد...

من وقتی که کامپیوترممو  روشن میکنم  یه چند  دقیقه ای روشنه ولی  یه هویی میره رو حالت sleep  لطفا کمکم کنین مرسی از

لینک به دیدگاه

• 3 سال بعد...

سلام دوستان 

لپ تاپ من در حین کار میره روی استند بای . قبلا کمتر بود الان بیشتر شده. قبلا تا جابه جا میشد اینطور میشد فکر میکردم شاید سیم مانیتور قطعی داره الان یک دقیقه هم نمیشه میره تو‌ی استند بای در حالیکه باهاش دارم کار میکنم.مشکل چیه دوستان؟

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

کامپیوتر وقتی داره بالا میاره یهو مانیتور کیبورد ماوس همه خاموش میشن و بالا نمیاره کامل وسط بالا اومدن کلا میپره و فقط خود کیس روشنه 

لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، Ali1379 گفته است:

کامپیوتر وقتی داره بالا میاره یهو مانیتور کیبورد ماوس همه خاموش میشن و بالا نمیاره کامل وسط بالا اومدن کلا میپره و فقط خود کیس روشنه 

درود بر شما دوست عزیز

ایراد شما اسلیپ نیست

با توجه به نوع ایراد و قدیمی بودن این تاپیک بهتره برای ایرادتون یه تاپیک بزنید تا دوستان راهنماییتون کنن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...