رفتن به مطلب

مشاوره در مورد تكنولوژي اضافه در كارت صداي مادربردMAXIMUS VII FORMULA نسبت به MAXIMUS VII HERO

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام  دوستان  اين 3  تكنولوژي اضافه اي كه شامل 1 چيپ جدا گونه براي هدفون  و  اضافه كردن 4 خازن جديد قرمز رنگ   در روي قسمت صداي مادربرد و چيپ اضافه ديگه اي بر روي مادربرد MAXIMUS  VII FORMULA  نسبت به MAXIMUS  VII HERO  دقيقا  چه مزيتي داره  از دوستاني كه تست كردند  يا صدا گرفتند توي بلندگوهاي حرفه اي توضيح بدن.

اين  تكنولوژي اضافه شامل مورد هاي زير ميشه كه MAXIMUS  VII FORMULA  داره .

1.WIMA® film capacitors - Boost your in-game audio effects

German-made caps boost very high- and low-frequency sounds, bringing to life gunshots, explosions and engine noise

.

2.Cirrus Logic® CS4398 DAC - Clarity through purity

Renowned Cirrus Logic CS4398 DAC provides brilliant 120dB signal-to-noise ratio (SNR

3.

600ohm-headphone amplifier - Hear every detail

High-fidelity Texas Instruments® LM4562 drive up to 600ohm headphones and boosts every sound detail.

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هیچکدومش چیز خاصی نداره ولی توضیح میدم خدمتتون.

1- خازن های WIMA که خازن های بالانس صدا هستند. ایسوس در کارت های صدای جدیدش هم از این خازن ها استفاده کرده مثل کارت Xonar Essence STX II . 

post-11166-0-26061700-1420561579_thumb.jpg

تا جایی که بنده اطلاع دارم کار این نوع خازن WIMA در اینجا بالانس کردن صدای گرم هست که هم رنگ شدگی صدا رو کم میکنه و هم صدای گرم اپ امپی مثل LM4562 رو بالانس میکنه

2- امپلی هدفون CS4398 ساخت Cirrus Logic در حال حاضر بهترین تراشه ساخت Cirrus Logic همینه در حد PCM1792A نیست ولی قابل قبوله. فکر نمیکنم بتونه از پس 120 دسی بل بربیاد. نرخ اس ان آر CS4398 در حدود 104 تا 105 دسی بل واقعی اون هم در کارت های حرفه ای نه آنبورد کلاً کم نویز نیست .

3- در مورد LM4562 هم قبلاً توضیح دادم:

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=23974

فکر میکنم اولین بار MSI از این OP-AMP استفاده کرد. تجربه موفقی بود.

ترکیب جالبیه. تراشه CS4398 در هدفون های حساس یک مقداری نویز استاتیک ایجاد میکنه. ایسوس با یک آپ امپ ارزون قیمت مثل 4562 سعی کرده نویز خروجی کلاک رو کم کنه. اما 4562 صدا رو کمی گرم میکنه برای همین هم از خازن های WIMA استفاده کرده که خروجی بالانس بشه. غیر از این مدل یک نوع دیگه خازن WIMA هم هست که صدای سرد رو بالانس میکنه در دک های خیلی حرفه ای دیدم. کلاً WIMA کار اصلیش بالانس صدا هست

موفق باشید

ویرایش شده توسط mm65
لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزيز ؛ حالا اگه ما  يك بار هيرو  ويك بار فرمولا  رو با يك آمپ حرفه اي  مرنتز  و يك اسپيكر  حرفه اي  وصل كنيم  وصدا بگيريم  توي يك موزيك يكسان  تست كنيم   متوجه نكته خاصي ميشيم توي صدا  با توجه به اينكه   خازن هاي جديد براي بالانس صدا  و چيپ مخصوصي كه گذاشته شده در فرمولا   اين صدا قابل توجه هست ؟لطفا توضيح بديد . در كل فرق بين برد صداي هيرو و فرمولا رو  در چه حدي مي دونيد ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام خدمت شما دوست عزیز 

اگر بخوایم بصورت کلی مادربرد Hero Z97 و Formula Z97 رو در کنار هم قرار بدیم برای چه گیمر حرفه ای و چه اورکلاکر حرفه ای فرق خاصی ندارند چرا که قیمت مادربرد Formula به دلایل زیر بالاتر از Hero هست : 

1 : اینکه مادربرد فرمولا دارای پک پلیته که تمام خازنهای رو مین و ... رو پوشونده و دیده نمیشند که این فقط جنبه ی زیبایی داره 

2 : اینکه مادربرد Formula کولر پیشفرض داره یعنی وقتی از واتر کولر های کاسیتوم استفاده میکنید میتونید شیلنگ به این مادربرد وصل کنید و این مین رو هم خنک کنیئد و هم خیلی زیباتر که خب فقط بدرد کسانی میخوره که ؛ از واتر کولر های کاستوم استفاده میکنند و در نتیجه اگر کسی از واتر کاستوم استفاده نکنه هیچ ارزشی نداره اون کولر پیشفرض . 

3 : اینکه کارت صدای Formula نسبت به هیرو کمی بهتره ولی زیاد تفاوتی ندارند . 

4 : اینکه امکانات جانبی فرمولا بیشتره و در فرمولا شما وایرلس و بلوتوث دارید ولی هیرو اینجور چیزا نداره که فکر نمیکنم زیاد نیاز بشه . 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون دوست عزيز ؛ حالا اگه ما  يك بار هيرو  ويك بار فرمولا  رو با يك آمپ حرفه اي  مرنتز  و يك اسپيكر  حرفه اي  وصل كنيم  وصدا بگيريم  توي يك موزيك يكسان  تست كنيم   متوجه نكته خاصي ميشيم توي صدا  با توجه به اينكه   خازن هاي جديد براي بالانس صدا  و چيپ مخصوصي كه گذاشته شده در فرمولا   اين صدا قابل توجه هست ؟لطفا توضيح بديد . در كل فرق بين برد صداي هيرو و فرمولا رو  در چه حدي مي دونيد ؟

تفاوت صداشون رو در صدای آمپایفاید شده میتونید تشخیص بدید نه خروجی اسپیکر. پردازنده هر دو مادربرد SupremeFX هست . دقیقاً معلوم نیست SupremeFX چیه. اما تا جایی که اطلاع دارم SupremeFX همون realtek هست با بهینه سازی های نرم افزاریه x-fi که هر ساله ایسوس به رنگ و لعاب مختلف به خورد مصرف کنندگان میده

اما در مبحث استفاده از هدفون 100% متوجه تغییرات خواهید شد. هر سه تغییری که گفتید در خروجی هدفون (خروجی آمپلیفاید) خودشون رو نشون میدهند.

-------------

اما اگر این اختلاف قیمت حدوداً 530 هزار تومانی بین دو مادربرد مذکور صرفاً جهت برآورده کردن نیاز شما به یک کارت صدای حرفه ای هستش, باید عرض کنم که ارزش این هزینه رو نداره! شما با 530 تومن میتونید کارت صدای اکسترنال ایسوس Xonar U7 یا در صورت افزایش هزینه تا حدود 580 - 560 میتونید Xonar U7 Echelon تهیه کنید. هر دو مدل از Cirrus Logic CS4398 بهره میبرند و از همه مهمتر پردازنده صدای CM6632A که نسل جدید cm6631 هست با ساپورت 8 کانال بجای 2 کانال و ویژگی اصلیش این هست که CM6632A مخصوص کارت های اکسترنال هست . بر خلاف کارت های صدای اکسترنال کریتیو که پردازنده X-FI یا sound core3d رو در کارت های اکسترنال بکار میبره و نتیجه کار یک چیز بدردنخور میشه.

سی مدیا پردازنده های CM6632A و CM6631A با استاندارد usb 2.0 تولید میکنه نه پی سی آی اکسپرس.

در هر صورت انتخاب با شماست. اما اگر من بجای شما بودم صرفاً بخاطر صدای بهتر فرمولا نمیخریدم. VII HERO به همراه Xonar U7 Echelon تهیه میکردم

لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزيزم  از توضيحات خوبي كه داديد، خودم هم با نكته هاي مهمي كه گفتيد مصمم تر شدم براي گرفتم هيرو و بعد اون گرفتن يك كارت صداي عالي . دوست عزيز چيپ و كارت صداي اين مادربرد رو نسبت به محصولات اسوس در چه حدي مي دوند ؟GIGABYTE Z97X-Gaming G1 WIFI-BK 

و نظرتون در مورد اين مدل كارت صدا چيه ؟ Creative Sound Blaster Zx PCIe نسبت به مدل asus Xonar U7 Echelon

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

دوست عزیز بنده formula و VII HERO داشتم و صدای فورمولا 20% هم بلندتره و هم با کیفیت تر و هم خروجی هدفونش 30% قویتره. ولی کلا فورمولا ارزش تفاوت قیمتش رو نداره و به جای این 2 تا رنجر رو بگیرید

در ضمن SupremeFX همون 1150 realtek هستش

در مورد Z97X-Gaming G1 WIFI-BK هم که واقعا تفاوتش با مادربردهای انبرد دیگه مثل شب و روز میمونه و تا گوش بدی دیگه بقیه از گلوت پایین نمیره

ویرایش شده توسط saman23
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون دوست عزيزم  از توضيحات خوبي كه داديد، خودم هم با نكته هاي مهمي كه گفتيد مصمم تر شدم براي گرفتم هيرو و بعد اون گرفتن يك كارت صداي عالي . دوست عزيز چيپ و كارت صداي اين مادربرد رو نسبت به محصولات اسوس در چه حدي مي دوند ؟GIGABYTE Z97X-Gaming G1 WIFI-BK 

و نظرتون در مورد اين مدل كارت صدا چيه ؟ Creative Sound Blaster Zx PCIe نسبت به مدل asus Xonar U7 Echelon

چیپست اون برد گیگا sound core3d هستش. بردهای گیمینگ گیگا از لحاظ صدا بهتر از ایسوس هستند. اما برای مثال همین G1 که مورد نظرتون هست اس ان آر 92 دسی بل داره و دامنه پاسخگویی 40 هرتز تا 15 کیلو هرتز. کارت صدای U7 دارای اس ان آر 104 دسی بل هست. تقریباً به ازای هر 3 دسی بل کیفیت صدا دو برابر میشه. البته این روش درستی نیست یک فرمول خاصی داره که یادم نیست اونطوری دقیقاً میشه محاسبه کرد که هر یک دسی بل چقدر روی کیفیت صدا و تخریب تاثیرگذار هست.

البته Xonar U7 Echelon به این خاطر پیشنهاد شد که بر خلاف U7 معمولی روی مک هم قابل استفاده است و درایورهای بهتری هم داره (ایسوس زیر رو از درایورش حذف کرده) وگرنه از لحاظ مشخصات سخت افزاری Xonar U7 Echelon و Xonar U7 فرقی با هم ندارند.

در مورد سوال دومتون کیفیت صدای Zx و Xonar U7 Echelon شبیه هم هست . چیپست صدای Xonar U7 Echelon قوی تره . هدفون امپ هردو یکیه. البته U7 هم ساپورت 7.1 آنالوگ داره که Zx نداره و U7 علاوه بر CS4398 هدفون امپ CS4362 هم داره در واقع کمبو استفاده میکنه. 

به طور کلی Xonar U7 Echelon درایور بهتری هم داره و توصیه من همین کارت هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...