رفتن به مطلب

مچ بودن کارت گرافیک و پردازنده cpu

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

پاور و cpu سایر مشخصات  سیستمتون خوبه ولی اگرcpu با مدل های بالاتر هماهنگ با بردسیستم تعویض بشه مثل i5 2500k یا i5 3570k تو بیشتر بازی ها حداقل 10 فریم بیشتر میگیرید

مرسی دوست عزیز بابت پاسخ گویی تون. حالا قیمت این cpu ها چنده برای سوکت 1155؟کسی کارکرده شو داره با قیمت مناسب؟

لینک به دیدگاه

مرسی دوست عزیز بابت پاسخ گویی تون. حالا قیمت این cpu ها چنده برای سوکت 1155؟کسی کارکرده شو داره با قیمت مناسب؟

@};-

قیمت i5 2500k معمولا 450-460 معامله میشه. 3570k  هم مقداری بیشتر.

نکته: چون بردتون اورکلاک رو ج نمیده میتونیدcpu های نامبرده رو مدل ضریب بسته(i5 بدون پسوند K)استفاده کنید. گرچند مدل ضریب باز با قابلیت اورکلاک(K) رو برد سیستم کار میکنه

لینک به دیدگاه

• 4 سال بعد...

سلام. کارت گرافیک  Gtx1050ti-4Gb با پردازنده Corei3-4160 گلوگاه هست؟! اگه هست چند درصد؟! با Gtx1060-6Gb چی؟! 

ویرایش شده توسط Reza2845
لینک به دیدگاه

در 50 دقیقه قبل، Reza2845 گفته است :

سلام. کارت گرافیک  Gtx1050ti-4Gb با پردازنده Corei3-4160 گلوگاه هست؟! اگه هست چند درصد؟! با Gtx1060-6Gb چی؟! 

سلام

1050 رو زی لود کامل می بره مشکل نداره

1060 هم احتمالا 90 درصد زیر لود ببره  ، باز دوستان هستن نظر می دن

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Reza2845 گفته است :

با 1050ti  اوکی هستش.با 1060 هم ترکیب مناسبیه.

لینک به دیدگاه

سلام منم یه مشکل داریم اینم اینه که سی پی یو نمی کشه انگار    دیگه انگا به ته خط رسید یا من حسم این طور  یکم هنگ می کنه توی بازی یا برنامه   جالب اینکه قطعاتم انگاری هارد ضعیف 

Asus maximus viii hero 

I3 6100 

8 gskill 

Wd 1 tb blue

Cooler master b 500

Rx470 4gb 

نمی دونم ولی خوب هنگ می کنه از وقتی فن سی پی یو رو گذاشتم اینجوری شد  یعنی هنگ می کنه تو امتیازات هارد 6.4 و سی پی یو 7.4 مشکل سیستم چیه که هنگ میکنه

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، amir1155 گفته است :

سلام منم یه مشکل داریم اینم اینه که سی پی یو نمی کشه انگار    دیگه انگا به ته خط رسید یا من حسم این طور  یکم هنگ می کنه توی بازی یا برنامه   جالب اینکه قطعاتم انگاری هارد ضعیف 

Asus maximus viii hero 

I3 6100 

8 gskill 

Wd 1 tb blue

Cooler master b 500

Rx470 4gb 

نمی دونم ولی خوب هنگ می کنه از وقتی فن سی پی یو رو گذاشتم اینجوری شد  یعنی هنگ می کنه تو امتیازات هارد 6.4 و سی پی یو 7.4 مشکل سیستم چیه که هنگ میکنه

سلام

msi after burnner رو‌نصب کنید و مانیتوربنگ رو فعال کنید ببینید چطوره ، دما سی پی یو تو لود چقدر هست

خمیر سی پی رو زدین ، فن جدید گذاشتین کامل چیبیده به سی پی یو ، پایه هاش لق نیست

هارد رو هم با برنامه hdd tune یه تیت کنید عکس هاش رو بزارید اینجا

نهایت براب افزایش سرعت

نیاز به ssd  دارین

240 گیگ حدود 450 تومن گیر میاد

لینک به دیدگاه

در در 28 اسفند 1397 در 06:42، behnamalizade69 گفته است :

سلام

msi after burnner رو‌نصب کنید و مانیتوربنگ رو فعال کنید ببینید چطوره ، دما سی پی یو تو لود چقدر هست

خمیر سی پی رو زدین ، فن جدید گذاشتین کامل چیبیده به سی پی یو ، پایه هاش لق نیست

هارد رو هم با برنامه hdd tune یه تیت کنید عکس هاش رو بزارید اینجا

نهایت براب افزایش سرعت

نیاز به ssd  دارین

240 گیگ حدود 450 تومن گیر میاد

فن سی پی یو کاملا کیپ خمیرم کولرمستر استفاده کردم و اینه با فن فابریک دما 44 درجه میانگین افزایش  تا 53 درجه   و احتمال خیلی زیاد نیاز به اس اس دی دارم  یه مدل معرفی کنید با کیفت بالا و سرعت بالا

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، amir1155 گفته است :

فن سی پی یو کاملا کیپ خمیرم کولرمستر استفاده کردم و اینه با فن فابریک دما 44 درجه میانگین افزایش  تا 53 درجه   و احتمال خیلی زیاد نیاز به اس اس دی دارم  یه مدل معرفی کنید با کیفت بالا و سرعت بالا

درود. شما بیشتر نیاز به رم دارین تا اس اس دی. البته ممکنه بخاطر هاردتونم باشه که همون اس اس دی چاره ی کاره.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، amir1155 گفته است :

سلام

اینو قبل از عید برا لب تاب گرفتم

قیمت و کیفیت مناسب 

https://berozkala.com/fa/product/3999/اس-اس-دی-کینگستون-UV500-ظرفیت240-SSD-KINGSTON

uv 300 120 گیگ هم 2  سال  پیش گرفتم برا کامپیوتر خودم  

نسبت به قیمت عالی هست راضی

یه تست با msi after burnner  بزن قبل خرید ببین 

وای کلا ssd  لازمه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 28 اسفند 1397 در 02:05، amir1155 گفته است :

Asus maximus viii hero 

I3 6100 

8 gskill 

Wd 1 tb blue

Cooler master b 500

Rx470 4gb 

شما هاردتو اسکن کن با hd tune pro و از تبهاش اسکرین بزار اینجا احتمالا مشکل از طرف هاردتون هست چون باقی قطعات مشکلی ندارن ، پاور نو خریدین مشکلی که نداره ؟

لینک به دیدگاه

پاور نو و کلیه قطعات با نرم افزار تست هارد هارد در سلامت کامل احتمالا  اگه اس اس دی بزارم  کل مشکلات سیستم حل میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من با دو سی پی یو i3 4330 و 4690K در دو بازی تام رایدر و مترو اگزودوس روی 1080p و بالاترین تنظیمات با گرافیک 1070ti تست زدم
تقریبا هیچ تفاوتی مشاهده نشد در اینکه سی پی یو کم میارهو مثل بنچ های سایت های معتبر بود
زیاد خودتون رو درگیر این مسائل نکنید

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام من ی کیس مینیcore i5 660 دارم رم 8ddr3 و pcie2هست مادربردش میتونم با این سیستم ی کارت گرافیک خوب بزارم روش مث 580یا 1660tiیا 5700xt جوابه کم نمیاره cpu و مادربردش؟کاربریش فقط گیم میخوام باشه

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

سلام cpu من موقع استفاده از پیسی همش میره رو ۱۰۰

میگن احتمالا از گرافیک عه ولی گرافیک چه ربطی داره به cpu?

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام. من cpu i5 9400f می‌خوام  یه گرافیک 3070 یا 3060 بگیرم آیا گلوگاه ایجاد میکنه؟؟؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...