رفتن به مطلب

توی لیون چندتا گیمر داریم ؟

وضعیت گیمر ها در لیون  

572 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. داش از کدوماشی ؟

• گیمر سخت هستم ، آنلاین هم آره
      178
    • گیمر سخت هستم ، آنلاین نه
      84
    • گیمر معمولی ، آنلاین هم آره
      95
    • گیمر معمولی ، آنلاین نه
      82
    • گیمر هر از چندگاهی ، آنلاین هم آره
      32
    • گیمر هر از چندگاهی ، آنلاین نه
      42
    • گیمر بودم و لی الان دیگه گیم نمیزنم .
      46
    • اشتباهی آمدم ، اصلا من گیمر نبوده و نیستم
      13

Recommended Posts

گیمر خفن بودم هرچی دستم میومد بازی میکردم یه زمانی از بازی های pc بگیر تا x360 و ps3  همرو بازی میکرم

ولی الان: گیمر هر از چندگاهی ، آنلاین هم آره

دلیلش هم نبود حوصله مثل قدیما ...

ولی هنوز مخمخه یه گرافیک شاخ دارم :)

الانم اکثرا lol ویه بازی جدید که مال شرگت معظم بلیزارده به اسم Heroes of the Storm بازی قشنگیه ولی فوق العاده تیمیه اگه تیمت بد باشه کلا در حال گاز زدن زمینی :)

یک زمانی خوره ی pes بودم و صبح تا شب بازی می کردم که مسابقات کشوری هم رفتم پنجم شدم. وقتی دیدم جایزه هیچی ندادن کنار گذاشتم! آنلاین هم که حال نمیده. حرفه ای بازی کردن حالش بیشتره ^_^

درکت نمیکنم :دی

لینک به دیدگاه

9 سال من اینقدر wow بازی کردم تا خودشون منو بستن با روبات منو اشتباه گرفتن و کلن اکانت close شد. =)) :laughing: =))

بازی انلاین عاقبت نداره نکنین از این کارهای همش ضرر!! ^_^

ویرایش شده توسط amooo
لینک به دیدگاه

منم GAMER هستم تقریبا یه گرافیک GIGA 970 GTX G1 دارم به علاوه 4690K به علاوه کیس X6 به علاوه مین GIGA GAMING 3 با 8 گیگ RAM GAMING GEIL EVO VELOCE

لینک به دیدگاه

منم GAMER هستم تقریبا یه گرافیک GIGA 970 GTX G1 دارم به علاوه 4690K به علاوه کیس X6 به علاوه مین GIGA GAMING 3 با 8 گیگ RAM GAMING GEIL EVO VELOCE

ویرایش شده توسط ralf4
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قبلاً گیمر سخت بودم هر دستم میومد بازی میکردم وتا بازیو هر چی هارد و وری هارد و الترا هاردشو تموم نمیکردم ولش نمیکردم

الان دیگه سنم گذشته یکی حوصلم نمیکشه و زیاد وقت نمیکنم اما بازم بازی میکنم

تنها تفریحی که تو این مملکت پیدا میشه !!!

لینک به دیدگاه

سلام

گیمرسخت آنلاین هستم.گیم آفلاین هر از چند گاهی

هیچی گارنا dota نمیشه

لینک به دیدگاه

سلام به همه نمیدونم نرمم یا سخت:-) ولی وقتی بیکار باشم بازی میکنم در حال حاضر فارکرای ۴وstrongholdایشالا بعد کنکور انلاینو شروع میکنم

ویرایش شده توسط Apolo
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

عزیزم عنوان تاپیک یعنی ""  مشخصات سیستم چیه "" ؟؟؟ :-w :-w

لینک به دیدگاه

منم یه 

گیمر سخت هستم ، آنلاین نه

البته ای کاش یه سیستم خوب هم داشتم :crying:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چه سوپرایزی؟

یک بازی آنلاین ، رایگان ، مولتی پلتفرم ، فان که گیمر های لیون رو دور هم جمع کنه :x البته یکبار این تلاش صورت گرفت که ناموفق بود اما اینبار فکر کنم موفقیت آمیز باشه ^_^

بازی مد نظرم Team Fortress 2 هستش ، به زودی یه تاپیک براش ایجاد میکنم .

ویرایش شده توسط Mahyar_Curious
لینک به دیدگاه

گیمر سخت "افزاری" هستم، با قطعات بازی میکنم!

البته دورادور دستی هم بر آتش NFS دارم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

گیمر سخت "افزاری" هستم، با قطعات بازی میکنم!

البته دورادور دستی هم بر آتش NFS دارم.

به آرمین خان ، اگه Team Fortress 2 راه بندازیم میدونم که بازی میکنی  ، معتاد میشی :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یک بازی آنلاین ، رایگان ، مولتی پلتفرم ، فان که گیمر های لیون رو دور هم جمع کنه :x البته یکبار این تلاش صورت گرفت که ناموفق بود اما اینبار فکر کنم موفقیت آمیز باشه ^_^

اقا TF2 خیلی قدیمیه و به نظرم تو اون سبک CS:GO بهتره ، اگر ها بخوایم برین تو کار سبک MOBA ها یکم صبر کنیم Heroes Of the strom میاد انوقت میترکنونیم ، DOTA  هم به صورت رایگان در دست رسه

لینک به دیدگاه

سلام

عطا جون . دوستان احتمالا بد متوجه شدن.

البته بعضی از دوستان کامل در جریان هستن.

مثلا wow چه سیستمی می خواد؟ به همه wow بازها میگن گیمر!

شرمنده که این ر‌و میگم. اما گیمر یعنی مولتی!!!( دوستان این نظر منه. به کسی بر نخوره )

نمیدونم یه بازی رو فتح کردن چه چیز خاصی داره؟!

لینک به دیدگاه

اقا مهیار

این سبک رو شاید خیلیا نپسندن!

بریم طرف cod بهتر نیست؟ اونم رایگان هست !!!

سرور cod mw3 تو پلاس مستر بزنیم؟ سه تا ادمین تو تایمای مختلف باشن حله!بیشتر شدنم بهتر. اونجور بیشتر جمع میشیم. تگ لیونم میزنیم. تبلیغ سایت و فروشگاه هم میشه !!!!

لینک به دیدگاه

سلام

عطا جان بابا بنده خدا new user هست :D  فکر کنم جا خورد وقتی ناظر قوانین بهش گیر داد :D @};-

لینک به دیدگاه

فکر کنم تاهل منو از گود گیمری دور کرده :D

انشالله همه رو از دور خارج کنه.

ما دوستان متاهل داریم میان گیمنت!!!!

پنج شنبه یا جمعه حدود دو ساعت میان بازی می کنیم. اما خدایی زنگ موبایلشون اعصاب نمیزاره !!!!

لینک به دیدگاه

منم گیمر افلاین بودم ناجور یعنی کلوپی بودم بعد که نشستم پای سیستم دیگه فقط گیم میخوردم راستش تا چند وقت چیش سیو همه بازی هایی که رفتم تا اخر رو نگه داشته بودم یه دویست سیصد تایی بود ولی خو سیو بعضی ها رو هم نمیدونستم کجاس نگه نمیداشتم  

بهترین بازی هایی که تا به حال رفتم 

سری کالاف که همشو رفتم  - جی تی ای سان اندریاس هم شش هفت بار تا اخر رفتم ( دوران جاهلیت بگو یه بار رفتی بسه دیگه ) :D ولی درکل این جیتی ای رو انقد بازی کردم و توش زحمت کشیدم که اگه الان تو زندگی خودم کشیده بودم الان حکم پدر خانده رو داشتم. کلا افلاین نمیزدم از اول هم ولی سری c&c رو باری میکردم گاهی برا تست ولی کلا افلاین یه چیز دیگه بود الان هم که دیگه باز نشست شدم و فقط بازی های که اسم رسم دارن بازی میکنم البته ریسینگ انلاین میزدم الان هم بشه میزنم 

ولی در کل باس بگم اعترافـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ زندگی زیرت زاییدم 

لینک به دیدگاه

ولی درکل این جیتی ای رو انقد بازی کردم و توش زحمت کشیدم که اگه الان تو زندگی خودم کشیده بودم الان حکم پدر خانده رو داشتم. 

=))

لینک به دیدگاه

سلام منم از گیمرهای سخت هستم بازی کردن من از اتاری شروع شد وبعد اون بترتیب میکرو سگا و ایکس باکس و پلی استیشن 1.2.3.4 وکامپیوتر که همیشه انتخاب اولم بود . عاشق بازی های انحصاری پلی استیشن هستم  معمولا از ساعت 9 شب به بعد میرم واسه بازی کردن و روزهای تعطیل که دیگه یکسره از پای بازیم . الانم یه چند وقتیه که رفتم رو بازی های انلاین تازه فهمیدم بازی کردن چیه ..... خیلی از بازی هارو تموم کردم مخصوصا اکثربازیهایی که نمره بالایی گرفتن و به  گرافیک بازیها خیلی اهمیت میدم 

ویکی از بازیهای مورد علاقه من ریسینگ و واسه همین یه فرمون وصندلی G27 گرفتم وکلی حالشو میبرم مخصوصا الان که انلاین بازی میکنم . خلاصه اسیر بازی های کامپیوتریم و با لحظه لحظشون خاطره دارم ...گیمرها میدونن من چی میگم

لینک به دیدگاه

اگر بحث آتاری و میکرو و نینتندو و کامودور و سگا و پلی استیشن رو بزاریم کنار، حدود 15 سال پیش - که سنی هم نداشتم - چون "نسبتا" زیاد برای بازی PC وقت میزاشتم باعث شد که خیال کنم واقعا سخت و حرفه ایم!
پس از اون، چندسال دوران روزی چندبار بپایان رسوندن Single player بازیها روی آخرین سطح سختی بود که بازم خیال کردم دیگه واقعا سخت و حرفه ایم!
و سالها بعدش وارد بحث آنلاین و CoD و NFS و COJ و FiFa و اینا شدم و بازم خیال کردم دیگه واقعا سخت و حرفه ایم!
اما 7 سال گذشت و بعد از روزی 12 ساعت بازی با عذت، بازم خیال کردم دیگه واقعا سخت و حرفه ایم!
طولی نکشید که نفر اول همه Leaderboardهای ایران مربوط به MW3 استیم، اسم من بود؛ احترام و لطف بازیکنا همیشه شامل حالم بود ولی اونجا بازم خیال کردم دیگه واقعا سخت و حرفه ایم!
تا اینکه علاوه بر بازی حرفه ای، پیشکسوَت کار کانفیگ و فروش سرورهای بازی و برگزاری و داوری مسابقات شدم؛ تجهیزات مخصوص گیم تهیه کردم و بازم خیال کردم دیگه واقعا سخت و حرفه ایم!

ولی وقتی الان بطور مثال بازیکنای سطح بالای ESL رو میبینم، تازه میفهمم سخت چیه و بازی حرفه ای یعنی چی!

پس من الان از نظر خودم آخر گیمرم! ولی در باطن میدونم که این موارد در مقایسه با خیلی ها هیچی نیست.

منظور از این داستانا این هستش که هیچ شخصی نمیتونه با شاخص ها و معیارهای خودش سطح بازیش رو تعیین کنه چرا که  فقط به گذشته خودش و شاید چند نفر آشنای دیگه نگاه میکنه. ولیکن "بازیکنه سخت" بودن مثل خیلی چیزای دیگه کاملا نسبی هست و تا توی موقعیت مربوطه نباشیم هیچ چیزی رو نمیتونیم مقدار بدیم.

پ.ن: IAC | Kasra هستم، چند تا از دوستان قدیمی هم توی این تاپیک دیدم، که سلام گرم دارم خدمتشون.

ویرایش شده توسط pKasra
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...