رفتن به مطلب

از کجا Cd کی اورجینال بخرم؟

sashaelit
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام، ا کجا ، بخرم؟ معتبر باشه،،،، کمک

برا چه نرم افزاری؟؟

لینک به دیدگاه

چی می خواید دقیقا ؟

خرید از استیم به 3 حالت امکان پذیره :

1. کردیت کارت داشته باشید. که خب توضیح نمی خواد. فقط یه سری موارد راجب رجین رو باید رعایت کرد.

2. کردیت استیم که به wallet یا کیف پول استیم معروف هست بخرید. این کارت های مجازی که تو مبلغ های فیکس موجوده، در واقع یه کد هست که تو استیم خودتون فعال میکنید و به مبلغ اون کارت، پول به اکانتتون اضافه میشه (تقریباً بهترین راه)

3. سی کی یا گیفت بازی رو بخرید. تو استیم قابلیت گیفت وجود داره، یعنی مثلاً من که Wallet دارم یه بازی رو تو استیم میخرم و گیفت میکنم برای شما. یا مثلاً من رفتم از پخش کننده ها 10 تا سی دی کی خریدم، میدم به مصرف کننده و مصرف کننده اون کد رو تو استیم فعال میکنه. چند حالت داره این موضوع، تو استیم بحث رجین یا منطقه وجود داره، که خب اواخر خیلی سخت گیری کردن. قدیم میشد خیلی از بازی های eu رو با نرخ ru خرید که تقریباً یک سوم در میومد. این بازی دو مدل داشتن، یه سری در واقع همون eu بودن ولی یه سری هم نه رجین Ru بودن که به حدی دردسر داره که بهتره بیخیالش شد. البته الان هم کلاً ارسلا گیفت از یک رجین به رجین دیگه رو قفل کرده که خب کلاً این قضیه Ru و اینا رو منتفی کرده ...

دو سه تا سایت هستن که Wallet های خوش قیمتی میدن ولی خب نمیدونم مشکلی داره تو فروم راجب اسم دقیقشون صحبت کرد یا نه ....

خود این سایت های ایرانی که ولت میفروشن دو مدل دارن. یکیش همونیه که فتم ولی یه سری در واقع میان به شما کردیت کارت ها فیکس غیر قابل شارژ میفروشن. در واقع به شما یه شماره کارت با رمز و تاریخ و اینا میدن و تو استیم از طریق اضافه کرده پول به ولت، به همون مبلغ به اکانت پول اضافه میکنید که خب من اون اولی رو پیشنهاد میکنم که بی دردسر تره .

شما دقیقاً چه بازی هایی رو می خواید ؟

لینک به دیدگاه

یه سی دی کی ،،، که اکانت تنها فعال بشه، همین

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

اینها معتبر هستن

persiankey

orginalkey

key98

aligame

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

عزیز برای فعال کردن اکانت تا جایی که من میدونم سی دی کی لازم نیست.

مشکل شما چی هست؟

لینک به دیدگاه

عزیز برای فعال کردن اکانت تا جایی که من میدونم سی دی کی لازم نیست.

مشکل شما چی هست؟

آخه هر کاری میکنم فعال نمیشه ،،،،، بازی رایگان رو دیگه قبول نمیکنه، حتما باید یکی تجاری تو لیست باشه
لینک به دیدگاه

آخه هر کاری میکنم فعال نمیشه ،،،،، بازی رایگان رو دیگه قبول نمیکنه، حتما باید یکی تجاری تو لیست باشه

کی بهتون گفته سی دی کی اورجینال بزنید فعال میشه ؟

شما برای اد کردن از قندشکن استفاده کردید؟ وارد میشه و همه چی اوکی هست ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

خودم دو ماه پیش یکی درست کردم استیم با قند شکن دو سوته... بعد ثبت نام باید بری تو ایمیلی که میاد به ایملت فعال سازی کنی ... همین !

برا بازی خریدن هم از این سایت من خریدم، سریع تو چت رومشون پاسخ میدن، اما حتما همون لحظه که سر قیمت به نتیجه رسیدین پول رو بریز و گرنه یک ساعت بعد شاید دبه کرد بخاطر بالا پایین شدن ادلا/ر یا اونی که باهاش اوکی کردی رفته یکی دیگه میاد میگه اینی که الان من می گم درسته اون بی خود کرده...!  :laughing: http://key98.ir/

لینک به دیدگاه

با سلام و دورد

با توجه به پست آقای مزروعی لازم میدونم چند تا نکته اینجا مطرح کنم.

اولا من هیچ موقع سر یک معامله به هیچ وجه دبه نکردم و نخواهم کرد و به خاطر این تهمت هیچ وقت شما رو نمی بخشم.

به علاوه ما روزی 12ساعت پشتيباني آنلاین سایت هستیم و دلیل آنلاین بودن ما اینه که قیمت به روز رو به مشتری ارائه بدیم.

هیچ کس شما رو مجبور نکرده که ازسایت ما خرید کنید.به دلیل اینکه ما انصاف رو سر لوحه کار قراردادیم تمام تلاش ما اینکه بازی ها با کمترین قیمت و کارمزد تو سایت قرار بدیم.

یه همین دلیل با کوچکترین تغییر قیمت بازی این مشکلات بیش میاد که شما با خونسردی کامل به ما تهمت میزنید.

البته تقصر شما نیست تقصر از ماست که بازی ها رو با سود هنگفت نمیزاریم تو سایت که این مشکلات بیش نیاد.

با تشکر

ویرایش شده توسط AveNGeR
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام و دورد

با توجه به پست آقای مازویی لازم میدونم چند تا نکته اینجا مطرح کنم.

اولا من هیچ موقع سر یک معامله به هیچ وجه دبه نکردم و نخواهم کرد و به خاطر این تهمت هیچ وقت شما رو نمی بخشم.

به علاوه ما روزی 12ساعت پشتيباني آنلاین سایت هستیم و دلیل آنلاین بودن ما اینه که قیمت به روز رو به مشتری ارائه بدیم.

هیچ کس شما رو مجبور نکرده که ازسایت ما خرید کنید.به دلیل اینکه ما انصاف رو سر لوحه کار قراردادیم تمام تلاش ما اینکه بازی ها با کمترین قیمت و کارمزد تو سایت قرار بدیم.

یه همین دلیل با کوچکترین تغییر قیمت بازی این مشکلات بیش میاد که شما با خونسردی کامل به ما تهمت میزنید.

البته تقصر شما نیست تقصر از ماست که بازی ها رو با سود هنگفت نمیزاریم تو سایت که این مشکلات بیش نیاد.

با تشکر

درود خدمت شما دوست عزیز (یخورده دقت کنین نوشته مزروعی، مازویی از کجا اومد ) :D

بنده برخورد و خریدی که داشتم ازتون رو گفتم حالا شما از من ناراضی باش و هیچ وقت نبخش...  شما دو هزار تومن گرون تر کردین گفتین بریز دو تومنو دوباره  ... (بعدم یک انتقاد دیگه اینکه شما میگین مثلا 50 تومن اما موقع واریز میشه 53 تومن، خب برادر من از همون اول بگو 53 تومن) !

منم نگفتم که از قصد اینکارو کردین خدای نکرده توضیح دادم که به یک دلیلی بوده خلاصه، و در اخر گفتم که در لحظه خرید کنید که اینجوری دلخوری کسی پیدا نکنه...  ^_^

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...