رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید پاور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام.

بنده قصد خرید کارت گرافیک gtx 970 یا gtx 770 رو دارم .

مشخصات فعلی قطعات سیستم بنده شامل : 

1- مادربرد h81 plus asus    

2- سی پی یو intel i5 4440

3- دو عدد رایتر

4- یک عدد هارد 1 ترابایت و یک عدد 2 ترابایت

5- یک عدد رم 2 گیگ و یه عدد رم 4 گیگ

اگر بنده بخوام یکی از کارت گرافیک هایی که بالا گفتم روی به سیستم اضافه کنم ، پاوری شما پیشنهاد میکنید چیه ؟

( پاور فعلی رویه سیستم 530 وات گرین هست )

( این رو هم بگم که سیستم رو برای گیم میخام ، البته کار رایت هم زیاد انجام میدم )

لینک به دیدگاه

درود

پاور شما برای هر دو کارت کافی هست . مصرف برق 770 بالاتره. البته در حال حاضر چند سال هست که این پاور را دارید؟

لینک به دیدگاه

درود

پاور شما برای هر دو کارت کافی هست . مصرف برق 770 بالاتره. البته در حال حاضر چند سال هست که این پاور را دارید؟

1 سالی هست این پاور رو گرفتم . مصرف برق 970gtx رو دیدیم اما واقعا مطمئنی که مثلا بخوای با همین کارت بازی مثل یونیتی رو رویه ultra بازی کرد و این پاور جواب میده در کنار کاکرد قطعات دیگه و باعث رسیدن آسیب به کارت نمیشه ؟!

لینک به دیدگاه

ببینید سیستم شما اگر 770 بخرید نهایت 450 تا 470 خیلی دست بالا بگیریم مصرف میکنه . 50 وات هم از مصرف کلی همیشه باید بالاتر بگیرد. اگر خیلی حساس هستید . می تونید از برند corsair مدل زیر را انتخاب کنید

http://lioncomputer.ir/product/3779/Corsair+VS650+Power+Supply/

یک موضوع دیگه هم اینکه بنده از محصولات گیرین فقط سری OC را پیشنهاد می کنم اگر می خواهید گرین بخرید

لینک به دیدگاه

تو نت یه سرچ بزن یه نرم افزار هست میزان  نیاز به پاورتو مشخص میکنه  البته همین هم جوابگو  فقط زیره فشاره دیگه که به نظره من مشکلی پیش نمیاد براش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام.

بنده قصد خرید کارت گرافیک gtx 970 یا gtx 770 رو دارم .

مشخصات فعلی قطعات سیستم بنده شامل : 

1- مادربرد h81 plus asus    

2- سی پی یو intel i5 4440

3- دو عدد رایتر

4- یک عدد هارد 1 ترابایت و یک عدد 2 ترابایت

5- یک عدد رم 2 گیگ و یه عدد رم 4 گیگ

اگر بنده بخوام یکی از کارت گرافیک هایی که بالا گفتم روی به سیستم اضافه کنم ، پاوری شما پیشنهاد میکنید چیه ؟

( پاور فعلی رویه سیستم 530 وات گرین هست )

( این رو هم بگم که سیستم رو برای گیم میخام ، البته کار رایت هم زیاد انجام میدم )

حداقل پاوری که میخوای باید 600 وات باشه به نظرم یا green 600hp بگیر با قیمت حدود 260 تومن 

یا اگر بودجشو داری 700 بگیر با قیمت 320 تومن 

کمتر از 600 تا باشه کم میاره

اینجا هم میتونی خودت حساب کنی . دقت کن نرم افزارش زیاد دقیق نیست و همیشه یه کم واتشو کم حساب میکنه مثل خودم که توش حساب کردم پاور 430 پیشنهاد داد که بعد 3 هفته کارکردن کم آورد مجبور شدم 600 بگیرم   کلیک

شما الان این پاوری که داری 12 ریلش 450 وات داره که سیستم شما بخوای گرافیک اضافه کنی مصرفت حدوداً 500 وات میشه

ویرایش شده توسط StarKilleR
لینک به دیدگاه

دوستان عزیز الان پاور 530 بنده که سری eu گرین هم هست  ، یک عدد 8 pin فقط داره ، اما مثلا شما این کارت ( GIGABYTE GTX 970 OC WF X3 4GB GDDR5 ) رو نگاه کنید من اگر بخوام این رو بگیرم ، هم یه 8 pin میخواد و هم یه 6 pin .

تبدیل هم شنیدم چیز مناسبی نیست .

نظرتون در مورد این پاور چیه : http://www.green-case.com/products/power/big/GP700A-HP.gif

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز الان پاور 530 بنده که سری eu گرین هم هست  ، یک عدد 8 pin فقط داره ، اما مثلا شما این کارت ( GIGABYTE GTX 970 OC WF X3 4GB GDDR5 ) رو نگاه کنید من اگر بخوام این رو بگیرم ، هم یه 8 pin میخواد و هم یه 6 pin .

تبدیل هم شنیدم چیز مناسبی نیست .

نظرتون در مورد این پاور چیه : http://www.green-case.com/products/power/big/GP700A-HP.gif

به راحتی جوابگوی کار هست، مقرون به صرفه ترین انتخابتون میتونه باشه، پاور خیلی خوبی هم هست :)

من r9 290 رو با FX 8350 با همین پاور دارم، مشکلی هم نیست، به خصوص اگر 970 رو بگیرید :)

یا حق...

لینک به دیدگاه

سلام

یه 750 فکر کنم براتون خوب باشه عزیز.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...