رفتن به مطلب

فروش کارت گرافیک NVIDIA GeForce GTX 260

kral2008
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان عزیز 

یک عدد کارت گرافیک 

NVIDIA GeForce GTX 260

از برند 

Point of View

به فروش میرسد . کارت در سلامتی کامل و تضمینی به هیچ عنوان باز نشده به همراه کارتن سالم و سایر متعلقات میباشد .

بیشتر برای بازی کانتر ازش استفاده شده . و به علت خرید AMD R290  به فروش میرسد . هزینه ارسال به عهده ی خریدار میباشد 

گرافیک فروخته شد.

همچنین یک عدد کارت گیرند دیجیتال اصل تایوان با رابط pci e با کلیه متعلقات  دو تیونره با قابلیت دریافت همزمان از دو تیونر (اس1 و اس2) با پشتیبانی از کانال های HD و 4k با کیفیت بسیار عالی  . برای فروش موجود است  . برای اطلاعات بیشتر و هماهنگی پیام بدید .

قیمت پایه: 240 هزار تومان.

گام افزایش:5هزارتومان.

mE4KZj.jpg

PYHPZc.jpg

PK4jkJ.jpgq9ibCY.jpg

ویرایش شده توسط kral2008
لینک به دیدگاه

کارت گرافیک فروخته شد.

همچنان مورد دوم پابرجاست. بزودی عکسها اضافه میشوند.

لینک به دیدگاه

درود 

کرال گرامی چرا 290 گرفتی ؟

اگر برای دیدن فیلم انویدیا میگرفتی بهتر بود مخصوصا سری 7 به بالا 

به امید خدا میخوای 6983 بگیری؟

لینک به دیدگاه

درود 

کرال گرامی چرا 290 گرفتی ؟

اگر برای دیدن فیلم انویدیا میگرفتی بهتر بود مخصوصا سری 7 به بالا 

به امید خدا میخوای 6983 بگیری؟

سلام

نه جانم، در اثر تنگدستی شروع کردم به تجزیه کامپیوترم و دارم از یک طرف اوراقش میکنم!

والا به انویدیای گرامی زورمون نرسید گفتم همین 290 R9 رو بگیرم، این مورد گرافیک که گرفتم هم از همین سایت گرفتم، کارت تعویضی از گارانتی برگشته بود و صفر بود. زیاد فرقی ندارند با انویدیا، روی فیلم و روی بازی. برای دیگدینگ سخت افزاری البته که انویدیا اپلیکیشنهای بیشتری داره.

در مورد 6983، این کارت واقعاً کارت بسیار عالی هست و فکر کنم تو یک فروم دیگه با بچه ها بررسی کردیم که چی داره چی نداره (تیونر، دمودلاتور،کمپوننتهای مدار، اینترفیس و ...)؛ ولی قیمتش خیلی بالاست. در ضمن دیگه به فکر دیتا و ... نیستیم که، همین کانال موسیقی نشون بده کافیه برای ما فعلاً. البته یک 5922 USB هم دارم که از اون استفاده میکنم و مدتها این TeVii بیکار بود.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...