رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید مانیتور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام

این مانیتور مد نظرم هست بعضی از نظرات کابران استفاده کننده از این مانیتور راضی کننده است به نظرتون چطوره این مانیتور؟ 

LG 22MP55HQ IPS 22inch LED Monitor

یا بودجه رو افزایش بدم 

یکی از این دوتا رو انتخاب کنم

Samsung 24D595 Plus 24inch PLS LED  Samsung S24D395HP Plus 24inch PLS LED 

اولویتم گیم و تماشای فیلمه گرافیکم gtx 750 ti احتمالاً در آینده ارتقاش دادم شاید gtx 960 4g یا r9 280

منتظر نظرات و پیشنهاداتتون هستم 

ضمناً به خاطر قیمت بالای مانیتورهای ایسوس طرفش نمیرم و شنیدم گارانتی درست درمون  نداره!

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

من مدل 23MP65 ال جی رو دارم که میشه گفت مشخصاتشون یکیه و فقط مانیتورم 23 اینچه و مانیتوری که شما مدنظرته 22.

موارد استفاده منم گیم و فیلم دیدنه، و تا حالا این مانیتور تو هیچکدوم کم نیاورده. قیمتش هم مناسبه. زاویه دیدش هم با توجه به IPS بودنش عالیه.

ریسپانس تایمش با اینکه 5 میلی ثانیه ست ولی تا حالا هیچ تاری یا تاخیری تو گیم ندیدم. البته اکثر مانیتورایی که پنلشون IPS هست ریسپانس تایمشون 5 میلی ثانیه ست.

تازه شنیدم 5 میلی ثانیه مانیتورای LG با 1 میلی ثانیه مانیتورای ASUS هیچ فرقی نداره!

تو گوگل سرچ کنین میفهمین.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نظر من رو بخوای 

http://lioncomputer.ir/product/4475/Samsung+24D595+Plus+24inch+PLS+LED+Monitor/

یکی از دوستای خودم خریده و باهاش کار کردم .بی نهایت مانیتور با کیفیتی هستش.روشنایی و رنگش شاهکاره ولی یکم قیمتش بالاست برا همین من به شما مدل زیر رو معرفی می کنم که پنلش همینه فقط شکلش فرق میکنه.

ولی خب 750 تی ای برا فول اچ دی کم میاره مگه اینکه تو گیم رزلوشن رو بیاری پایین !!!

ولی خب اینکه میگی در اینده ارتقا میدی دیگه جای برا بحث نمیذاره.

سوالی بود در خدمتم.

با تشکر از میلاد و علی عزیز

فقط میلاد جان لینکی که گذاشتی هر دو یک مانیتور با قیمت 730 تومن

یه سوال دیگه فرق Ips با pls چیه ؟ کدومش تکنولوژی جدیدترو بهتری هستش؟

ویرایش شده توسط StarKilleR
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یه جا خوندم که میگفت زمان پاسخگویی gray to gray 5 میلی ثانیه میشه 14؟ آیا درسته این حرف؟

یکی از کاربرا تو قسمت نظرات اینو گفته راجب سامی دوم : من این مانیتور گرفتم از جمله معایبش اینه که صفحه مانیتور ثابت است وهیچ گونه تغییری چه از لحاظ عمودی وچه از لحاظ افقی نمی کنه دکمه های لمسی داره که فقط دکمه پاورش درست کار می کنه به نظر من جنس غیر ساخت وطن بگیرین بهتره

ویرایش شده توسط StarKilleR
لینک به دیدگاه

چه تو تلویزیون و چه تو مانیتورها  از لحاظ کیفیت 2  بعدی سامسونگ از همه سر تره و لی  تو 3 بعدی الجی جولوتره  با توجه به کاربری شما که دو بعدیه  گزینه دوم خیلی باکیفیت و طراحیشم زیباتره  و البته پنلش  pls

لینک به دیدگاه

سلام

اگه بودجه می رسه 27 اینچ بگیرید

من قبلا مانیتور 17 ، 19 و 22 داشتم ولی الان رو 27 واقعا یه چیز دیگس

اگه تونستید اقلا یه سر برید بازار رضا از نزدیک تفاوت سایز رو ببینید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

اگه بودجه می رسه 27 اینچ بگیرید

من قبلا مانیتور 17 ، 19 و 22 داشتم ولی الان رو 27 واقعا یه چیز دیگس

اگه تونستید اقلا یه سر برید بازار رضا از نزدیک تفاوت سایز رو ببینید

داداش اهل تبریز هستم متاسفانه قیمت ها نسبت به تهران اینجا کمی گرونتره !!!

27 هم واسم خیلی بزرگه محدودیت بودجه دارم بودجم 600 تومنه گفتم اگه بهتر بود 100 الی 150 بذارم روش

27 اینچی هم بالای 1 تومن در صورتی که گرافیکمو 620 گرفتم  :laughing:

بازم ممنون

لینک به دیدگاه

LG 22MP55HQ IPS 22inch LED Monitor

من این مایتور حدود 1 ماه که خریدم خیلی ازش راضیم کیفت بالا تو فیلم بازی که اصن روانیه.سیستم م کنار پنجرس تو مایتور قبلی م به دلیل نور زیاد که از پنجره تو اتاق میزد وقتی فیلم میدیم اصن افتضاح هیچی معلوم نبود نا گفته نمونه اون مانیتور aoc بود الان انگار نه انگار اتاق روشنه وضوح عالیه درضمن گرافیک منم 750ti

شک به خودت راه نده همینو بگیر

لینک به دیدگاه

دوست عزیز همین مدل رو بگیر هم کیفیت بسیار بالایی داره و هم حالت گیمینگ مد که رنگها و کنتراست رو برای گیمینگ تنظیم میکنه

. در کل بهترین انتخاب میتونه باشه . تاخیرشم 5ms هستش که کاملا استاندارده. اگه دنبال 1ms باید برای سراغ ایسوس که شنیدم کیفیت پنلش خوب و خرابی زیاد داره اما مانیتورهای سامسوگ مرگ نداره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز همین مدل رو بگیر هم کیفیت بسیار بالایی داره و هم حالت گیمینگ مد که رنگها و کنتراست رو برای گیمینگ تنظیم میکنه

. در کل بهترین انتخاب میتونه باشه . تاخیرشم 5ms هستش که کاملا استاندارده. اگه دنبال 1ms باید برای سراغ ایسوس که شنیدم کیفیت پنلش خوب و خرابی زیاد داره اما مانیتورهای سامسوگ مرگ نداره

موافقم قیمتهای بالای ایسوس هم به خاطر برند و وارداتشه !!!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...