رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد ویندوز

amir-82
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

وقتی سیستمم رو روشن میکنم واسه چند دقیقه خیلی سخت کار میکنه و سرعتش کمه اگه میشه راهنماییم کنین که سرعت سیستمم رو(در حالت کلی) رو بالا ببرم.

لینک به دیدگاه

برای استارت آپ نرم افزار quick startup نصب کنین. بهتون اجازه میده خیلی بزنامه ها و سرویس ها و... رو از استارت آپ برذارید تا سریعتر سیستم بالا بیاد

لینک به دیدگاه

وقتی سیستمم رو روشن میکنم واسه چند دقیقه خیلی سخت کار میکنه و سرعتش کمه اگه میشه راهنماییم کنین که سرعت سیستمم رو(در حالت کلی) رو بالا ببرم.

این برنامه رو نصب کن 

میتونی استارت اپ رو مدیریت کنی 

رجیستری رو تمیز و دیفراگ کنی 

http://soft98.ir/software/uninstall/170-Advanced-Uninstaller-Pro.html

اگر هاردت قدیمی هست سعی کن درایو ویندوز رو هر چند روز یکبار دیفراگ کنی 

اگر هاردت مکانیکی و برای درایو ویندوز بالای 100 گیگ انتخاب کردی .توی درایو ویندوز نصب شده 

فیلم و موزیک و عکس و از این حرفا نریز و برنامه های اضافی رو با برنامه ای که معرفی کردم تمیز کن 

و نکته اخر 

روی MY COMPUTER راست کلیک کن 

Properties/advenced/perfpmance 

و تیک رو بزن روی 

adjust best perfomance 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

میتونی تو قسمت RUN کلمه MSCONFIG بنویسی . یه صفحه باز میشه . برو رو قسمت STARTUP هر برنامه ای که میخوای دیگه با بالا اومدن ویندوز اجرا نشه تیکشو بردار.

لینک به دیدگاه

دوستان منم یک مشکلی با ویندوز دارم. وقتی ویندوز بالا میاد هیچ برنامه StartUpـــی اجرا نمیشه (مثل IDM و Steam و ...) بعد از حدود 1 الی 2 دقیقه یهو همشون اجرا میشن! تاخیر داره...

با 2 تا ویندوز تست کردم بازم مشکل بود. بار اول ویندوز 8.1 نسخه Enterprise که از P30Dl دانلود کرده بودم، گفتم شاید اون مشکل داره، دوباره از Soft98 نسخه Pro رو دانلود کردم اما بازم مشکل پا بر جا بود... :( ممنون میشم کمک کنید. ویندوز کاملا آپدیت هست و نسخه معمولی Pro هست (نه N و OEM و ...)

ویرایش شده توسط HiKa
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

اگه هارد سیستم سرعت پایین هست هیچ چاره ایی جز تهیه هارد خوب نداری(البته جز غیر فعال کردن برنامه های غیر ضروری استارت اپ)

هارد های سرعت پایین فقط مناسب ارشیو هستن نه سیستم عامل 

لینک به دیدگاه

سلام

اگه هارد سیستم سرعت پایین هست هیچ چاره ایی جز تهیه هارد خوب نداری(البته جز غیر فعال کردن برنامه های غیر ضروری استارت اپ)

هارد های سرعت پایین فقط مناسب ارشیو هستن نه سیستم عامل 

برا ویندوز 64 بیت SSD 120 کمه و باید 500 تومن بدی 240 بگیری 

متاسفانه این قیمتها هستن که تعیین کننده نوع هارد هستن

لینک به دیدگاه

دوستان منم یک مشکلی با ویندوز دارم. وقتی ویندوز بالا میاد هیچ برنامه StartUpـــی اجرا نمیشه (مثل IDM و Steam و ...) بعد از حدود 1 الی 2 دقیقه یهو همشون اجرا میشن! تاخیر داره...

با 2 تا ویندوز تست کردم بازم مشکل بود. بار اول ویندوز 8.1 نسخه Enterprise که از P30Dl دانلود کرده بودم، گفتم شاید اون مشکل داره، دوباره از Soft98 نسخه Pro رو دانلود کردم اما بازم مشکل پا بر جا بود... :( ممنون میشم کمک کنید. ویندوز کاملا آپدیت هست و نسخه معمولی Pro هست (نه N و OEM و ...)

طبیعیه برای هاردهای کارکرده.

به محض بالا اومدن ویندوز task manager رو باز کنی میبینی ویندوز داره به شدت کار میکشه از هاردت برای کارهای مخصوص os. در نتیجه اجرای دیگر برنامه به تاخیر می افته.

لینک به دیدگاه

طبیعیه برای هاردهای کارکرده.

به محض بالا اومدن ویندوز task manager رو باز کنی میبینی ویندوز داره به شدت کار میکشه از هاردت برای کارهای مخصوص os. در نتیجه اجرای دیگر برنامه به تاخیر می افته.

پس مشکل از هارده ؟! با تعویض هارد مشکل حل میشه ؟! خودم در سر دارم Seagate Baracuda 1 tra 64MB رو بگیرم...

لینک به دیدگاه

پس مشکل از هارده ؟! با تعویض هارد مشکل حل میشه ؟! خودم در سر دارم Seagate Baracuda 1 tra 64MB رو بگیرم...

نمیدونم حل میشه یا نه.

واسه من هم همینطوریه. ولی چون دیر به دیر خاموش می کنم سیستمو چندان اهمیتی نداره این مشکل.

بهترین کار اینه که صبر کنی ویندوز کاراش رو انجام بده!

لینک به دیدگاه

سرعت بوت میخوای بری بالا باید اتز هارد SSD استفاده کنی هارد مکانیکی فرق چندانی با هارد فعلیت نداره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...