رفتن به مطلب

مشکل با تاچ پد لپتاپ

amirff1
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من یه لپتاپ asus N56VV دارم

ویندوزم 8 بود که اونقدر کند و هنگی و مشکل دار بود که بالاخره عوض کردم ویندوز 7 نصب کردم

بعد از نصب ویندوز 7 و نصب چندی نرم افزار ویندوز به صورت رندوم  بهو فریز می شد.

بعد تو اینترنت سرچ کردم فهمیدم راه حل این مشکل به صورت احمقانه ای فقط نصب نرم افزار ایسوز اسمارت گسچر هست

این برنامه یه برنامه ساده 6 مگی هست که با نصبش تاچ پدتون امکان نرم افزاری مولتی تاچ رو پیدا میکنه و میشه باهاش راحت تر کار کرد

بعد از نصب این برنامه طبق چیزی که تو نت بود ، متاسفانه مشکل حل نشد.

بعد از دو سه روز تصمیم گرفتم نسخه ی جدید نرم افزار اسمارت گسچر رو بریزم شاید عمل کنه! 

چون درایو قبلی نصب بود فقط گزینه ی rapair داشت منم همین گزینه رو زدم.

بعد از این کار و ری استارت کردن سیستم تا برنامه ی اسمارت گسچر لود می شد کلا سیستم فریز می شد.

من از سیف مود وارد شدم و سعی کردم پاکس بکنم ولی پاک هم نشد به همین دلیل به فایل های نصب شدش رفتم هرچی .ini و این چیزا که برای ویندوز 7 بود چه برای نصب و چه برای پاک کردن رو اجرا کردم

در نهایت این برنامه پاک نشد ولی مشکل فریز شدن سیستم به طور کلی حل شد.

اینا رو گفتم که اگر کسی مشکل مشابه داشت مشکلش رفع بشه.

الان مشکل من اینکه دیگه نمیخوام این برنامه ی اسمارت گسچر رو نصب کنم چون می ترسم مشکلم برگرده و از طرفی بعد از اون دیگه تاچ پدم خاموش هم نمیشه و فقط به عنوان یه تاج پد معمولی کار میکنه.

میخوام نرم افزار یا درایوری معرفی کنین که این قابلیت ها رو برام فراهم کنه!

از طرفی نمیدونم مدل تاچ پد و سازندش چیه ولی حدس میزنم synaptics باشه ولی مطمین نیستم از طرفی توی سیستم دیوایس تاچ پد رو نشون نمیده!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...