رفتن به مطلب

هکرها علیه تروریست ها اعلان جنگ کردند

AORUS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه
از تک تک شما بزرگواران خواهش میکنم از بحث هایی که ممکنه باعث قفل شدن تاپیک و یا مشکل برای انجمن بشه پرهیز کنید. @};-

uhr5fl9uc3rq1uv1iv2p.jpg

جمعی از هکرهای ناشناس در واکنش به حمله تروریستی به مجله Charlie Hebdo که در آن 12 نفر جان باختند،کمپینی را علیه افراط گرایان اعلام کرده اند.این گروه در نظر دارند تا حملاتی را با تمرکز بر روی از کار انداختن صفحات شبکه های اجتماعی و وب سایت های القاعده،داعش و سایر گروه های تروریستی به انجام برسانند و تبلیغات آن ها را مختل کنند.

42713_01_anonymous-plans-retaliate-again

این گروه در یوتیوب ویدئوی را منتشر و در آن چنین پیامی داده اند:"ما ناشناس ها در جای جای جهان تصمیم گرفته ایم تا علیه تروریست ها اعلان جنگ کنیم،ما میخواهیم انتقام آنها(قربانیان) را بگیریم و از فعالیت های اینترنتی تان پرده برداریم(خطاب به تروریست ها)،ما حساب های شما در تمامی شبکه های اجتماعی را از کار خواهیم انداخت"victory.gif

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام خبات جان

این سری مثبتی که دادم به شما نبود :)

لینک به دیدگاه

ایول به کارشون!

ولی همین الان یه سوال برام پیش اومد،این هکر های گرامی تا حالا کجا بودن؟مگه فقط مردم اروپا آدمند!؟ :| [-X

هکران گرامی برن برای حاجی واشنگتون دست تکون بدن بهتره :o)

البته این نظر شخصی هست!

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

متاسفانه ما مردم خاورمیانه انقدر جنایتها علیه خودمون کردیم که نه تنها دنیا علیه حملات تروریستی در خاورمیانه بی تفاوت و یجورایی واکسینه شده بلکه خودمون هم راحت از اتفاقات بسیار فجیح تر از این حمله تروریستی در فرانسه می گذریم. حمله تروریستی به مدرسه کودکان پاکستانی یکی از اون فجایعی هست که اگه در غرب اتفاق می افتاد احتمالا یه لشکر کشی مثل یازده سپتامبر در راه بود. http://www.tabnak.ir/fa/news/458781/%D8%AC%D8%B2%DB%8C%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%AD%D9%85%D9%84%D9%87-%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86 البته این حمله از جهت دیگر مورد اهمیت واقع شد که یجوری ترور جهت محدود کردن آزادی بیان بود و یجوری یه سمبل برای حمایت همه جانبه از آزادی بیان تبدیل شد. امیدوارم دیگه در دنیا چنین اتفاقات دردناک اتفاق نیوفته و آدما دست از آزار هم دیگه بردارن و مثل دو انسان خوب و خوشحال کنار هم زندگی کنن. گرچه به این زودی بعید می دونم اتفاق بیوفته

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوستان ،

خوب این ویدئو رو هرکس ناشناسی میتونه بسازه و بزاره ، هکر ها ناشناسن . ولی هر ناشناسی هکر نیست #-o

لینک به دیدگاه

:eek:  :eek:  :eek:  :eek:  :eek:

آهرین خبات عزیز :x  :x  @};-  @};-

من میمیرم واسه این جور خبرها دمت گرم :clapping:  :clapping:

یه جور تنوعیه واسه خودش از بس خبر سخت افزار و ... خوندم و دستم از خریدشون کوتاه بود عقده ای شدم به اینجور خبری نیاز داشتم :Peace Sign:  :Peace Sign:  :Peace Sign: 

لینک به دیدگاه

شرمنده مهرزاد عزیزم @};- @};- :x :x
ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

شرمنده مهرزاد عزیزم @};- @};- :x :x

دشمنت عطا خان

من شرمنده شدم که قوانینو رعایت نکردم(کمی جو گیر شدم و عذر میخام)

ولی خداییش نمونه ترین ناظر تمام انجمنهایی هستی که توش عضو شدم ,(صبرت زیاده,برخوردت با خاطی هم باعث شرمندگی خاطی میشه)

بازم عذر میخام(یه دونه ای) @};- @};-

ویرایش شده توسط mehrxad( مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

امیدوارم تمام تبلیغاتهای این گروه های افراطی رو توی تمام نت قطع کنن 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دشمنت عطا خان

من شرمنده شدم که قوانینو رعایت نکردم(کمی جو گیر شدم و عذر میخام)

ولی خداییش نمونه ترین ناظر تمام انجمنهایی هستی که توش عضو شدم ,(صبرت زیاده,برخوردت با خاطی هم باعث شرمندگی خاطی میشه)

بازم عذر میخام(یه دونه ای) @};- @};-

من خودم بیشتر از شما دلم میخواد چند تا بارشون کنم اگر اسلام دست و بالم رو نبسته بود فرنگیس =)) =)) =)) =)) @};- :x @};-

امیدوارم تمام تبلیغاتهای این گروه های افراطی رو توی تمام نت قطع کنن 

آمین

لینک به دیدگاه

ایول به کارشون!

ولی همین الان یه سوال برام پیش اومد،این هکر های گرامی تا حالا کجا بودن؟مگه فقط مردم اروپا آدمند!؟ :| مردم [-X

هکران گرامی برن برای حاجی واشنگتون دست تکون بدن بهتره :o)

البته این نظر شخصی هست!

این چیز جدیدی نیست برادر

@};-  فرانسوی ها و اتباع خارجی رو بچسب که کلشونو قطع کردن باید به خاطر اونا بریم با دایش مقابله کنیم :|

خدا لعنت کنه این دنیا رو!

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...