رفتن به مطلب

ریسیت کردن ویندوز هنگام لود

amir-82
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

من یه سیستم قدیمی دارم که وقتی روشنش میکنم هنگام لود کردن ویندوز(7)دوباره سیستم رو ریسیت میکنه وقتی به قسمت repairمیرم بازم ریسیت می کنه به نظرتون مشکلش چیه؟(وقتی سی دی ویندوز رو قرار میدم بازم هنگام لود ریسیت میشه)

لینک به دیدگاه

من یه سیستم قدیمی دارم که وقتی روشنش میکنم هنگام لود کردن ویندوز(7)دوباره سیستم رو ریسیت میکنه وقتی به قسمت repairمیرم بازم ریسیت می کنه به نظرتون مشکلش چیه؟(وقتی سی دی ویندوز رو قرار میدم بازم هنگام لود ریسیت میشه)

ریسیت شدن برای شما میتونه چنتا دلیل داشته باشه(البت دلایل برا ریست زیاده ولی در حالت کارهایی که انجام دادید این دلیلها قطعی تره)

مهم ترینش داغ شدن سی پی یو هنگام لود سیستم,که میتونه فن سی پی یو پایه هاش شل شده باشه(ببین فن سیپی یو سرجاش محکم هست یا نه)

یا مشکل دار شدن رم سیستم

یا مشکل دار شدن و داغ کردن گرافیک سیستم

یا مشکل دار شدن هارد

لطفا چنتا سوالو  جواب بده

رو سیستم قبلا هم ویندوز 7 بوده یا تازه  نصب کردی و این اتفاق  افتاده

اگه نصب بوده اقدام برای نصب دوباره ویندوز هم کردی بینی نصب میشه یا نه

پاورت چیه

و طبق گفته میلاد جان مشخصات سیستمت رو هم بگو

ویرایش شده توسط mehrxad( مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

کمترین سخت افزار مورد نیاز برای اجرای ویندوز 7

CPU:1GHZ

RAM 1GIG  32BIT  /2 GIG 64-BIT

HARD :16G

VGA:DIRECTX 9

البته این کمترین سیستمی هست که برای 7 احتیاج داری 

مناسبش این مقادیر رو دوبرابر کن 

اگر قبلا ویندوز میومده بالا و احتمالا روی این سیستم قدیمی فایروال و انتی ویروس نصب نکرده باشی برای افزایش سرعت بوت 

ممکنه ویروسی شده باشه .یا ممکن هست در اثر نصب برنامه اشتباه خطای سخت افزاری داشته باشه 

در هتگام بوت F8 رو بگیر last known good configurationرو انتخاب کن 

اگر باز بالا نیومد 

F8 رو موقع بوت بگیر اگر در SAFEMODE بالا اومدبرنامه CCLEANER رو نصب کن و همچنین رجیستری ماشین 

اول برنامه هایی رو که بهشون شک داری پاک کن  با  برنامه Advanced Uninstaller PRO 11و بعدش CCLEANER 

رو اجرا کن و سیستمت رو کامل تمیز کن و سپس REGISTERY MECHANIC رو بزن و رجیستری رو تمیز و سپس COMPACT کن 

اگر باز بالا نیومد

از دیسک نجات استفاده کن

لینک به دیدگاه

اگر قبلا ویندوز میومده بالا و احتمالا روی این سیستم قدیمی فایروال و انتی ویروس نصب نکرده باشی برای افزایش سرعت بوت 
ممکنه ویروسی شده باشه .یا ممکن هست در اثر نصب برنامه اشتباه خطای سخت افزاری داشته باشه 

در هتگام بوت F8 رو بگیر last known good configurationرو انتخاب کن 

اگر باز بالا نیومد 

F8 رو موقع بوت بگیر اگر در SAFEMODE بالا اومدبرنامه CCLEANER رو نصب کن و همچنین رجیستری ماشین 

اول برنامه هایی رو که بهشون شک داری پاک کن  با  برنامه Advanced Uninstaller PRO 11و بعدش CCLEANER 
رو اجرا کن و سیستمت رو کامل تمیز کن و سپس REGISTERY MECHANIC رو بزن و رجیستری رو تمیز و سپس COMPACT کن 

اگر باز بالا نیومد

از دیسک نجات استفاده کن

درود به شما دوست عزیز

به گفته دوستمون 

به قسمت repairمیرم بازم ریسیت می کنه

(وقتی سی دی ویندوز رو قرار میدم بازم هنگام لود ریسیت میشه)

پس مشکل از ویندوز یا ویروس یا امثالهوم نیست

وقتی سیستم در همچین جای نابهنگام ریسیت میشه اصلا مربوط به نرم افزار نمیشه

چون تا اتمام مراحل ریپیر باید سیستم استیبل کار کنه و مرحله ریپیر تکمیل بشه و خود سیستم درخواست ریسیت بده,

حتی اگه ویروس در سیستم باشه حتی اگه فایلهای بوت نابود شده باشه,حتی اگه ویندوز پوکیده باشه خللی تو مرحله ریپیر ایجاد نمیشه

مگر مشکلات سخت افزاری باعث ریسیت نابهنگام میشه

در کل طبق گفتهای دوستمون مشکلات نرم افزاری منتفی هست(مگر این که دوستمون درست توضیح نداده باشن)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...