رفتن به مطلب

درخواست نرمافزار CUT فایلهای 1080P دریافت شده ازYOUTUBE

Analyser
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود 

چند تا نرم افزار رو تست زدم ولی  هر کدوم یک مشکلی دارن یا نمیتونن فرمت رو نشون بدن که بشه CUT کرد با اینکه اسمشون MKV CUTER است .

کدک شارک و ماتروسکا بروز شده روی سیستم 

لطفا یک کاتر NON LINER معرفی کنید که بتونه فرمت مورد نظر رو نشون بده و کاتش کنه 

سپاس 

لینک به دیدگاه

اگه امکانش هست عنوان تاپیک عوض شود تا در طرح پایش مشکل ساز نشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه امکانش هست عنوان تاپیک عوض شود تا در طرح پایش مشکل ساز نشه

ایشون راست میگن 

لینک به دیدگاه

از استارتر عزیز عذر خواهی میکنم که این سوال رو اینجا مطرح میکنم ولی چون ربط داره به عنوان عرض میکنم

من جدیدا یه ویدیو از youtube دانلود کردم به فرمت mkv ولی توی kmp فقط صداش پخش میشه بدون تصویر!

چاره چیست؟

لینک به دیدگاه

همزمان با کروم و idm گرفتید؟

اگه با بنده هستید که باید بگم خیر

با آی دی ام دانلود کردم

لینک به دیدگاه

یکی به ما هم بگه چجوری لینک 1080P بگیرم و دان کنم ؟!!!

این لیچر ها 1080 نمیدن یا الکی میزنند 1080

IDM هم لینک نمیده

لطفا راه کار بدید راحت 1080P دان کنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از استارتر عزیز عذر خواهی میکنم که این سوال رو اینجا مطرح میکنم ولی چون ربط داره به عنوان عرض میکنم

من جدیدا یه ویدیو از youtube دانلود کردم به فرمت mkv ولی توی kmp فقط صداش پخش میشه بدون تصویر!

چاره چیست؟

سلام مدتیه که وقتی با Chrome از یوتوب دانلود بکنیم ویدئو MKV با استفاده از کدک جدید VP9 رو دانلود میکنه که با وجود حجم کمتر (تقریبا نصف) نسبت به همون فایل با فرمت MP4 دارای همون کیفیت تصویر هستش و خیلی در مصرف پهنای باند و ترافیک صرفه جویی میشه. برای پخشش شما باید ورژن جدید مثلا Pot Player یا KM Player یا Media Player Classic رو نصب بکنید که از کدک VP9 پشتیبانی میکنند. یا میتونید فقط پک کدک K-Lite Codec رو دانلود و نصب بکنید تا با همین پلیر فعلی هم پخش بکنه.

ویرایش شده توسط Bahman
لینک به دیدگاه

درود 

هیچکدوم از دوستان راهکاری نداره؟

لینک به دیدگاه

چاره چیست؟

سلام مدتیه که وقتی با Chrome از یوتوب دانلود بکنیم ویدئو MKV با استفاده از کدک جدید VP9 رو دانلود میکنه که با وجود حجم کمتر (تقریبا نصف) نسبت به همون فایل با فرمت MP4 دارای همون کیفیت تصویر هستش و خیلی در مصرف پهنای باند و ترافیک صرفه جویی میشه. برای پخشش شما باید ورژن جدید مثلا Pot Player یا KM Player یا Media Player Classic رو نصب بکنید که از کدک VP9 پشتیبانی میکنند. یا میتونید فقط پک کدک K-Lite Codec رو دانلود و نصب بکنید تا با همین پلیر فعلی هم پخش بکنه.

متشکرم

از استارتر هم عذر خواهی میکنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این سایت به شما اجازه میده کیفیت ویدو رو انتخاب کنید

ikrg6wwfxs4uwv2cn1cv.png

yyi5hg9vq8tc0qab2l81.png

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

اولا اطلاعاتی که رو اینجا عنوان کردین ناقص و یه چیزایی کم داره.لطفا اطلاعات درست و صحیح و حتی الامکان از شات استفاده کنید.

1= فرمت و کدک فایل دانلودی رو مشخص کنید.

2= یه شات از همون فایل اینجا بزارید تا دقیقا بهتون بگم با چه نرم افزاری Cut کنید.

3= ضمنا شما از کجا فهمیدین که فایلتون 1080 هستش؟؟؟

4= به احتمال زیاد شما فایل ویدیو پلی بک رو دانلود کردین که به این مشکل خوردین.

در هرصورت برای رفع این مشکل نیاز به اطلاعات بالا هستش تا دقیقا بتونم راهنماییتون کنم.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من ویدئو های جدید VP9 و H265 رو با نرم افزار Boilsoft Video Splitter کات میکنم که خیلی هم خوب جواب میده. فقط موقع باز کردنشون ممکنه خطا بده که نمیتونه پخش بکنه ولی مهم نیست و شما میتونید زمان شروع و پایان قطعه مورد نظر رو بدید و براتون کات میکنه. نیاز به تبدیل مجدد هم نداره و زمانبر نیست.

لینک به دیدگاه

من ویدئو های جدید VP9 و H265 رو با نرم افزار Boilsoft Video Splitter کات میکنم که خیلی هم خوب جواب میده. فقط موقع باز کردنشون ممکنه خطا بده که نمیتونه پخش بکنه ولی مهم نیست و شما میتونید زمان شروع و پایان قطعه مورد نظر رو بدید و براتون کات میکنه. نیاز به تبدیل مجدد هم نداره و زمانبر نیست.

درود اتفاقا اکثر فایلهای من هم vp9 هستن 

ایا کد پکی برای این vp9 هست بغیر از klite که البته من توی تنظیمات پک mega هم چیزی پیدا نکردم برای vp9 

75qxa93goomjnp84b7fj.jpg

لینک به دیدگاه

متاسفانه لیون مشکل داره و تصاویر رو نمیتونه نشون بده 

نمونه تصویر اپ شده در جای دیگه 

http://8pic.ir/images/75qxa93goomjnp84b7fj.jpg

لینک به دیدگاه

خب الان شد یه چیزی  :cool:

حدث بنده درست بود،شما پلی بک دانلود میکردین...در هرصورت هیچ مشکلی نیست...

نرم افزار مربوطه جهت کات،چسباندن(جوین) و اسپلیت کردن فایل مربوطه نرم افزار Xilisoft.Video.Editor.2 میباشد/ نسخه 2 از انواع کدکها بصورت کامل پشتیبانی میکند.

ضمن اینکه یکی از بزرگترین حسن های این نرم افزار پرقدرت،اینه که بدون کانورت و با حفظ سمپلینگه فایل تمامی امکانات مربوطه رو برای کاربر فراهم میکنه.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

خب الان شد یه چیزی  :cool:

حدث بنده درست بود،شما پلی بک دانلود میکردین...در هرصورت هیچ مشکلی نیست...

نرم افزار مربوطه جهت کات،چسباندن(جوین) و اسپلیت کردن فایل مربوطه نرم افزار Xilisoft.Video.Editor.2 میباشد/ نسخه 2 از انواع کدکها بصورت کامل پشتیبانی میکند.

ضمن اینکه یکی از بزرگترین حسن های این نرم افزار پرقدرت،اینه که بدون کانورت و با حفظ سمپلینگه فایل تمامی امکانات مربوطه رو برای کاربر فراهم میکنه.

موفق باشید

نرم افزاری که معرفی کردید فایل رو نمیتونه نشون بده که بتونه کاتش کنه 

لینک به دیدگاه

هر دو نرم افزار معرفی شده رو تست کردم توانایی نشون دادن فیلم مورد نظر رو ندارن 

لینک به دیدگاه

این هم تصویر از محیط دو نرم افزار نصب شده 

post-18090-0-75744600-1421261339_thumb.jpg

post-18090-0-83042500-1421261347_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

الان دیگه با اطمینان کامل بهتون میتونم بگم که مشکل 100% از سیستم جنابعالی هستش عزیز دل...

کدک های نصبی بر روی ویندوز شما کامل نیست و همین امر باعث عدم نمایش فایل مربوطه میشه وگرنه نرم افزار مذکور تمام فرمتهای ویدیویی رو ادیت میکنه...

قبل از اینکه نرم افزارو بهتون معرفی کنم خودم اول تست کردم بعد بهتون پیشنهاد دادم،ضمن اینکه تمام پلیرهای موجود در سیستم بنده فایل های VP9 را پخش میکنن.

پیشنهاد میکنم سیستم خودتون رو بطور کامل بررسی کنید.

لینک به دیدگاه

الان دیگه با اطمینان کامل بهتون میتونم بگم که مشکل 100% از سیستم جنابعالی هستش عزیز دل...

کدک های نصبی بر روی ویندوز شما کامل نیست و همین امر باعث عدم نمایش فایل مربوطه میشه وگرنه نرم افزار مذکور تمام فرمتهای ویدیویی رو ادیت میکنه...

قبل از اینکه نرم افزارو بهتون معرفی کنم خودم اول تست کردم بعد بهتون پیشنهاد دادم،ضمن اینکه تمام پلیرهای موجود در سیستم بنده فایل های VP9 را پخش میکنن.

پیشنهاد میکنم سیستم خودتون رو بطور کامل بررسی کنید.

CODEC PACK 

KLITE 1090  MEGA 

ARCSOFT

DIVX 9

AC3FILTER 

FREAMWERK  FULL VER 

VISUAL C FULL VER 

برای پریمیر این VP9 پلاگین داره 

با MPC-HC راحت پخش میشه 

درایور 347.09 هم نصب شده 

لطفا راهکار و مشکل سیستم بنده رو بفرمایید 

سپاس 

لینک به دیدگاه

شما ی زحمتی بکش،لینک فایلی رو که دانلود کردینو به بنده پیغام خصوصی کنید تا بهتون بگم دقیقا مشکلتون چیه عزیز...

چون این ID کدک AC3 و Divx 9 که میفرمایید چه ربطی به VP9 داره آخه؟؟؟!!!

مولتی ریشین و لایب کدک صدای VP9 مگه با AC3 رمزگشایی میشه که شما میگین اینا رو سیستم نصبه؟؟!! :-?

VP9 یک کدک هستش نه فرمت!!!که تحت عنوان Web-m خونده میشه...

شما لطف کنید لینکی رو که دانلود کردینو برا بنده بفرستین.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...