رفتن به مطلب

.:| تاپیک طرفداران شاهکار GRAND THEFT AUTO : V |:.

SaeedPCM
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام والا فکر نکنم اینقدر هم نظارت باشه چون این افراد توسط خود کاربران باید شناسایی بشن.... طرف رو خواستیم ریپورت بدیم با 5 تا از بچه های session  به خاطر استفاده از چیت و اینها ، برای خودمون اخطار اومد که اگه ریپورتمون اشتباه بوده باشه خودمون بن میشیم :| و با توجه به اینکه حداقل نصف اونهایی که دارن mode و چیت میزنن level بالای 100 دارن یعنی که به احتمال زیاد مدتهاست اینطوری هستن و بن نشدن چون اثباتش به شدت سخته حتی برای خود GTA اما اگه اثبات بشه طرف بن میشه:دی

به همین دلیل ریپورت دهنده ها بسیار کم هستن

مسئله دیگه اینه که خود راکستار هم میدونه وقتی که یه نفر بین 30 نفر داره توی یه session  چیت و mode استفاده میکنه تقصیر بقیه حاضرین در session نیست(اینطوری که دیدم شاید از هر 10 تا session توی 7 تاش یه نفر داره یه حرکتی مثل چیت و mode میزنه و واقعا نمیشه گفت توی session ای که توش ماد میزنن نرید، فقط اگه نزدیک طرف باشید یا mode اش خیلی تابلو باشه اصلا میتونی بفهمی و مثلا leave بدی و حداقل در 90 درصد مواقع شما همه بازیکنا رو که نمیبینید که چیکار میکن:دی) ... دیوانه ها حتی در حالت passive mode هم باشی با یه کد میکشنت :دی

من اولین بار که اون قضیه پول پیش اومد به ساپورت راکستار پیام دادم و قضیه رو مطرح کردم_ البته بصورت داستان یک فرد سوم شخص _ و گفتن که مشکلی نیست و محدودیتی برای دوستتون پیش نمیاد حتی اگه همه پول رو خرج کرده باشن اما سعی کنید در دفعات بعدی اون شخصی رو که فکر میکنید عامل این مسئله بوده ریپورت بدید.

الان حدود 1 ماهی میشه که دارم بازی میکنم فکر کنم ، راحت 10 نفر رو میشناسم که به شدت از این پولها و... اسپاون میکنن و با راحتی دارن به کارشون ادامه میدن ... یکیشون اصلا معروفه به بانک!!!

بابا شما ها خیلی خوش شانس هستید اون دوست بد بخت من رو بگو بن شد 

من هم از اون موقع می ترسم از ماد کلا استفاده کنم 

لینک به دیدگاه

• ارسال 3k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

نه متاسفانه

اصلا لینک نداره

عززیزم روی این دانلود آپدیت و کرک Reloaded کلیک کن .بهت لینک دانلود میده.من که زدم آورد.

ویرایش شده توسط farid23
لینک به دیدگاه

عززیزم روی این دانلود آپدیت و کرک Reloaded کلیک کن .بهت لینک دانلود میده.من که زدم آورد.

اون لینک دانلود اپدیتشه که 638 مگ بیشتر حجمش نیست

لینک اصلی دانلود خود بازی رو نداره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

جالبه DLC جدید Gotten gain روی بازیم نصب شده رایگان(قرار نبود پولی باشه؟) ماشینهای جدید و هواپیما و هلیکوپتر طلایی هم  اضافه شدن الان :دی ظاهر سایتهای داخل بازی هم عوض شده

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

اون لینک دانلود اپدیتشه که 638 مگ بیشتر حجمش نیست

لینک اصلی دانلود خود بازی رو نداره

http://download.ir/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-grand-theft-auto-v/#toggle-id-1

هردو نسخه هست 

دانلود بازی Grand Theft Auto V نسخه RELOADED

اون گزینه نسخه ها پیشین کلیک کن نسخه فول انلاک هم هست 

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

http://download.ir/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-grand-theft-auto-v/#toggle-id-1

هردو نسخه هست 

دانلود بازی Grand Theft Auto V نسخه RELOADED

اون گزینه نسخه ها پیشین کلیک کن نسخه فول انلاک هم هست 

فرق دوتا نسخشون چیه

کدوم بهتره

لینک به دیدگاه

فرق دوتا نسخشون چیه

کدوم بهتره

فول کامل هست مشکلی نداره نیاز به نصب هم نداره فقط کرک داخلش کپی میکنید و بعدم اگه برنامه ها کامل نصب کرده باشید بازی اجرا میشه 

نسخه ریلود هم که نیاز به نصب داره من با نسخه فول بازی تمام کردم 

لینک به دیدگاه

فول کامل هست مشکلی نداره نیاز به نصب هم نداره فقط کرک داخلش کپی میکنید و بعدم اگه برنامه ها کامل نصب کرده باشید بازی اجرا میشه 

نسخه ریلود هم که نیاز به نصب داره من با نسخه فول بازی تمام کردم 

ببخشید نادرجان کل اپدیتا باید دانلود و نصب بشه یا فقط اخری کافیه؟؟

لینک به دیدگاه

ببخشید نادرجان کل اپدیتا باید دانلود و نصب بشه یا فقط اخری کافیه؟؟

نه داداش محمد نمیخاد دانلود کنی

فقط اون ریلود 600 مگ دانلود کن بقیش بازی خراب میکنه 

راحت اجرا میشه 

لینک به دیدگاه

دوستان من میخوام وارد بازی انلاین بشم این پیغام میاد از طرف سوشیال کلاب از دیشب اومد امروزم که اپدیت اومد بازم این ارور هست راهنمایی کنید لطفا چیکار کنم post-14126-0-44842500-1433955065_thumb.png

ویرایش شده توسط Ralf
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

Update جدید عالیه

خیلی از باگ ها رو رفع کرده بخصوص توی بخش آنلاین

لینک به دیدگاه

دوستان من میخوام وارد بازی انلاین بشم این پیغام میاد از طرف سوشیال کلاب از دیشب اومد امروزم که اپدیت اومد بازم این ارور هست راهنمایی کنید لطفا چیکار کنم attachicon.gifsshot-6.png

لطفا کمک کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

لطفا کمک کنید

دوستان من میخوام وارد بازی انلاین بشم این پیغام میاد از طرف سوشیال کلاب از دیشب اومد امروزم که اپدیت اومد بازم این ارور هست راهنمایی کنید لطفا چیکار کنم attachicon.gifsshot-6.png

سلام بهزاد جان خوبی؟ نسخه بازی شما social club هستش یا استیم؟اگه سوشیال بوده باشی خب حتما key رو خریدی و داریش ، اگر هم steam هستی برو قسمت library روی gtav کلیک راست کن و view cd key رو بزن ببین نشون میده یا نه. من واسه اطمینان 2 جا سیو کردم اون key رو ازش عکس هم گرفتم :دی

Update جدید عالیه

خیلی از باگ ها رو رفع کرده بخصوص توی بخش آنلاین

آره خیلی خوبه شکل و ظاهر سایتها هم عوض شده(همیهش مطالعه میکنم وبسایتهای داخل بازی رو) ، سایتهای جدید هم اضافه شده در کنار ماشین های لوکس (من فوری رولزرویس رو خریدم طرح leopard :دی) طرح "یوسف" هم برای اسلحه ها خیلی زیباست (نمیدونی توی آفلاین هم هست یا نه؟)

یکی از ماشینایی که در DLC یا آپدیت جدید اضافه شد و خریدمش :

2mer4407toud5gh90cyw_thumb.jpg

cuohvok8ni3c7d96tiko_thumb.jpg

طرح ظاهری جدید برای اسلحه ها(یکی 2 تا اسلحه هم اضافه شده به بازی):

fehf2br18o6jdsvt9ylj_thumb.jpg

o38b7gh5zoz75k1o9995_thumb.jpg

wzjqpt2fr3eoeytwtfrp_thumb.jpg

k7gius86f9l5x474xohg_thumb.jpg

9qbpwuhrvxnxiniz1pgr_thumb.jpg

723bobdpv0hyhplmk8hm_thumb.jpg

راستی این آقا رو :

3yekued5ne4at53isfov_thumb.jpg

که ظاهرا نفر اول GTA Online هستش :D 

o6gurha4ku1flcptcidh_thumb.jpg

این بنده خدا رو هم غافلگیرانه کشتم  :D  :D  :D  (روی حالت passive بود پس باید وقتی نزدیک ماشینش می شد ماشینش رو میترکوندم تا انفجار حاصله باعث کشته شدنش بشه و البته پول بیمه ماشینش از من کم شد =))  ولی میارزید :D  :D  :D )

عشق خریدنی نیست اما عشقم رو خریدم چندوقته :

kv8wudq9ps0k1ljioak6_thumb.jpg

bxg3srdx8rfagtazquzy_thumb.jpg

از Pegasus یه هواپیمای Besra خریدم اشتباهی و بعدش فهمیدم هیچ راهی برای فروش ماشینها و هواپیماهایی که از pegasus میخریم وجود نداره  :(  و 1.150.000 دلار هدر رفت

این Hookah چی میگه؟  :D  :D  :D 

doki1cp2bu1sfqrcr0cf_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

سلام دوستان خوبین خسته نباشین

من این بازیو پریروزگرفتم سیستمم اینه 8350 با R9 290X و رم 6 گیگ 

فریم از 24 تا 90 متغیره خیلی مسخرس  میخوام بدونم ماله شما هم همینجوریه 

اپدیتها رو نصب نکردم نسخه من ریلودد هستش 

همه اپشنها روی الترا هستش با 1080

لینک به دیدگاه

سلام بهزاد جان خوبی؟ نسخه بازی شما social club هستش یا استیم؟اگه سوشیال بوده باشی خب حتما key رو خریدی و داریش ، اگر هم steam هستی برو قسمت library روی gtav کلیک راست کن و view cd key رو بزن ببین نشون میده یا نه. من واسه اطمینان 2 جا سیو کردم اون key رو ازش عکس هم گرفتم :دی

سلام فرجام جان مرسی تو خوبی؟عزیز نسخه ی استیمهview cd key رو هم زدم نشون داد کد رو . الان میگی چیکار کنم؟:دی

ویرایش شده توسط Ralf
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان خوبین خسته نباشین

من این بازیو پریروزگرفتم سیستمم اینه 8350 با R9 290X و رم 6 گیگ 

فریم از 24 تا 90 متغیره خیلی مسخرس  میخوام بدونم ماله شما هم همینجوریه 

اپدیتها رو نصب نکردم نسخه من ریلودد هستش 

همه اپشنها روی الترا هستش با 1080

سلام دوست عزیزم

1. ورژن درایور گرافیکتون چیه؟

2.کارتتون دماش چطوره در فول لود؟ در کارتهای سری 290x و 290 اگه دمای کارت به حداکثر خودش برسه فرکانس کارت کاهش پیدا میکنه و باعث افت فریم میشه

3.ورژن بازیتون چنده؟ از ابتدا تا به الان با هر آپدیت جدیدی که میومد رفته رفته  ثبات فریم بهتری ایجاد شده

من با یک کارت 7950 دارم بازی میکنم(البته با حدود 170 مگاهرتز اورکلاک هسته) روی 1920 در 1080 و تقریبا" تمام جزئیات روی آخرین حد ممکنه به جز antialiasing  که روی 8x گذاشتم و کیفیت گیاهان که روی High هست(لامصب اینو که روی اولترا میذاری داخل شهر یا جاهایی که علف و گیاه نیست فریم روی 60 قفله اما کافیه بری جایی که علف ملف هست و فریم میشه 20 :D ) و فریمم معمولا روی 60 هستش اکثر اوقات و در کمترین حالت بعضی جاها به 48-49 کاهش پیدا میکنه

سلام فرجام جان مرسی تو خوبی؟عزیز نسخه ی استیمهview cd key رو هم زدم نشون داد کد رو . الان میگی چیکار کنم؟:دی

فدات خوبم مرسی  :D

الان اون اروری که عکس گرفتی اگه دوباره اومد ، کدی رو که توی استیم دیدی توی اون صفحه activation کپی کن ، تیک پایینش رو هم بزن و بعدش روی Check کلیک کن (قاعدتا" باید اینطور باشه)، البته نباید " این ارور نشون داده میشد به نظرم ، برای من یکبار فقط همون اول که شروع کردم به بازی اومد

حالا وارد نکنی بازی منفجر شه =))

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

ورژن درایور 14.12 امگاس 

اصلا اپدیت نذاشتم (الان دارم اپدیتا رو دانلود میکنم)

بیشترش وقتی توماشینه سرعت میره قشنگ فریم تا 20 میاد 

کلا فریمش خیلی متغیره تو صحنه های شلوغ 30 هستش

290X ریفرنس دارم  فرکانس 1000 خودشو میره (100%)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ورژن درایور 14.12 امگاس 

اصلا اپدیت نذاشتم (الان دارم اپدیتا رو دانلود میکنم)

بیشترش وقتی توماشینه سرعت میره قشنگ فریم تا 20 میاد 

کلا فریمش خیلی متغیره تو صحنه های شلوغ 30 هستش

290X ریفرنس دارم  فرکانس 1000 خودشو میره (100%)

سلام مجدد

کار درستی میکنید بهترین کار ابتدا آپدیت کردن بازی هستش (این کار اولی که انجام میدید)

ورژن درایورتون یک مقدار قدیمیه(4-5 ورژن بالاتر از ورژن شما اومده) و اصلا برای GTA V  بهینه نیست(نشون به اون نشون که در حالت عادی بازی خیلی روان هست روی 60 فریم اما موقع رانندگی یهو افت فریم ها و گیر کردن های ناگهانی پیش میادمخصوصا" موقع لایی کشیدن که وقتی سوار ماشین نیستین پیش نمیاد زیاد) درایورهای اخیر AMD بطور چشمگیری باعث افزایش ثبات و کارایی 290x و 290 در بازی GTA V شدن(حتی روی کارت 7950 من هم که قدیمی تره اثر خیلی خوبی داشتن)  

اینطوری بگم که تمامی سازگاری های مربوط به GTA V فقط از درایور 15.3 و 15.4 ایجاد شدن (کار دومی که انجام میدین آپدیت درایور گرافیکتون به 15.5 یا 15.4)

کار سومی هم انجام میدین اینه که Vsync رو حتما روشن بکنید (روی مانیتور 60 هرتز عملا رد شدن فریم از 60 و بالاتر رفتنش تاثیری نخواهد داشت، اگه این آپشن رو فعال کنید ماکسیمم فریم شما روی 60 قفل میشه و کارت گرافیکتون زیر لود بیش از حد لزوم نمیره که فریم رو ببره تا 90  و موجب کم شدن مصرف برق و در نتیجه کاهش دمای کارت گرافیکتون میشه ، در واقع فاصله بین حداکثر و حداقل فریم کاهش پیدا میکنه و خیلی کمتر اذیت میکنه هر چه این فاصله کمتر باشه)

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

خیلی ممنونم دوست عزیز خداکنه که درست بشه

فقط این درایورای 15.4 و15.5 برای بازی های قبلی (مثل FARCRY 4 و DYING LIGHT) مشکلی ایجاد نمیکنه؟

لینک به دیدگاه

فدات خوبم مرسی  :D

الان اون اروری که عکس گرفتی اگه دوباره اومد ، کدی رو که توی استیم دیدی توی اون صفحه activation کپی کن ، تیک پایینش رو هم بزن و بعدش روی Check کلیک کن (قاعدتا" باید اینطور باشه)، البته نباید " این ارور نشون داده میشد به نظرم ، برای من یکبار فقط همون اول که شروع کردم به بازی اومد

حالا وارد نکنی بازی منفجر شه =))

:laughing: نه ارورش همش میاد کدی که روشو سیاه کردم همونه که تو view cd key هست تیکو میزنم چک میزنم قبول نمیکنه. نمیدونم چیکار کنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

:laughing: نه ارورش همش میاد کدی که روشو سیاه کردم همونه که تو view cd key هست تیکو میزنم چک میزنم قبول نمیکنه. نمیدونم چیکار کنم

ای بابا فکر کنم بازیت یه بلای بدی سرش اومده ، مال من اینطوری نشه صلوات =))))

اتفاق خاصی افتاد که بعدش اینجوری شد؟ مثلا خروج ناگهانی از بازی بر اثر بلواسکرین، ریستارت با بستن از task manager  یا همچین چیزایی؟ یا همینطوری توی یه صبح گرم تابستانی خوشحال و شاد و شنگول و منگول و حبه انگور بیدار شدی ، سیستم رو روشن کردی و اومدی بازی کنی اینطوری شد ؟ :D

خیلی ممنونم دوست عزیز خداکنه که درست بشه

فقط این درایورای 15.4 و15.5 برای بازی های قبلی (مثل FARCRY 4 و DYING LIGHT) مشکلی ایجاد نمیکنه؟

خواهش میکنم عزیز دل @};-

همچین چیزی معمولا پیش نمیاد ، وقتی در یک ورژنِ درایور _به عنوان مثال 14.12_  بهینه سازی خاصی برای یک یا چند بازی انجام میشه اون بهینه سازی در ورژن های بعدی هم وجود خواهد داشت . چه بسا اگر هم در ورژن 14.12 هم مشکلات و باگهای کوچیکی برای اون بازیها وجود میداشت  در ورژن های بالاتر درایور برطرف شده باشن

من دقیقا تمام مشکلات شما رو داشتم روزای اول و رفته رفته با آپدیت شدن بازی و اومدن درایورهای جدیدتر این مشکلات برطرف شدن

بطور کلی همیشه بعد از معرفی و عرضه شدن(بعضی وقتها هم ممکنه هم زمان باشه) بازی های بزرگ و معروف ،  AMD و Nvidia  دست به بهینه سازی درایورهاشون می زنن . بنابراین وقتی میخواید بازی ای رو انجام بدین که یکی دو ماهه معرفی شده سعی کنید درایوری رو که بعد از معرفی شدن اون بازی منتشر شده استفاده کنید

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

ای بابا فکر کنم بازیت یه بلای بدی سرش اومده ، مال من اینطوری نشه صلوات =))))

اتفاق خاصی افتاد که بعدش اینجوری شد؟ مثلا خروج ناگهانی از بازی بر اثر بلواسکرین، ریستارت با بستن از task manager  یا همچین چیزایی؟ یا همینطوری توی یه صبح گرم تابستانی خوشحال و شاد و شنگول و منگول و حبه انگور بیدار شدی ، سیستم رو روشن کردی و اومدی بازی کنی اینطوری شد ؟ :D

:laughing: نه مشکلی نبود دیشب میخواستم بازی کنم که اینجوری شد . ایشالا برا توهم مثل برا من بشه =)) البته قبلنش نت قاطی کرده بود بازی هم قاطی کرد از task manager بازیو بیرون اوردم

ویرایش شده توسط Ralf
لینک به دیدگاه

دوستان من نمی تونم بازی کنم همون قضیه سرور راک استار واسه منم میاد واسه شما درست شده؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

:laughing: نه مشکلی نبود دیشب میخواستم بازی کنم که اینجوری شد . ایشالا برا توهم مثل برا من بشه =)) البته قبلنش نت قاطی کرده بود بازی هم قاطی کرد از task manager بازیو بیرون اوردم

:D

دوستان من نمی تونم بازی کنم همون قضیه سرور راک استار واسه منم میاد واسه شما درست شده؟

والا مال من که درست شد بعد از همون سری

بازم داستان عجیب  :D

بعد از مدت ها 4670k رو گذاشتم کنار و 4770k رو بستم روی سیستم که مثلا  GTA و Witcher3  رو با پردازنده 4c8t بازی کنم ببینم تاثیرش چطوره.... از شانس من حالا نوبت ویندوز مخصوص گیمیه که دارم... همه گیمها روی این ویندوزه و فعلا نمیتونم ویندوز عوض کنم ! حالا هم ویندوزه گیر داده بیشتر از 4 ترد نمیشناسه ... اگه از توی بایوس 4c8t ست کنم توی ویندوز میشه 2C4t :eek:   :D

فعلا تنها راهم اینه از توی بایوس 4 تا هسته رو فعال کنم و هایپرتردینگ رو خاموش کنم که به جای 2C4T داخل ویندوز بتونم با 4C4T  کار کنم :| یعنی انگار نه انگار 4670k رو گذاشتم کنار و 4770k انداختم  :eek:  :D

Device manager رو هم شخم زدم هر چیزی از اینتل بود disable-enable  یا remove کردم که از اول بشناسه اما گوشش بدهکار نیست [-( (ظاهرا" طلبکاره :| )

حالا کافیه برم توی اون یکی ویندوز که هیچی روش نصب نیست! مدام بصورت 4C8T جفتک واروی نروژی میزنه

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...