رفتن به مطلب

.:| تاپیک طرفداران شاهکار GRAND THEFT AUTO : V |:.

SaeedPCM
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

:D

والا مال من که درست شد بعد از همون سری

بازم داستان عجیب  :D

بعد از مدت ها 4670k رو گذاشتم کنار و 4770k رو بستم روی سیستم که مثلا  GTA و Witcher3  رو با پردازنده 4c8t بازی کنم ببینم تاثیرش چطوره.... از شانس من حالا نوبت ویندوز مخصوص گیمیه که دارم... همه گیمها روی این ویندوزه و فعلا نمیتونم ویندوز عوض کنم ! حالا هم ویندوزه گیر داده بیشتر از 4 ترد نمیشناسه ... اگه از توی بایوس 4c8t ست کنم توی ویندوز میشه 2C4t :eek:   :D

فعلا تنها راهم اینه از توی بایوس 4 تا هسته رو فعال کنم و هایپرتردینگ رو خاموش کنم که به جای 2C4T داخل ویندوز بتونم با 4C4T  کار کنم :| یعنی انگار نه انگار 4670k رو گذاشتم کنار و 4770k انداختم  :eek:  :D

Device manager رو هم شخم زدم هر چیزی از اینتل بود disable-enable  یا remove کردم که از اول بشناسه اما گوشش بدهکار نیست [-( (ظاهرا" طلبکاره :| )

حالا کافیه برم توی اون یکی ویندوز که هیچی روش نصب نیست! مدام بصورت 4C8T جفتک واروی نروژی میزنه

efb01.jpg b9f0Untitled.jpg

فرجام جان از این بلاها سر منم اومده فکر میکنم اون 4670 بهش بر خورده از رو قصد زده ویندوز رو خراب کرده 

به نظر من هرچیزی که تو دوایس منیجر هست رو آنیستال کن بعد دوباره اسکن بزن ببین درست میشه یا نه.

برای من تا چنین مشکلی پیش نیومده.

من پارسال 1090 داشتم بعدش 8350 انداختم رو سیستم باز ویندوز عوض نکردم بعدش هم 4670 گرفتم بازم عوض نکردم تازه ویندوزی که با سیستم AMD نصب میکنی پروفمنس بهتری داره تو تست ها.

دلیلش رو نمیدونم.

چند وقت پیش قبل خرید 7970 من با Intel HD داشتم GTAV بازی میکردم

برا همین شیرینگ رم رو روی حداکثر گذاشته بودم.

حالا بعدش اومدم کارت رو انداختم رو سیستم دیگهاز اون موقع این ویندوز نزدیک به یک گیگ از رم رو داره میده به گرافیک CPU !!!!

از داخل بایوس هم غیر فعالش کردم ولی گوشش بدهکار نیست.

جالبه میرم از داخل بایوس IGPU رو فعال میکنم حجم رم ش رو میذارم روی 128 مگابایت.میام ویندوز میبینم رمم رو 7.1 گیگ میشناسه.

وقتی هم که غیر فعالش میکنم حجم رمم از 8 گیگ میشه 7.4 !!!

اصلا یه وضعیتیه

تازه اینو ببین :

من موندم الان ویندوز من چه جوری داره بوت میشه  10.gif

این ویندوز هم که رو سیستمه بیکاری 2GB رم مصرف میکنه خیلی اوضاعش وخیمه

b9341.jpg

ویرایش شده توسط Aliover
لینک به دیدگاه

• ارسال 3k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه

efb01.jpg 

فرجام جان از این بلاها سر منم اومده فکر میکنم اون 4670 بهش بر خورده از رو قصد زده ویندوز رو خراب کرده 

به نظر من هرچیزی که تو دوایس منیجر هست رو آنیستال کن بعد دوباره اسکن بزن ببین درست میشه یا نه.

برای من تا چنین مشکلی پیش نیومده.

من پارسال 1090 داشتم بعدش 8350 انداختم رو سیستم باز ویندوز عوض نکردم بعدش هم 4670 گرفتم بازم عوض نکردم تازه ویندوزی که با سیستم AMD نصب میکنی پروفمنس بهتری داره تو تست ها.

دلیلش رو نمیدونم.

چند وقت پیش قبل خرید 7970 من با Intel HD داشتم GTAV بازی میکردم

برا همین شیرینگ رم رو روی حداکثر گذاشته بودم.

حالا بعدش اومدم کارت رو انداختم رو سیستم دیگهاز اون موقع این ویندوز نزدیک به یک گیگ از رم رو داره میده به گرافیک CPU !!!!

از داخل بایوس هم غیر فعالش کردم ولی گوشش بدهکار نیست.

جالبه میرم از داخل بایوس IGPU رو فعال میکنم حجم رم ش رو میذارم روی 128 مگابایت.میام ویندوز میبینم رمم رو 7.1 گیگ میشناسه.

وقتی هم که غیر فعالش میکنم حجم رمم از 8 گیگ میشه 7.4 !!!

اصلا یه وضعیتیه

تازه اینو ببین :

من موندم الان ویندوز من چه جوری داره بوت میشه  10.gif

این ویندوز هم که رو سیستمه بیکاری 2GB رم مصرف میکنه خیلی اوضاعش وخیمه

الان نگاه نکن دارم شوخی میکنم و میخندم  =))  در اون بازه زمانی که 4770k رو نصب کردم و اومدم توی ویندوز و دیدم 2c4t هستش تا زمانی که بفهمم مشکل از ویندوزه مغزم رو زبونم بود! _با توجه به اینکه خبر داری یکبار4770k core i7  رو تبدیل به یک core i6 کردم_(7-8 بار تنظیمات مختلف بایوس رو عوض کردم 2 بار کلیر سیموس یک بار هم بایوس سوییچ، خود مادربورد رو برداشتم و اون یکی رو انداختم بالا جواب نداد تا اینکه SSD ایم که گم شده بود پیا شد و 5 تا ویندوز توش داشتم 2 تاش همون مشکل رو داشت اما بقیه درست بودن و تازه اون موقع فهمیدم که 4770k سالمه) 

دیوایس منجر رو کلا" کچل کردم اما خبری نشد ، پییام میاد که 4770k شناسایی و شد و "ریستارت پلیز" و این تعارف های ویندوز

البته الان فهمیدم چرا اینطوری شد _4770k رو روی بورد که انداختم و روشن کردم با پروفایل 4670k اومد بالا(که هایپرتردینگ حذف میشه اگه با 4670k باشی)_ و وارد ویندوز شدم ، احتمالا" ویندوز داشته 4770k رو طبق 4670k شناسایی میکرده که موفق نشده و آب روغن قاطی کرده  :D

راستی منم اون مشکل رم که حجم کاملش توی ویندوز قابل دسترسی نبود رو روی ازراک داشتم که البته اون هم فهمیدم  از ویندوز هست_ چون من همیشه چندین ویندوز خام و نصب شده آماده دارم همشونو تست میکنم وقتی مشکلی پیش میاد_ چه گرافیک مجتمع خاموش میشد چه روشن حجم رم داخل ویندوز همیشه زیر 8 گیگ میشد توی بعضی از ویندوزهام اینطوری نبود(استنباط من اینه که ما سخت افزاری گرافیک مجتمع رو غیر فعال کردیم اما ویندوز هنوز نتونسته اون میزان حافظه ای رو که به گرافیک مجتمع اختصاص پیدا کرده بود رو با بقیه حجم رم یکپارچه کنه)

این ویندوز من الان 2 سالشه تقریبا" دیگه آخر عمرشه.... آپدیتها ، فرم ویرها و درایور های نسلهای متمادی سخت افزارایی که تست کردم روشه. اگه ویندوز 10 اینقدر نزدیک نبود میرتم روی 8.1 اما تا روی 8.1 کارهامو جا بندازم 10 میاد  :D

مربوط به تاپیک :D

عکسهای صفحه قبل رو دیدی؟ آپدیتها برای نسخه ریلودد یا 3dm نیومده؟

لینک به دیدگاه

ماشالا دوستان سی پی یو زیاد دارن.یکیشو بدید به ما :D

ویرایش شده توسط Yosef Faraji
لینک به دیدگاه

کرک و اپدیت جدید مشکل داره . بعد از 10 دقیقه بازی میاد بیرون . از دوستان هم امتحن کنن ببینن اینجوریه 

لینک به دیدگاه

دوستان کسی مشکل مارو کمک نمیکنه؟دیگه اعصاب نزاشته

با پشتیبانی راک استار مطرح کنین

ویرایش شده توسط SaeedSYS
لینک به دیدگاه

سلام دوستان عزیز...آقا این GTA V بالاخره رمز پول براش نیومد؟؟؟من میخوام اون زمین گلف رو بخرم چیکار کنم :( همه خانواده رفتیم چوب گلف خریدیم فقط زمینشو نداریم که بازی کنیم :laughing: =))

لینک به دیدگاه

سلام من تازه یه سیستم بستم میخواستم که این بازی رو بگیرم فقط یک سوال دارم برای آنلاین بازی کردن حتما باید اورجینالشو بگیرم یا با نسخه کبی هم میشه و قیمت اورجینالش چقده و از کجا تهیه کنم  و رو سیستم من خوب اجرا میشه مشخصاتش تو امضام هست.

لینک به دیدگاه

با پشتیبانی راک استار مطرح کنین

همین کارو دارم میکنم میتونم عکس هم از مشکلم بزارم؟

لینک به دیدگاه

سلام من تازه یه سیستم بستم میخواستم که این بازی رو بگیرم فقط یک سوال دارم برای آنلاین بازی کردن حتما باید اورجینالشو بگیرم یا با نسخه کبی هم میشه و قیمت اورجینالش چقده و از کجا تهیه کنم  و رو سیستم من خوب اجرا میشه مشخصاتش تو امضام هست.

سلام دوست عزیز برای انلاین بازی کردن حتما باید اورجینال تهیه کنید اگر خواستید بند با قیمت مناسب تقدیمتون میکنم

لینک به دیدگاه

همین کارو دارم میکنم میتونم عکس هم از مشکلم بزارم؟

یراشون یه جوری عکس هم بزار

تو یه اپلودسنتر عکس خارجی اپ کن لینکش رو بزار تو تیکتت

لینک به دیدگاه

یراشون یه جوری عکس هم بزار

تو یه اپلودسنتر عکس خارجی اپ کن لینکش رو بزار تو تیکتت

سوالمو پرسیدم کجا جواب میدن؟

لینک به دیدگاه

سوالمو پرسیدم کجا جواب میدن؟

داداش من هنوز اورج نخریدم ( ولی میخرم میام سراغتون :دی )

ولی فرجام ازش پرسیدم اینجوری جوابم داد چند صفحه قبل

قراره اینطوری بشه و باریکنان اصطلاحا" کثیف از clean player ها جدا بشن

صحبت نکردم پیام داده بودم از طریق یکی از دوستان اونوری :دی

از اینجاها میتونن مسائل رو مطرح کنین :

ساپورت ،درخواست و سوالات کلی در این بخش

https://support.rockstargames.com/hc/en-us/requests/new

ریپورت تخلف در زمینه چیت و mod و هک به این ایمیل ارسال بشه :

GTAOnlineBanhammer@rockstargames.com

یکی از بچه ها هم میگفت که صفحه رسمی GTA V در "چیزبوک" هم قابلیت ارسال پیام و در میون گذاشتن این مسائل رو داره

تمامی سوالات و ابهانات دوستان در مواجهه با این مسئله هم اینجا پاسخ داده شده منتها من دیر دیده بودمشون :

https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/201617423-Update-on-GTA-Online-Cheaters-and-Modded-GTA-

در کل اگه خود شما برای رسیدن به اون پول چیت نکرده باشید، مشکلی پیش نمیاد(نه بن میشید، از حالت clean در نمیاید و محدودیتی  هم براتون به وجود نمیاد) و وضعیت مالی اکانتتون رو ممکنه بالانس کنن

:D

یه جایی هست توی سایت راک استار مربوط به پشتیبانی همه سوال میپرسن و پشتیبان جواب میده :D

ویرایش شده توسط SaeedSYS
لینک به دیدگاه

داداش من هنوز اورج نخریدم ( ولی میخرم میام سراغتون :دی )

ولی فرجام ازش پرسیدم اینجوری جوابم داد چند صفحه قبل

یه جایی هست توی سایت راک استار مربوط به پشتیبانی همه سوال میپرسن و پشتیبان جواب میده :D

پرسیدم سوالو منتظر جوابم :D

لینک به دیدگاه

پرسیدم سوالو منتظر جوابم :D

لینک بده ما هم پیگیر بشیم :D

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

من گرافیک ۷۷۰ از نوع مموری دو گیگ دارم و رمم ۸ هست سی پی یو هم .
۲۵۰۰ ولی تکسچر بازی رو نمیتونم رو نهایت بزارم میاد رو حالت نرمال یعنی کمترین.میگه حافظه کم دارین!!چجوری رفعش کنم؟با توجه به اینکه سیستم من از سیستم پیشنهادی حدودی قویترم هست.

لینک به دیدگاه

دوستانی که درایور جدید 15.5 AMD رو نصب کردن یه توضیح بدن.

من با این درایور داخل بازی 5 فریم افزایش فریم داشتم .یعنی الان حدودا 20 درصد کارت هم بیکار تشریف داره(60 فریم ثابت میده.)

ولی دیگه نمیتونم هیچ یک یاز تنظیمات گرافیکی بازی رو تغییر بدم.

تغییر میدم یه سوال میاد Enter میزنم ست میشه ولی از منو که درمیام دوباره برمیگردم داخل بازی میبینم برگشته به حالت قبل

شات ها :

e279GTA5-2015-06-09-13-28-00-042.jpg  e279GTA5-2015-06-09-13-28-13-179.jpge279GTA5-2015-06-09-13-28-23-363.jpg  e279GTA5-2015-06-09-13-28-28-746.jpg

ویرایش شده توسط Aliover
لینک به دیدگاه

دوستانی که درایور جدید 15.5 AMD رو نصب کردن یه توضیح بدن.

من با این درایور داخل بازی 5 فریم افزایش فریم داشتم .یعنی الان حدودا 20 درصد کارت هم بیکار تشریف داره

ولی دیگه نمیتونم هیچ یک یاز تنظیمات گرافیکی بازی رو تغییر بدم.

تغییر میدم یه سوال میاد Enter میزنم ست میشه ولی از منو که درمیام دوباره برمیگردم داخل بازی میبینم برگشته به حالت قبل

فکر نمیکنم ربطی به درایور داشته باشه !!

با Display Driver Uninstaller کامل پاک کن بعد چک ببین این مشکل هست یا نه بعد دوباره نصب کن

لینک به دیدگاه

سلام  دوستان.

اقا من در یه مرحله گیر کردم ( مرحله ای باید یه وسیله نقلیه تهیه کنی که مورد تایید باشه بعد ببری یه جای خلوت پلرک کنی و بعد به فرانکین زنگ بزنی ) ماشینو نمیدونم کجا پارک کنم عصابمو به هم ریخته میخواستم شیفت دلت کنم کسی میتونه رو نقشه برام نشون بده .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

msaa , fxaa txaa اینا باید چی باشه ؟

لینک به دیدگاه

من تو اون قسمت که میخوان به طلا  فروشی دستبرد بزنن..بازی هی stopped working میده...بهترین کرک چیه؟

msaa , fxaa txaa اینا باید چی باشه ؟

اینا نوعی تکنیک هستند برای این که لبه اجسام صاف باشه.بهترینش msaa هست ولی خیلی قیمتش بالاست یعنی فریمو نابود میکنه برای گرافیکای قوی خوبه.

txaa اشغال به تمام معنا کل تصویر بلوری میشه...مخصوص کارتای nvidai هست.

بهترین گزینه انتخابی fxaa هست.که از نظر پرفرمنس و کیفیت متعادله.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...